Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huncut_kata

0 bejegyzést írt és 545 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PromontorBlog Rakparti benyomások 2020.08.03 09:25:00
Felfedeztem a pesti alsó rakpartot. Mármint persze nyilvánvalóan ismertem a pesti rakpartot, néha sétáltam is arra, évente egyszer-kétszer talán. Meg jártam arra autóval, mondjuk kétévente egyszer talán, amikor arra navigált valamelyik mobilos csodaszoftver. Egyik formában se fogott meg, gyalogosan…..
Bár az idei nyári tokiói olimpiai játékok az ismert okok miatt elmaradnak, ennek az összeállításnak anyagát már csaknem egy éve gyűjtögetem és nem volt kedvem jövő ilyenkorig aszalni, szóval ha tetszik, ha nem, ezt most megkapjátok. :) Szóval most - szerdán - kezdődne a sportünnep (labdarúgással és…..
1900. Új fajta tűzoltósisak tesztje Németországban..
huncut_kata 2020.07.06 10:53:21
Graffiti, rossz fényviszonyok és életveszélyes útburkolat. Csak néhány dolog, amivel azok találkozhatnak, akik megpróbálnak átkelni a Bajza és a Bulcsú utcát összekötő gyalogos aluljáróban, vagy ahogy sokan hívják, a Halál alagútban. A helyzet számtalan közegészségügyi és közbiztonsági kérdést…..
huncut_kata 2020.03.01 17:25:55
@Pierr Kardán: A bőven az túlzás, mert van a Dózsa, a Ferdinánd-híd és a Teréz krt (gyalogosan a Ferdinánd nem túl kényelmes), mint a 2 kerületet összekötő kapocs. A gyalogosoknak/bicikliseknek plusz ez (azért jó nagy távolságra mind a Dózsától, mi9nd a Ferdinándtól). Ámbátor mindig horror volt, már a 90-es években is, de az embereknek még így is megéri, mert a Lehel piactól km-eket spórolhat meg.
Zoltán telefonszáma megváltozott, ám erről hiába tájékoztatta az ügyfélszolgálatot, az akciós mosógép első kiszállításának lehetőségéről így sajnos lemaradt. És a helyzet később sem lett jobb, rettenetes ügyfélkezelés, kétszer kifizetett ár, mosógép meg sehol. Történetünk kezdetén egy lelkét…..
huncut_kata 2019.12.11 10:11:06
@huncut_kata: jah, igen, helyszínen rákerestem, hogy az a típus máshol mennyibe kerül, és online rendelve mástól kijött volna olcsóbbra pár ezer forinttal. De a fillérbaszásnak ára van (lásd poszt)
Olvasónk fiának nem jött be a Decathlonba vásárolt úszószemüveg, ezért olvasónk arra gondolt, hogy a reklámszöveg szerint jár el és inkább visszaviszi az áruházba. De ott nem az történt, amit várt, a pénzét nem kapta vissza, mivel a szemüvegnek valójában nem volt semmi baja.  Vásároltunk a…..
huncut_kata 2019.10.30 11:22:18
@Baldrick68: Ha csak nem vette meg a kirakott, előzetesen összerakott próbadarabot.
via GIPHY Olvasónk tudja, miért fontos időben megvenni egy koncertjegyet, de hiába minden, a System Of A Down jövő júniusi koncertjéről mégis jól lemaradt, hacsak nem akarja végigülni az egészet. És ezzel valószínűleg nincs egyedül, a Live Nation facebook oldalán jó pár csalódott kommentet…..
huncut_kata 2019.10.21 13:31:30
@Baluci: Nem, ezek azok, akik megfogadták, hogy soha nem koncerteznek Mo-on, mert kiadtuk az azeri baltás gyilkost.
Két fontos változást tapasztaltunk az elmúlt időszakban a budapesti reptéren: az elmúlt időszakban sokszor nehezen birkózott a tömeggel már nem csak a biztonsági, hanem az útlevélellenőrzés is, de legalább a Wizz a GH-botrány végén egyértelműsítette: igenis elfogadják a kapunál a telefonon pdf-ben…..
Megint egy jubileum. Szinte felfoghatatlan, de már a háromszázadik részét láthatjátok a sorozatnak, amely hat éve indult el itt a blogon. Eddig mintegy 6100 képet nézhettetek meg az oldal legnépszerűbbnek számító bejegyzéseinek számító válogatásokban. Hogyan kezdődött a mániám? A digitális…..
huncut_kata 2019.09.24 11:12:00
@bioLarzen: a Menekülés a győzelembe-nek Andy Vajna volt az egyik producere, nyilván ez is közrejátszott a helyszínválasztásba (meg nyilván olcsóbb is volt már akkor is itt forgatni, mint Ny-Európában)
via GIPHY A külföldön élő Vera saját blogjában írta meg pesti nyaralásának történetét, amivel a turisták mellett az Óbudai Egyetem hallgatóinak figyelmét is szeretné felhívni a Tavaszmező utca 13. szobáinak veszélyeire. Ugyanis a szállást nyáron a City Hostel hálózatán keresztül találták, de…..
huncut_kata 2019.09.03 11:42:50
@zserzsenne: De a több, mint 1000 euro 2 hétre kurva sok. Mi ugyanebben az időszakban Róma belvárosában reggelivel 3 csillagosban 59euro/éjért voltunk.
Levente a kánikula közepén szerette volna magával vinni az ebéd mellett megmaradt ásványvizét, ám azt nem vihette ki a Vakvarjúból. Nem tűnik nagy dolognak, de ha már kifizette, ha már szomjas, mi ebben a probléma? Az üveget még a betétdíj kifizetése után sem vihette birtokon kívül. Na de vajon…..
huncut_kata 2019.07.10 13:16:09
@onlajnok: az újlipótvárosit emlegeti és ott valóban az étterem közvetlen szomszédságában van egy nagyon kis faszányos játszótér
"Ezt a váci KFC-nem sikerült összehoznia" - kezdte üzenetét Marcell, aki szeretett volna egy jót enni, ám végül a 4 égtáj íze helyett valami keserűt érzett az ebéd végén. Mert hiába nem hagyta annyiban és reklamált az adag miatt, kiderült hogy nem az adag lett véletlenül éppen túl kicsi, hanem ez…..
huncut_kata 2019.06.17 15:11:04
@Zirowe: második mondatát a posztban a posztolónak elolvastad-e?
Április 23-án este vált műsorrendet a TV2, az Exatlon és Kasza Tibor vetélkedője helyett jön két vetélkedő, mert ezek szerint a kvízshow az a műfaj, ami üdvözítő lehet a nézettségi versenyben 2019-ben. Ezzel a véleményével a TV2 kábé egyedül van, de ne temessük el a műsorokat előre, az genyóság…..
huncut_kata 2019.04.08 19:17:04
A vállalkozó mint olyan, itthon még mindig az M. Richárdokat vagy M. Lőrinceket jelenti, az erőszakos gyökeret megy a simlis, mutyizós lófaszjóskát, ami azért baj, mert ha a szó szoros értelmében vesszük, Steve Jobs is az volt, meg Mr. Selfidge is. A vállalkozó nem szitokszó, és nem pufidzseki…..
huncut_kata 2019.02.19 17:56:57
@nagypapa~: Ez a szívsebészes Apró család? Rátaláltam apuka halálára és óbmeg :(
Az idő telik, ezen nincs mit szépíteni. A jó hír azonban az, hogy néhány filmen - nagy szerencsénkre - alig fog. Ilyen időtálló vígjáték többek között az idén 25 éves Ace Ventura - Állati nyomoZoo, amely Jim Carrey kiváló arcjátékára és - legalábbis magyarul - még ma is fergeteges szövegkönyvre…..
Karácsonyi gyilkosságok Negyvennégy évvel ezelőtt sokféleképpen készültek a karácsonyra a kőbányai fiatalok. Voltak közöttük, akik rablással kívánták előteremteni az ünnepre s az ajándékra valót. Ebbe pedig belehalt két nyolcvanas éveiben járó hölgy az Üllői úton. De nemcsak a karácsonyi készülődés…..
huncut_kata 2018.12.27 20:32:00
@Bocimaster:
Nem valószínű, hogy a fia lehetett, mert ezeket 75 végén bekaszlizták több évre (ha pedig csecsemője lett volna, azt megemlítették volna az újságok).
Nekem is volt egy Czuczu vezetéknevű osztálytársam, most neves zenekarban zenész.
Az RTL Klub Reggelije január 2-től hatkor jelentkezik, és egy új műsorvezetővel, Szabó Zsófival, akiről ezek szerint csak nem mond le a csatorna és fogcsikorgatva is, de műsorvezetőt faragnak belőle. Nem lesz egyszerű, az biztos, drukkolunk minden érintettnek. Az eddig műsorvezetők azaz Peller Anna,…..
Szerintem sokunk zsigeri félelme, hogy egyszer az ATM-es pénzfelvételnél valami galiba lesz: nem jön ki a pénz, vagy csak kevesebbet ad ki, esetleg benyeli a kártyát a gép, vagy mittudomén. Jellemzően persze nem történik semmi rémség: bedugjuk, bepötyögjük, kiválasztjuk, kivesszük, megyünk,…..
huncut_kata 2018.11.21 08:43:32
@teofilka: És az hogy volt, te utaltál, és amikor megkapta a pénzt, akkor adta oda a kulcsot? Vagy előbb odaadta a kulcsot, aztán te meg utaltad?
A kp-snek az az előnye, hogy időben egyszerre cserél gazdát a két dolog (pénz, kulcs), és nem kell aggódnia egyik félnek sem, hogy vajh' átbasznak-é vagy sem.
Gyerekkel és/vagy kisállattal mindent el lehet adni, mondja a marketinges alapvetés, és ugyan black tar heroinnal és AK-47-essel még nem tesztelték a dolgot, de van benne valami. De mi van akkor, amikor maga a gyerek az árucikk? És most nem arról beszélünk, amikor egy tehetségkutatóban produkálják…..
huncut_kata 2018.10.16 16:17:14
@gaston: van neki, azóta ilyen érzékeny a gyerekes témákra (amúgy joggal).
huncut_kata 2018.10.18 17:17:16
@aquí.y.ahora: Nyilván nem fogják ezt neked megmondani, hogy ez az oka, annak, hogy mondjuk az utolsó kettőből nem téged választanak, de billegés esetén nyomhat ez a latba esetleg.
Újabb reklámot forgatott a Nespresso nevű kávécégnek George Clooney, ezúttal nem úgy, ahogy az evidensen adná magát - őrülten jóképű sármőrként -, hanem életében először lovagi páncélba bújva. A reklámban egy sárkányt legyőző lovagot alakít, egy trónon ülő uralkodónő alattvalója. A legtöbbeknek…..
Kapott egy utolsó előzetest az Aranyélet, az HBO sorozata. A harmadik évad vasárnap indul, és az eddigiekkel ellentétben rögtön egyben is le lehet darálni az egészet, ugyanis az összes rész felkerül az HBO GO-ra. Az utolsó, félperces előzetes legviccesebb része, hogy van benne egy kis szpojler,…..
huncut_kata 2018.10.11 15:55:23
@pannonfunk: előző Aranyéletes cikknél ott van a kommentek között
  Hülye cím, mi? Nem az én érdemem, illetve csak részben, hiszen a Bogaras szülők néven tegnap este elindított, új, TV2-s sorozat eredetileg a Lice Mother, azaz Tetű Mami címre hallgatott, még amikor a hollandok megalkották, merthogy egy külföldi sorozat magyarításáról van szó. A licenszet…..
huncut_kata 2018.10.10 12:06:32
@merjünknagyotálmodni:
ez lett volna a humorfaktor, hogy ők azt mondják a nyilvánosságnak falból, hogy unokatestvérek, és azért laknak együtt 2 férfi, és nem azért, mert melegek
  Megérkezett az Aranyélet harmadik évadának legújabb előzetese, de emellé egy nagy bejelentése is volt az HBO-nak: október 14-én az HBO GO-n rögtön elérhető lesz mind a 8 epizódja a sorozatnak. Az eddig megjelent előzeteseket itt lehet megtalálni, láthatólag sötét fordulatot vesz a történet, ami a…..
huncut_kata 2018.10.08 17:51:03
huncut_kata 2018.10.09 09:38:06
@Benito Toth:
Aki ezt el tudta olvasni, az megérdemli a tudást :)
(nyilván nem véletlenül tették be a készítők, talán pont a kikockázók miatt :) )