Regisztráció Blogot indítok
Adatok
némafilm

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha nem is kell más, csak egy kis kreativitás. Mutatom, hogyan teheted kényelmesebbé a magassarkú cipőidet néhány egyszerű otthoni trükkel. 1. Ragaszd össze a harmadik és negyedik lábujjad mielőtt felveszel egy magas sarkú cipőt, így nem fog annyira fájni a lábad, ha sokáig…..
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
némafilm 2015.12.14 12:30:40
@yandi:

mondjuk vannak, akik magasabb értelmi-érzelmi színvonalon tengetik az életüket, őket nem valószínű, hogy néhány hét kurvázás helyretenné. sőt, általában nincs gyógymód.
Megemelkedett Berki Krisztián gázsija az Édes életben - írja a Blikk. A bulvárlapnak nyilatkozó, neve elhallgatását kérő informátor szerint az előző szériában még adásonként 100 ezer forintot keresett Berki a szerepléssel, de ma már 160 és 200 ezer forint körüli összeget…..
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
A vasárnapi Döntés ilyen volt: Négyen maradtak az utolsó Döntésre az X-Faktorban, és ha agyonvernek egy Voice-Bibliával, akkor sem tudnám megmondani, ki érdemelné meg a jövő heti finálét, amiben viszont egy csaj már tuti lesz, ugye. Mindez persze lényegtelen, mármint az, hogy én…..
Hosszabb csend után egy váratlanul érkezett levél rombolta szét a masszázsblog unalomba fulladását. Köszönjük a kedves ismeretlen szerzőnek, hogy ránk gondolt! 43 éves férfi vagyok. Elvált. Négy éve élek úgynevezett távkapcsolatban. A kedvesemmel - nevezzük Líviának - egy internetes fórumon…..
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
Mintha a saját történetemet olvasnám. Nos, én feladtam és elhelyezkedtem egy szakképzettséget nem igénylőmunkahelyen. Két diplomával, két nyelvvizsgával lettem szobalány: WC-t takarítok, ágyazok, takarítok, négykézláb mosok fel fürdőszobákban, szőrt szedegetek le a…..
Alaposan felkavarta a kedélyeket a Ford India minapi kampánya, melyben a márka csomagtartójában mutattak megkötözött nőket (aztán ennek különböző változatai is megjelentek). A botrány akkorára nőtt, hogy a Ford kénytelen volt elhatárolódni és elnézést kérni. Pedig nem ez az…..
Ezt a tortát már rég kigondoltam és végre is készítettem. Benne van minden finomság (csoki, túró, marcipán, házi baracklekvár), amit a legtöbben szeretünk. Nem bonyolult, mégis különlegesen finom a végeredmény. Mivel a vajkrémek kevésbé jönnek be nekem, ezért ebben a…..
Ez a könyv pontosan olyan, amilyen a borítója. Cuki és stílusos. A hétvégét vele töltöttük, igaz, a család némileg morgott, de sajna, nem tudtuk letenni a regényt - és nem is akartuk. Papp Diána regénye kedves, romantikus olvasmány, de nem marad a felszínen, azért komoly lelki…..
Meleg őszi napsütéses időben, amikor a fák sárgás- vöröses fényben játszanak egy porhanyósan puhára sütött kacsamellhez igazán illik a fűszeres chilis szilva chutney.A Chutney (ejtsd: csátni) indiai eredetű zöldségekből vagy gyümölcsökből készült, jellemzően erős…..
némafilm 2012.10.25 14:21:03
A képébe vágtam, hogy rendben, akkor adja csak szépen a borítékot vissza, amit megkapott, erre az arcomba nevetett és megkérdezte: „Miről beszél, milyen borítékot”? Tisztelt Praxis!   12 éves kislányomnak szeptember elején volt mandulaműtéte. Már hónapokkal…..
Imádom a spenótot, az egyik kedvenc ételem! És tényleg fontos a jó fokhagyma! Na de hogy emiatt szakítani? Mondjuk így legalább nem volt gond utána a csókolózással. Már csak 10 nap van hátra: 1 év szakítás!A címkéket meghagyom nektek, akasztgasstok a történetre mindenfélét.…..