Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katona Etelka

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A párkapcsolatok aknái: kritizálás és védekezés, megvetés és elzárkózás Minden házasság egyedi, mégis vannak olyan markáns, minden párkapcsolatban megtalálható jellemzők, amik ha megjelennek, építhetik vagy éppen rombolhatják a kapcsolatot. Bizonyos viszonyulások és interakciós módok…..
Honnan lehet felismerni, hogy Ön vagy egy hozzátartozója étkezési zavarokkal küzd? A következőkben bemutatjuk azokat a jeleket, amelyek segítenek a felismerésben. Az evészavarok jelei nagyon különbözőek lehetnek, sokszor kombinálódnak, de az is előfordulhat hogy külső megítélő számára nem is…..
  Az evészavarok kialakulása mögött rengeteg tényező húzódik meg, ilyen például az öröklődés, a környezet, a kultúra és a család. Nincs egyértelmű „felelős”, komplex folyamatok okozzák a problémát. Személyfüggő, hogy melyik tényező milyen befolyással bír, de azt már bizonyították, hogy a család…..
Sokarcú egy párkapcsolat, mindennapjaik minősége is sokmindentől függ. Ezek közül most a játékosság és humor szerepére szeretném felhívni a figyelmet, aminek a rutinná, mókuskerékké vált mindennapok során sok pozitív hatása lehet. Gyerekként a játék természetünktől fogva életünk része. Az első…..
Sokunkban felmerül a kérdés, hogy vajon az rendben van-e ha veszekedünk partnerünkkel... A párkapcsolati vitákhoz nincsen kézikönyv, vagy normatíva. Mindenkiben ugyanúgy bizonytalanságot keltenek. Nem is beszélve arról, hogy sokunkban megfogalmazódik a kétség, hogy vajon a "tökéletes párok" is…..