Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wgabor

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyításért katt a képre! Épp egy éve, tavaly novemberben lelkesedtem egy tervért, hogy "űrhajóleszálló épül a Bajcsy-Zsilinszky úton. Vagy valami olyasmi". Tetszett, hogy merész ugyan a ráépítés, mégis "megemlékezik" a hajdanvolt kupoláról. Tegnap újabb részleteket…..
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
Pénteken lesz a Bigyóblog és az IDDQD nagy közös születésnapi bulija. Mint ígértem, játszani is lehet, ajándékokat is osztunk. Pendrive-okat, vicces bigyókat és főnyereményként egy külső merevlemezt lehet nyerni.Ahhoz, hogy nyerjetek, csak annyit kell tenni, hogy kommentben…..
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Céges sajtóközleményeket ritkán hozunk le az Urbanistán, de ezt talán megbocsájtjátok, mentségemre legyen mondva, hogy a dicsőség korántsem a cégé. Történt ugyanis, hogy a havi 7 millió látogatót vonzó Askmen.com megválasztotta a világ 10 legszebb McDonald’s éttermét, és…..
  Az ADAC ezúttal nagyszabású bérautó inkognitó teszttel jelentkezett: 7 európai ország üdülővárosában béreltek kocsikat, megvizsgálták az állapotukat és szolgáltatás minőségét. Lesújtó a végeredmény.  Vélemények az azonos című írásunkról...
wgabor 2009.06.04 10:27:54
Én Jordániában béreltem a Europcartól autót. Egy Chevy Sparkot vittünk el elsőre, pár nap után észrevettük, hogy a gumik szinte lyukasak, annyira el voltak kopva, rossz méretű kerékanya kulcs volt hozzá és nagyobb(!) pótkerék. Kis útvonal módosítással elvittük egy másik Europcar irodába, ott egyből, szó nélkül kaptunk új gumikat, de a pótkerék méretét megint elszúrták, kicsit veszekedtünk miatta, de a végén meggyőztek, hogy jó az, utána jöttem rá, hogy nem is, mind1. Kis veszekedés után a szívás miatt adtak egy ingyen napot. (Tulajdonképpen korrektek voltak, mert az átvételnél kellett volna figyelnünk erre.) Ezek után, már visszafelé, megállít egy rendőr éjszaka, hogy kéri a forgalmit. Forgalmit nem adtak a kocsihoz, csak kulcsot és a bérlési papirokat. A kesztyűtartóban találtunk valami fénymásolt, arab szövegű papírt, kiderült, hogy azaz, de ugye csak másolat és már a bérlés előtt lejárt. Negyed óra veszekedés, hogy el kéne koboznia a kocsit, blabla, de végül meggyőztük, hogy mi nem tudunk arabul meg ez az iroda hibája, jó arc volt, elengedett. Másnap vinnénk vissza időre a kocsit, iroda zárva. Telefonálgatás, egy óra múlva jött egy sofőr, vele elkezdtünk veszekedni a papirok miatt, ami nem vezetett semmire, közben telefonon veszekedtünk a másik palival, aki kiadta a kocsit, végül behívták az irodavezetőt, újabb egy óra, ő már szó nélkül felajánlott két ingyen napot és egy nagyobb (Peugeot 307) kocsit, amit tovább bérelhettünk ugyan azért az árért (30EUR). Összességében tök jól jártunk, én örültem neki, de azért durva az iroda felkészültsége.
wgabor 2009.06.04 11:14:09
@sipike78:

"Szép dolog a bizalom, boldog lennék, ha érvényesülhetne is az élet minden területén, de kölcsönkapott autón első dolog ellenőrizni az ilyesmiket (kerék, fékek, villamos berendezések)."

Mi is megnéztünk - legalábbis azt hittük - mindent, fel is írtuk a hibákat az átvételi lapra. A gumik kimaradtak, legközelebb már nem fognak.
- 120 nm: "túl nagy létszámú család számára nem kiadó"- 41 nm rengeteg báli ruhával és egy szép pávadísszel- Külön kis szoba a növényeknek- Házit író kisfiú anyukával- Lakás a Belváros egyik leghangulatosabb utcájában- Szülinapos lufik a nagyszobában-…..
Németországban a kaján lehet spórolni. Ez elsősorban az egyedül az élelmiszereket terhelő 7%-os áfa miatt van. Amúgy a merverstejer 19%.Nézzük először a legfontosabbat, a sört. Ha nem ragaszkodunk valamelyik agyonreklámozott prémiumtermékhez (Krombacher, Paulaner, Becks) hanem…..
A Hummerrel a trenddel szemben című Autonánia-cikk megírásakor sokfelé kódorogtam a neten, és egész érdekes képgyűjteményt szedtem össze különféle polgári és katonai kivitelekről. Ezeket kötöttem most két csokorba a téma iránt érdeklődő olvasóink kedvéért. Ebben a…..
Csikóssal nemrégiben voltunk Londonban a Pirelli jóvoltából, ahol sok-sok anyagot készítettünk. Volt a Caterham teszt, a Caterham gyár ismertetője, készült egy cikk egy Ford Fiestáról (Főd Fesztá), kis híján megverettük magunkat egy autókereskedővel egy másikkal pedig jót…..
Megjelentek az első árak a független 3G-s iPhone-ra a Vodafone olasz oldalán. Ezek alapján a 8 gigabájtos modell 499 euróba, a 16 gigabájtos 570 euróba fog kerülni, tehát 123-140 ezer forintot kell majd fizetni az új telefonért. Nem lennék meglepve tehát, ha az alapjáraton 200…..