Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilienfeld

0 bejegyzést írt és 253 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Antibaby naplója Velem van a baj? 2015.09.14 23:06:00
Bizonyos dolgokban maradi ember vagyok, vagy vén, mindenki döntse el maga. Például nagyon nem tudtam megszokni a média felhigulását. Én még abban az időben szocializálódtam, és akkoriban tanultam az újságíró iskolában, amikor a tévében Kepes András, Vitray Tamás és Vámos…..
Lilienfeld 2015.12.07 20:20:35
Szívemből szóltál.
Én annak idején Nők Magazinján (nem, nem Nők Lapja), Barátnő és Nő színes újságon (ez a kettő szlovákiai magyar nyelvű lap volt), Pajtáson, Ifjúsági Magazinon (Balázs-Piri Krisztina főszerkesztése alatt fénykorát élte, innen már úgy tűnik), Népszabadság TV-Magazinon (fel. szerk. Völgyi Vera) nőttem fel. Ja, meg Szabad Föld is volt + negyedévenként magazinkiadás abból is :) Akkoriban egy pillanatra sem gondoltam, h ezek vmi borzasztóan igényes vagy tartalmas olvasnivalók lennének: különféle riportok, divat, vásárlás, háztartás, kicsi bulvárpszichológia, kicsi hírek a világból, sztárpletykák...
Aztán jött a Nagyonnagy Hírportál női szekciója. Ami az első években valami volt, aztán biztos kevesellték a kattintást amihez képest sokallták a béreket, és elkezdődött a mélyrepülés. Egyrészes fürdőruhás fotó alatt: xy bikiniben, írás az orosz gasztronómiáról - az étel lengyel nevét használva, stb. És A bloggernő. Aki elég igényes és tehetséges volt ahhoz, h kitűnjön a csordából, de amikor szóvá tettem, h ha már a blogja fél oldalát elfoglalja a címkefelhő, akkor ugyan miért nincsenek címkézve a posztok? Persze, h kikérte magának, ha vmi nem tetszik, nyaljak sót.

És igazából máig sem értem, hogy amit egy-két évtizede még képes volt produkálni a szakma, azt vajon most miért nem? Ok, ok, a nyolcvanas években keményebb volt a szűrés (de nyilván volt kontraszelekció is), a kilencvenes évek a nyomtatott sajtó aranykora (már van szabadság, még nincs internet). De manapság, amikor a felsőfokú képzettség szinte alap, és ott az internet (kaotikus szerkesztőségi archívumok, mindenféle kartotékok és végtelen könyvtárazás helyett) és még nyelvi korlátok sincsenek, akkor hogy lesz ez a brutális igénytelenség?
Persze, a végtelen mezőn lehet találni értéket is; kiforrja magát ez is. De olyan tévesztések láttán, amiket kb. nyolc kattintással ki lehetett volna küszöbölni, egyszerűen összerándulok. Szóval, ha baj van veled, akkor legalább ketten vagyunk :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Amint már kommenteltétek is: megtörtént, amit Jolie már pár éve megígért, most kivetette a petefészkeit. Az ok ismert: mell- és petefészekrákra hajlamosító géneket találtak benne, plusz anyukája fiatalon meghalt mellrákban, és…..
Chez DuBarry El vagyok ájulva 2014.11.24 12:20:38
Mikor öregszik már meg ez a ribanc?:)   http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2846524/Jennifer-Lopez-45-reveals-toned-stomach-daring-wrap-dress-Selena-Gomez-22-covers-head-toe-American-Music-Awards.html..
Chez DuBarry A divatnők 2014.11.10 00:10:58
Szerdán olyan eseményen jártam, ahol pesti divatnők voltak.Nem tudom, honnan kúsztak ezek elő, ilyeneket nem látsz utcán, de még a merdzsókba, bömbikbe belesve sem, gazdag emberek összejövetelen sem látsz, ott inkább ízléstelenség uralkodik, ezek valahol járnak-kelnek, vannak, de inkább csak…..
Lilienfeld 2014.11.14 23:28:36
@Thor vagyok: életem egyik legjobb cipőjét vettem a Deichmannban, ezt: p2.vatera.hu/photos/78/00/f377_1_big.jpg
Annyira szeretem, hogy mikor kezdett kopni, sürgősen szereznem kellett még egy példányt. Az anyag művelúr kinézetű, de valójában ilyen habosított poliuretán vagy mi, ami szarul hangzik, meg felkopva igen randa, de isteni puha ÉS nem büdösödik. A legtöbb cuccomhoz simán megy, és a Kinizsi100-at is le tudnám benne gyalogolni, ha muszáj lenne.
Életem egyik legrosszabb cipőjét is a Deichmannban vettem, ilyen kényelmes sarkú, vékony pántos arany szandál - konkrétan szeletekre vágta a lábfejem.
Lilienfeld 2014.11.14 23:31:23
@DuBarry: hm, lehet, h divatnők azok, akik személyi sztájlisztokat meg personal shoppereket fizetnek? Azok meg elfoglalkoznak napi 8-10 órát is a témával.
Okké, már megint Rákóczi túrós, ismét újabb formában, a Cupcake után. Vannak még egyéb ötleteim is, az egyikhez pl. szükségem lenne egy injekciós tűre, esetleg ha van köztetek ápolónő, vagy drogos, akkor vegyük fel a kapcsolatot, köszi. Rákóczi túrós torta…..
Chez DuBarry Rob the Cradle 2014.06.04 12:07:24
A cím azt jelenti, hogy kirabolni a bölcsőt, pontosabban kiüríteni a bölcsőt. Arra a jelenségre használják, amikor egy idős nő együtt van egy fiatal férfival. Akár csak szexuális együttlét, akár kapcsolat céljából. Nagyon régi jelenség, és nagyon régen ellenzi a társadalom. Azért, mert ebből a nemi…..
Chez DuBarry Izrael Dubarry módra 2014.05.09 14:55:15
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ez a bejegyzés sem túl tájékozott, sem túl PC nem lesz. Mivel mindössze 4 napot voltam ott, bárki lenyom tudásban, aki akár 5-öt is volt Izraelben, talán mégis érdekesek lesznek a benyomások.   Szerintem én átlagos magyar utazó…..
Lilienfeld 2014.05.27 23:33:57
@Thor vagyok: jaj, hát ennyit nem ér... ez én benyomásom vmi afféle, h itt az életkorból természetesen eredő tapasztalatlanság van jó adag sztereotip ömlengéssel + fellengzős-leereszkedő stíllel ellensúlyozva.
Lilienfeld 2014.05.31 21:56:08
@sorskonyves: jaja, vannak HP-nak egyetérthető megállapításai; máskor csak olyan bumfordi tahó, és megint máskor brutális agresszor. 'Férfihang' felvizezett verziója, na az a csávó egyszerre durván sérült + durván ostoba; robbanásveszélyes kombó.
Chez DuBarry A nárcisztikus férfi 2013.01.15 14:15:48
Picasso volt az egyik legjobban dokumentált ismert nárcisztikus személyiségzavaros férfi (http://chezdubarry.blog.hu/2012/04/10/title_1654764). Viselkedése tökéletesen mutatja a típusra jellemző jegyeket. De ne gondoljuk, hogy minden nárcisztikus egy Picasso. Legtöbbjük pitiáner lelki parazita, aki…..
Lilienfeld 2013.08.25 20:17:28
@Seafish: itt van előttem az egyik unoka, Marina Picasso könyve. Ő Olga Koklova fiának, Paul-nak az egyik gyereke. Így ír a nagypapáról: "Picasso mindenben a tökéletest kereste, ez könyörtelen uralkodási vággyal járt együtt, zseniális munkái megannyi emberáldozatot követeltek. Kétségbeesésbe döntött, elnyomott mindenkit, aki a közelében volt. Családom egyetlen tagja sem volt képes kiszabadulni e zseni szorításából, akinek vérre volt szüksége ahhoz, hogy képeit kézjegyével ellássa: apám vérére, a testvéremére, anyáméra, nagyanyáméra, az enyémre, s mindenkiére, akik azt remélvén, hogy egy embert szeretnek, szerették Picassót. Apám meghalt zsarnoksága igája alatt, könyörtelenül becsapva, megcsalatva, megalázva, összeomolva. Szadizmusának és közönyének játékszere volt a fivérem, Pablito, aki 24 évesen lett öngyilkos: hipót ivott. Én találtam rá vérbe fagyva, kiégett nyelőcsővel és gyomorral, a szíve már alig vert. Kilencven napon át, amíg haldoklott, fogtam a kezét a kórházban"
Lilienfeld 2013.08.27 21:00:36
@Scala: nem, Marinát és Pablitót a hibbant ribi anyjuk nevelte, ovis korukban elvált Paultól. Mind a két szülő egy rakás szerencsétlenség volt, Paul-t szisztematikusan nyírta az apja, pl. azzal, h könyöradományon tartotta.
A két kicsi minden héten a nagypapa színe elé járult az apjukkal, de legtöbbször nem engedték be őket... de ha igen, abban se volt köszönet. Szóval filléres gondok közt, éhezve felnőni, a dúsgazdag nagypapa közvetlen közelében; miközben mindenki ujjal mutogat, h. "Picasso unokái"; két totál érzelmi fogyatékos, sérült szülővel, akik mellett kétségbeesetten sóvárogtak egy kis nagyapai törődésért, amit sose kaptak meg... Marina 14 évnyi analízissel végezte.
A végső magyarázata, h az idegesítő szüleiket büntette azzal, h levegőnek vette az unokáit az "óriás".
Ez a kv: moly.hu/konyvek/marina-picasso-nagyapam, érdekes fotók is vannak benne. Rövid, egy délutános, érdemes elolvasni; bár én kifejezetten szeretem a túlélősztorikat, terápiás :)
Lilienfeld 2014.05.31 21:45:27
@sorskonyves: józanság, kontroll. Kezded megszerezni, ne veszítsd el. Legalább írjál ide - vagy máshova - már a rögzítés is más nézőpontba helyezi, objektívabbá, távolibbá teszi a dolgokat. De még jobb lenne, ha másokkal is tudnál beszélni az érzéseidről, h ha a vészcsengő jelez, ne fojtsd önvád/önmarcangolásba a rossz érzéseket.
Chez DuBarry Le lehet fogyni 2013.04.17 14:57:53
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ezt már sokszor elemezgettem, hogy nem tudom megérteni, ha valaki nem képes lefogyni. Világos, ha kevesebbet eszünk, és többet mozgunk, akkor kisebb lesz a súlyunk. Természetesen vannak aránytalanul hízó emberek, mondjuk hasra vagy…..
Lilienfeld 2014.05.23 22:35:28
@sorskonyves: megértelek. Minden fogyókúránál ezen bukok ki én is, h csak akkor megy le pár kiló, ha a központi kérdéssé teszem a kajálást; és ez nem szórakoztató. Az alábbiakat úgy vedd, h csak fogyós tapasztalataim vannak, mit sem tudok a lisztérzékenyek szabályairól.
- előttem szólóhoz kapcsolódva, a szénhidrátbevitel fontos; vhol DuBarry is írta, h az agy igencsak igényli pl. (Én ultraszarul voltam a szénhidrátmentességtől, két hétig kellett volna kitartani, de három nap után besokalltam. )
- számba venni alaposan, mi az, amit szeretsz és ehetsz is; ezeket variálgatni. Ha jól vagy a főzelékekkel: szatmariferi.blog.hu/ főleg lisztmentes cuccok, inkább zöldségraguk vannak, izgi párosításokkal/ fűszerezéssel.
- a diétás cuccok ízetlennek tűnnek; más, több ízesítés kell, pl. cserepes zöldfűszerek; vagy ha szereted az indiai/thai/kínai konyhát, akkor arrafelé elindulni. Esetleg lazításképp elmenni vmi ilyen étterembe: www.liszterzekeny.com/p/gm-ettermek.html
-a paleosoknak is lehetnek használható kajáik

Ezt a könyvet: ursuslibris.hu/tudatos-etkezes/ ma kaptam kézbe. Ez v hasonló segíthet belülről építkezni. (Most ez igencsak röhejes, de az előbb megszimatoltam a kenyeret, és tényleg arra gondoltam, h isteni az illata; na de miért is kéne belőle ennem?! Az illatát élvezhetem enélkül is. És kibírtam :) )

A sok macerázás (újra kell tanulni ízlelni, enni, főzni) azt is jelenti, h minden sikeres - szabályos és finom - fogással rutinosabb leszel; és egyre kevesebb energiádat veszi el a kitalálás/megtervezés. És közben pedig egyre jobban és jobban leszel. Szorítok neked!
Chez DuBarry A rhodiola kaland 2014.01.26 22:45:38
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Még az 5 HTP idején vettem Rhodiola Roseát is, ami egy egészen más elven működő hangulatjavító. Anno kísérletezgettem az 5-htp-vel, amit azóta nem szedek, de akkoriban a rhodiolát csak elraktam. Az 5-htp-t 4 okból nem szedem…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Igazából mostanáig inkább az energiavámpír rosszindulatú nárcisztikusokról írtam, akik fognak egy prédát, szétzilálják, elszednek tőle mindent, majd eldobják. De nem minden nárcisztikus ilyen. Minden nárcisztikus használja az…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Lényegében az aktív, vállalt nárcisztikusoknak két alapvető fajtája van. A testi és az agyi. Mindkettő grandiózus, hatalmat, hírnevet, pénzt és imádatot akar, de a testi főként azért, hogy a testét szolgálhassa, az agyi pedig…..
Lilienfeld 2014.03.22 20:50:36
A főhőst nárcisztikusnak mondják:
recklamal.blog.hu/2013/09/22/al-arc
prae.hu/prae/articles_ny.php?aid=6571
A nagy amerikai mítosz újabb és legújabb hősei már hidegen hagynak, de a blogod miatt ez felkeltette az érdeklődésemet. És nagyon szívesen olvasnám a véleményedet a filmről magáról is, de még inkább, a jelenség ábrázolásának a hiteles/nem hiteles voltáról. Meg hogy a Scott gyerektől lehet-e tanulni megküzdési-menekülési stratégiát.
Lilienfeld 2014.03.23 20:18:02
@Holle anyó: spec. az én tapasztalatom is az, h egy csúnya nézésért lapátra kerülhetsz. Az elmúlt években bérelszámolótól az iskolaigazgatóig, titkárnőtől az egyetemi docensig reszket mindenki, mint a nyárfalevél HA van két önálló gondolata. Mert ha gondolsz valamit, az lehet, h eltér mások gondolataitól = konfliktus. A munkáltatók pedig vadásznak a kirúgási indokokra. Ahogy az állam vonul vissza egyre az országfenntartói szerepeiből (és csoportosítja át a forrásokat a repi-demo kiadásokra), úgy annál jobb, minél kevesebb ember kell. Az osztályon 12 nővér van? Nyomorgassuk csak meg őket, hátha felmond három; elmegy az osztály 9 nővérrel is. Ja, kicsit többen halnak meg? Ez pont nem érdekli polgármester asszonyt, az államtitkár urat, de még a kórházigazgatót se. Uez az oktatástól a vízügyig, a bíróságtól a rendőrségig minden szinten. A szakmai hozzáértés nem számít, a kiváló életpálya se véd meg, nem érdekel senkit. Csak a teljesen birkáknak, meg a felfelé nyal-lefele rúg típusú agresszoroknak terem babér. Aki meg lelkiismeretesen akarja ellátni a feladatát, és netán törődik a beteggel, diákkal, ügyféllel meg a szakmai szabályozókkal és a törvényekkel, azok belebetegszenek a dupla-tripla terhelésbe.

Most én is elnézést kérek a durva OFFért, de ez, h "valamit törvényellenes dolgot csinált (közszolgálatból másért nem rúgnak ki)" olyan mélységesen igazságtalan volt sorskönyvessel, meg az egész közszférával szemben is, h nem tudtam türtőztetni magam.
Lilienfeld 2014.03.24 19:14:22
@DuBarry: ok.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Írtam már róla, ha nem is külön posztot. Lúgosít, jót tesz a májnak, fogyaszt, oldja a depressziót, ajánlott reumára, ízületi fájdalmakra, női bajokra, stresszoldásra, bőrszépítésre kívül-belül. Ez az…..
Chez DuBarry Megnőtt a mellem 2013.01.31 23:11:26
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Isten látja a lelkemet, nem is akartam most.  Már írtam a pueraria mirificáról. Hogy mellnöveszetőnek árulják, kipróbáltam, nem bírtam teljes adagban, de mivel nagyon jó kvázi hormonpótló, szedni fogom, amíg a világ a világ…..
Röviden leírom a rendszert, az ígéretet, majd a személyes kételyeimet. A Gaps a vallásos diéták egyike. Nem fogyókúra. Így kell enni évekig, hogy minden betegségtől megszabaduljunk. Több fázisa van. Néhány hónapig főtt zöldség plusz húslevest kell enni, mert az ebben lévő kollagén begyógyítja a…..
Lilienfeld 2014.03.09 16:02:26
@DuBarry: indiai szakácskönyvekben a desszerteknél annyi, de annyi cukorral találkoztam, h nem hittem a szememnek. Mert "az ayurvéda szerint kell az édes is", hát nem tom, h az ősinek mondott rendszerbe hogy pásszol, a finomított répacukrot kanálszám tolni befele...
Lilienfeld 2014.03.10 17:50:19
@Thor vagyok: egy kiállításon kóstoltam isteni jót: datolya volt darabonként csomagolva, mint a cukor, egy szem mandulával töltve a magja helyén - de ami a lényeg, nem rostos-szíjjas volt, mint a szokott bolti (pedig azt is szeretem) hanem olyan porhanyós-omlós, mint a jó karamella. Csak sokkal finomabb :)
Chez DuBarry Kérdés 2014.03.06 13:43:51
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Akkor én kérek elnézést. Műszempillát akarnék, 1-2-3-4-5-6 D-set vagy akármit, itt az utolsó pillanat még halálom előtt. Kérdezném: mivel Dubarry kilószámra sminkel (a spirálon innen és túl), azt úgy lehet-e, hogy mosódik…..
Lilienfeld 2014.03.08 14:34:02
@DuBarry: előttem szólókhoz csatlakozom: szilveszterkor láttam olyat - pedig az alkalomnak éppen megfelelt - h önálló életet élt a csaj arcán, egyszerűen csak azt tudtam nézni, és h milyen mű... Pedig igényes volt, csak eltúlzott.
De látom a jövőt: a szemöldök-szalonok után megjelennek a szempilla-szalonok is :D (5 mm tárgyaláshoz, 8 mm randira, 10-es sűrűség bulizáshoz, 2-es a szülői értekezletre, Cosmo cikk: az igényes nő hetente háromszor gondoztatja a szempilláját)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tényleg sok a magányos nő, és látszólag nem olyan sok a magányos férfi. Nemrégiben olvastam egy cikket egy amerikai oldalon, ami némileg megvilágosított, mi a legfontosabb akadálya a nők párra találásának. Ha esetleg…..
Lilienfeld 2014.03.02 22:40:32
@DuBarry: akkor csak én vagyok ilyen egyszerű, h ha szerető, legyen farka + némi kultúrája, oszt csók; a szellemi kielégülést meg nem az ágyban kell keresni. Arra van az Egyik :)
[Ajánlott irodalom: http://moly.hu/konyvek/benoite-groult-es-borunkon-a-so]
Lilienfeld 2014.03.02 22:42:04
Lilienfeld 2014.03.02 23:14:45
@DuBarry: ja, azért legyen benne valami valami, ami felizgat, nem vagyok olyan multiszexuális, mint Catherine M. :)
Chez DuBarry A hetven az új ötven 2014.02.20 16:10:41
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Persze csak, ha Catherine Deneuve-nek hívnak. No comment. ..
Lilienfeld 2014.02.28 20:45:25
@mici˙: ez uaz a csaj, mint akit 22-én linkeltél; a faszi szereti többször is fényképezni uazt az embert.
Szerintem amúgy nem Kristen Mcmenamy, neki más formájú orra van: thatsnotmyage.blogspot.hu/2013/09/grey-pride.html
És mindkét Sartorialist posztnál esnek hanyatt a kommentelők a roppant lelkesedéstől...
Chez DuBarry A borderline nő 2013.01.26 15:22:54
Tegnap megnéztem az Anna Kareninát. Elég rossz. Sosem láttam még film változatot, így sokkolt, hogy mennyire értelmetlen egy ilyen komplex regényt filmre, legalábbis amerikai filmre adaptálni (előfordul, hogy európaiaknak sikerül, például a Mihalkov féle Oblomov csodálatos volt, talán keresni kéne…..
Lilienfeld 2014.02.24 21:53:50
@DuBarry: mármint neked ment az előző :)
Lilienfeld 2014.02.24 23:07:29
@DuBarry: van, aki szereti. Nagyon szép szerelmes, meg minden; de ha a bátrak ráfaragnak, az felmentést ad a saját posvány, gyáva életére "mert ez a dolgok rendje". (És mindezek sötét mélyén az a patriarchális elv, h a nőstény teljes termékeny életszakaszában kizárólag egyetlen hímmel kúrjon, slussz - minden egyéb halálos bűn, erkölcstelenség, veszélyes, romboló, üldözendő és büntetendő.)
Ha visszagondolok a néhány évvel (3-4-5?) ezelőtti életmódunkra, azt látom, hogy igen nagy változások mentek végbe mifelénk. Nem volt ez pálfordulás, mert szép lassan alakultak át a szokásaink, step by step. Mindig csak annyi léptünk előre, amennyire igényünk volt, és amennyit…..
Lilienfeld 2013.12.01 03:51:06
@Antibaby: ott van az, csak elszúrták a linket.
Az eredeti, 21 oldalas tanulmány: www2.ohchr.org/english/issues/food/docs/A-HRC-16-49.pdf
A rövidített változat, aminek a fordítása a magyar nyelvű poszt: www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=37704&Cr=farming&Cr1#.UpqjgtIn-F0
A Your Face Sounds Familiar-formátumra emlékeztető showműsorral jelentkezik ma este 21:25-kor a TV2. A Sztárban sztár egy olyan énekes vetélkedő, amiben az indulók (nők: Dér Heni, Nika, Nótár Mary, Soma, Szandi, és Szinetár Dóra, férfiak: Bereczki Zoltán, Delhusa Gjon,…..
Lilienfeld 2013.10.11 20:38:53
@hungrybird: azaz: hu.wikipedia.org/wiki/Dalnokok_lig%C3%A1ja, és hát még Uj Péter is zsüritag volt!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azt hittem ő azért jobb formában van. Persze mindenkiről lehet borzalmas képet csinálni. ..
Lilienfeld 2013.08.30 23:37:03
@Niurka: mert ők is LÉTEZNI akarnak. Mert levegőt vesznek, újra, újra és újra.
Életben tartotta őket a modern orvostudomány, csakúgy mint az ide írogatókat.
Filodendronná válni nem nehéz ám. Az agy különleges jószág, van, h kiveszik a felét, és meg se kottyan; máskor egy pici vérömleny tönkreteszi az egészet. Hirtelen fékezés, koppan a fejed a szélvédőn - máris oda a tagolt beszéd, meg a koordinált mozgás.
Kis olvasnivaló, a gondolkodás képességét birtoklóknak: webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:KzsMPj0EG5kJ:users3.ml.mindenkilapja.hu/users/szocmunka8/uploads/Taigetosztlazeslyegyenlsgig27.doc+&cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
17 oldal. Nem nehezebb, mint 17 felülés.
Lilienfeld 2013.09.11 22:52:23
@Scala: Egy metodista kanyar volt ott, aztán még egyebek. Iványi Gábor metodista lelkész eskette Viktort és Anikót, aztán "Orbánék első és második gyerekét, Ráhelt és Gáspárt Iványi Gábor keresztelte meg – a metodista egyházba. A harmadikat, Sárát Balog Zoltán – ma Orbán egyházi tanácsadója – a református vallás szabályai szerint. Majd
a negyedik gyereket, Rózát – immáron miniszterelnök papája előtt – a római katolikus egyház szenteltvize alá tartották. Az
ötödik, …"
Majd:
"Amikor Orbán Viktor miniszterelnök lett, megkeresett felesége, Lévai Anikó, és a gyerekek keresztlevelét kérte, mivel másik felekezetbe szerették volna átíratni a gyermekeket, ami teljesen természetes – mondta Iványi Gábor lelkész"
Végül: "Orbán ötödik gyerekének megszületése alkalmával a Fidesz közleményben tudatta, hogy Ráhel, Sára és Róza katolikusok, Gáspár pedig református." - hagyomány, h a vegyes házasságokban a lányok az anya, a fiúk az apa vallására keresztelődnek. Addig cserélgették, míg csak végre sikerült így :)
nepszava.com/2011/07/magyarorszag/a-metodistakat-is-utolerte-orban-halaja.html
users.atw.hu/regeny-ek/kulf/kp_a_viktor.pdf
Lilienfeld 2013.09.23 19:03:56
@Niurka: már megbocsáss, de miért fenyegeted DuBarryt?
Chez DuBarry Ösztrogén dominancia 2013.04.08 14:36:31
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sajnos ezt a kérdést nem fogom megoldani, de nagyon fontos probléma. Már írtam az előbb is, hogy életmód, életkor, lelki okok miatt felborulhat az ösztrogén-progeszteron egyensúly. Hízás, depresszió, mióma, méhnyálkahártya…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); mer co-star Bradley Cooper      ..
Lilienfeld 2013.06.23 22:52:21
@Scala:
"Kron 2013.06.23. 00:36:29
akiket az iránt érdeklődnek, hogy minek ennyi cím: az eskort szakmában az ilyen címek komoly árfelhúzó tényezők. mind az utaztató "manager" cégnek, mind pedig a lányoknak.
sok lány csak azért vállalja a versenyt, mert a szervezők előre beígérnek nekik valamilyen díjat, amit felmutathat a cv-jében. nem feltétlenül az első helyezett díját. a különdíjak ugyan olyan jól mutatnak az arab országok válogató listáin. nem véletlen, hogy sok utaztató cég, maga szervez amatőr versenyeket, aminek semmi más oka, mint hogy piacképesebbé tegye saját portfólióját."

Naivitásomban ez nekem még újdonság volt. Mármint a címhalmozás=húsgyári MEO bélyegző.
Lilienfeld 2013.06.24 22:45:54
@Niurka: sok sikert!!! Nekem meg termő citromot kéne szerezni. Még télen véletlenül kinyírtam az ember dédelgetett citromfáját :( Egy rossz szava se volt; még ő vigasztalt, nyugtatott. Na, ettől van ám csak igazi lelkifurdancs...