Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bzsozsi

52 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Portugália - Spanyolország..
Még a vb előtt beszélgettem véresszájú Inter-drukker főnökömmel (tán épp az Inter-Barca BL-elődöntő környékén - be kell vallanom, szerénységem meg még véresebb szájú Barca-szurker; bajban is leszek egy kicsit ma), aki a következő Moratti-idézettel példálózott:…..
Véget értek a küzdelmek a csoportokban, így a miénkben is. Őszintén szólva erre ki kéne találni valamit, mert az első fordulók mindig halál unalmasak (most talán minden eddiginél inkább azok voltak), az utolsóban meg ilyenek vannak, mint a Spanyolo.-Chile, ahol prémiummegvonással…..
Mindenekelőtt az egyik legtöbbet nézett brazil-portugál összefoglalója:Imádtuk ezt a reklámot! Mondjuk ma senki nem lesz a pályán közülük.Eljött az uccsó csoportkör, aránylag kényelmes poziban várjuk a meccset. Pillanatnyilag az elefántokkal szemben van 3 pont és 9 gól fórunk,…..
Kis könnyed felvezető gyanánt a brazilok elleni csopdöntőn várható fiesztára, összeszedtünk néhány mostani és régebbi klipet, amiben a srácok reklámozzák az aktuális szponzorokat. 1. Liédson (aki úgy énekel, ahogy focizik - töketlenül): És még az akadémiainak nehezen…..
Az igazán nagyok az ilyen győzelmet is szerényen tudják viselni. Szerencsére mi nem akarunk nagyok lenni, muhaha.7-szer csaptunk oda a demokratikus/piacgazdaságra építő/szabad világ nevében az elvtársaknak! 7-szer! (ismételten kifejezzük aggodalmunkat atekintetben, hogy a vert sereg…..
bzsozsi 2010.06.22 15:09:31
@nyaf-nyaf: Köszi! jogos, javítottam. amúgy örül a szívem, hogy teccik.
Portugália - �szak-Korea..
bzsozsi 2010.06.21 15:58:23
@paralelokocka: nyugi, a brazilok sztem most rohadtul gyűlölik az elefántokat, nem fognak meghalni azért, hogy továbbvigyék őket. Ezért aztán meg is rúghatják a 9-et Koreának, nem mennek vele semmire.
Újra eljött a nap, mikor fiaink pályára lépnek! Emlékezhetünk, egy hete is csak egy zseniális egyéni villanás következtében sikerült feltörni a védekezésünket, ám most egy jóval gyengébb csapattal találkozunk. Az előző mérkőzésen tisztességes, jól szervezett és…..
bzsozsi 2010.06.21 15:21:40
@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: Elvtárs! Nem frissül a poszt, pedig nyomkodom ám az F5-öt becsülettel!
Força Portugal! Észak-Korea elé 2010.06.21 07:30:00
Ma másodszor is pályára lép a csapatunk, és nagyon bízunk benne, hogy legalább egyszer (de inkább többször) önfeledten ünneplő, kisebb-nagyobb csoportot alkotnak majd játékosaink. Mint már írtuk, Deco nem lesz, a többiek harcra készek, sárga-veszélyben (mármint lapilag)…..
A helyzet az, hogy olyan képeket juttattak szerkesztőségünkhöz az ellenfelek irigységtől besárgult (gyárilag esőerdőzöld, elefántnarancs, illetve proletárvörös) aktivistái, melyek magyarázatra szorulnak.A valószínűleg összefotosopolt, Cé-imádók körében zavarkeltésre…..
Kérelmeztük a szőrös szívű FIFÁ-nál, hogy töröljék szegény Cé egyértelműen jogtalanul kapott sárga lapját az elefántok ellen, de azok a rigolyás, nyakkendős hivatalnokok (akik még sosem álltak szemben 3 - egységenként kb. 90 kilós -, a fejedtől 1 centire üvöltő…..
Tegnap bemutatkoztunk, és most már sokkal okosabbak vagyunk, tudjuk a választ a "miképp fogjuk megnyerni a vb-t?" kérdésre. Baromi egyszerű a megoldás: ennél sokkal jobban kell játszanunk majd. Nem megoldhatatlan feladat, hagytunk teret a fejlődésre. Cét körbeveszi…..
Mindenekelőtt a Black Eyed Peas jókívánsága a fiúknak: Ma végre megmutatjuk magunkat! És rögtön szegény, jobbsorsra érdemes ivori legények lesznek az áldozati bárány elefánt szerepében. Nem állítjuk, hogy könnyű ellenfél, de mivel ez a vb toronymagasan legerősebb…..
Szegény Nani. Kiderítettük, hogy mi játszott szerepet vállsérülésében: túlságosan igénybe vette a vuvuzela-tartás és -fújás, esetleg a hirtelen mozdulat, ahogy szájához emelte ezt a hangszert vackot. Nem bírta a válla. Szerencsére legalább Simao túlélte a megpróbáltatást.…..
Megvolt a vb nyitókoncertje. Sajnos még nem tart ott a televíziózás, hogy a kommentátorokat ki lehessen kapcsolni, és csak a helyszíni akusztikát hallhassuk, így sokat rontott az élményen a DJ Dominik által vezetett közvetítőcsapat. Néha mondjuk elkapcsoltunk, mert idegesítően fos…..
A jobbhátvédről nehéz sok érdekes dolgot írni. Már nem fiatal, 31 éves, profi karrierje alatt összesen 4 gólt lőtt, mindegyiket még a portugál ligában. A pályáját Estorilban kezdte, majd a Portóhoz igazolt, és ma a Chelseat erősíti. Mindkét meghatározó átigazolása Mourinho…..
bzsozsi 2010.06.10 21:48:27
1. Mindenekelőtt itt, minket olvassatok. A többi focivb-blog üres szócséplés.2. Ha valaki mégis rájuk kíváncsi, az scrollozzon a lap aljára, ott mindet megtalálja.3. Kövessetek a twitteren is, forcaportugalhu néven vagyunk (lásd itt jobbra).4. Facebookon lájkoljátok a vb2010…..
Sokáig gondolkodtunk, hogy imidzsünkbe elfér-e az ilyen megnyilvánulás, aztán a hazai magyar politikai módszer bevált receptjét követve úgy döntöttünk, jobb ha magunk szivárogtatjuk ki az infót. Különben ellenfeleink félremagyarázott, a teljes igazságot elferdítő és…..
OF KAMIKAZE!Kéztörés, öngól.Még jó, hogy mi a barátságos zimbabwei srácokkal játszottunk, a japók pedig megsemmisítették csoportunk második legerősebb csapatának legjobb játékosát. ..
Jaj, drága barátaim! Tegnap ígértem, hogy beszámolunk az utolsó előkészületi meccsünkről, amit Mozambik ellen játszottunk. Rohanok haza, hogy nézhessem, erre mi van nincs? Net. Helyette volt anyázás, virtuális asztalborogatás upc-s telefonos kisasszonyra, könyörgés,…..
Sajnálatos módon elhullott az egyik fontos láncszemünk a felkészülés hajrájában.pedig olyan szép gyerekNani nem fogja az őrületbe kergetni cseleivel az elefántok ólomlábú, az északi koreaiak katonás, illetve a szambások cirkuszista védelmét, mivel nem jött rendbe alattomos…..
Magyar idő szerint 16:30-tól Mozambik asszisztálásában letudja a (számunkra) jövő keddi, elefántcsontparti elleni nyitány előtti felkészülés záró fellépését csapatunk.A színhely még mindig Portugália, közelebbről Leiria. A telt ház garantált, mind a 28 ezer jegyet eladták…..
Aszonta a vezetés mai napi feladatul, hogy találjuk meg a csapat C. Ronaldóját... Muhaha! Megtaláltuk. Nyugi, minden a helyén van "Szép váll, csinos láb, csupasz mell, bronzos bőr és kék szemek, nálam nincsen szerencséd! Izmos kockahas, üres fej, te is csak kirakatbábu vagy,…..
bzsozsi 2010.06.07 18:09:19
@Vogel Zs: Ha üres lenne, akkor kongana, amikor bebólintja a kupát érő gólt a döntőben. Hiába fülelsz majd, nem fogsz hallani semmit!