Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blazsej

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig félig szőrös F., aki végleges szőrtelenítésre jelentkezett be az Aestheticánál, és hiába ígérték neki, hogy "addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik". El sem tudom képzelni, mit tennék ilyen helyzetben. Főleg, ha egy nem orvos azt pedzegetné,…..
Blazsej 2010.11.17 00:40:11
Appleblog Az új iPodokat nyomkodom 2010.09.20 12:04:00
Megérkeztek hozzám is tesztelésre az Apple-től az új iPodok, az új iPod shuffle, iPod nano és iPod touch. Le is írom nektek az első benyomásaimat. Ráadásként meg feltöltök annyi képet, hogy megőrültök.   Az iPod shuffle-ről tényleg nem lehet sokat beszélni, szerintem ez…..
Blazsej 2010.09.20 12:33:11
Blazsej 2010.09.20 12:51:24
@Hasi:
Sehol sem találtam utalást a GPS-re...úgy látszik nagyon alapos lehetett a teszt :)
A Dab.Docler és az SC Csíkszereda ismét összekerült a Kontinentális Kupa második körében. Ez az IIHF szombati, budapesti naptáregyeztető ülésén derült ki, ahol elkészítették a kupa teljes sorsolását. 19 országból ugyanennyi csapat vesz részt a küzdelmekben, a szuperdöntőt…..
Blazsej 2010.06.13 10:42:21
@kiralyfi: Persze, csak az elmúlt pár évben, amikor nem a Volán indult, akkor egyik magyar se csapat tudott villantani, sőt inkább leégették magukat.
A 26 éves válogatott csatár az Allsvenskan újoncánál, a Tingsrydben folytatja pályafutását. A helyi sportigazgató szerint Vas János választásában komoly szerepet játszhatott, hogy edzője az a Mikael Tisell lesz, akivel a 2004/05-ös szezonban a szintén svéd másodosztályú…..
A szlovákok bravúrosan fordítottak, az olaszok nem tudtak visszavágni a a kazahoknak a vb-felkészülés vasárnapi mérkőzésein. A helyi lapok tudni vélik a svédek vb-keretét. Lettország a 25. percben 3-0-ra vezetett Szakolcán, a végén mégis Panikék nyertek, az 58. percben…..
Hoki Sport Club Csíkszereda néven, kék-fehér-fekete színekben indulhat az új szezonban az SC, a csapat neve a címerben is magyarul szerepel majd. Ezt az értesülést Ráduly Róbert, Csíkszereda jégkorongbarát polgármestere megerősítette blogunknak, de közölte, az adminisztrációs…..
Blazsej 2010.04.29 13:33:58
@fradigy:

A cikk utolsó mondata:

"A magyar válogatott támogatását természetesen nem érinti ez a korrekció, ott hosszú távra tervezek."
Tízezer-ötszázan érezték úgy Hannoverben, hogy meglesz a Scorpions első német bajnoki címe, és igazuk lett. A DEL-döntő harmadik mérkőzésén két harmad után 2-0-ra vezettek a hazaiak, de az alapszakasz-nyolcadikként döntőbe jutó augsburgiak az 52. percben egyenlítettek. A…..
Blazsej 2010.04.25 19:05:52
@lakota: Viccelsz? :D
A hír már kb. két hetes, a WizzAir megszünteti a párizsinak csúfolt (BVA) járatát. A háttér új, vagy ha nem is annyira, egy kis történetet megér. Egy mai cikkben a WizzAir szóvivője azt ecsetelte, hogy bár jónak mondható töltöttséggel (LF 80+%) jártak a BUD-BVA járatok,…..
Magyar–szlovén döntő lesz a székesfehérvári Pannon Hoki Kupán, miután egyfelől a pénteki olaszverés után jelentősen átalakított hazai válogatott nagyon simán elütötte Horvátországot, Szlovénia pedig előzőleg felülmúlta a mezőny egyetlen A csoportos válogatottját. A…..
Nem voltunk kellőképpen alázatosak, sok volt a fegyelmezetlenség a játékunkban, hívta fel a figyelmet a legnagyobb hibákra Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Jesenice elleni győztes mérkőzés értékelésekor. Csütörtökön osztrák tévés meccsen az idén Fehérváron…..
Blazsej 2009.10.29 19:28:13
Ted Sator, a Fehérvár EBEL-csapatának korábbi vezetőedzője lesz a magyar válogatott szövetségi kapitánya, tudta meg blogunk. A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége közleményben indokolta meg döntését, amelyben az új kapitány pályáját is ismerteti. A szövetség egyéves…..
Blazsej 2009.09.07 17:48:51
Végleges megállapodások még nem születtek, de a Magyar Jégkorong Szövetség közgyűlésén elhangzott, hogy a hazai rendezésű divízió 2-es utánpótlás-vb mérkőzéseit Debrecenben, a novemberi Pannon Hoki Gálát Miskolcon rendezhetik. Közben alakul a felnőttválogatott…..
Még nem teljes a következő szezon vb-inek adattára, de a kulcskérdésekre fény derült. Összefoglaljuk, hol és mikor rendezik a különböző korosztályok különböző divízióinak világversenyét. Felnőtt és ifjúsági csapatunk a D1-ben szerepel, juniorjaink a D2-ben.FelnőttekA…..
Jót tett a csapatnak, hogy az elmúlt két napon nem kellett játszania, mondta blogunknak Énekes Lajos edző néhány órával a sorsdöntő magyar–osztrák előtt. A kapitány mindkét újonnan kerettaggá lett csatárunkat nevezte a meccsre, Ondrejcik maradt ki.A délután 16:15-kor…..
Sorsdöntő mérkőzést játszik negyed öttől a fehérorosz és a szlovák válogatott az A csoportban, amelyen a későbbi pozíciók is múlnak. Izgalmas híreink vannak mindkét oldalról. A fehéroroszok pl. nagyon várják, hogy befusson az ifjú Mihail Sztefanovics. Vasárnap reggel…..
Helyszíni emberünktől kaptunk kis helyzetjelentést Sierre-ből. Kattintás után kiderül, mit ünnepelnek a magyar–orosz helyszínén, és az is, hány nézőt várnak a szerdai mérkőzésre. Reggeli, edzés, ebéd, pihenés, videóelemzés, edzés, vacsora. Így telt a válogatott…..
Blazsej 2009.04.22 00:09:35
Vendégként utolsó EBEL-meccsét játssza ebben a szezonban az Alba Volán. A Red Bull Salzburg otthonában még gólt sem szerzett az eddigi két mérkőzésen a Sator-csapat, a sorozat megszakadásában mindenképpen bízhatunk. Kis pihenőt kívánnak biztosítani az első sornak a…..
Blazsej 2009.02.13 19:43:42
Ahogy azt a hétvégi olimpiai selejtezőtornán is bemondták néhányszor, már kaphatók a belépők az április 2-ai Magyarország–Finnország összecsapásra. Annyira, hogy vasárnap estig 450 darab el is fogyott belőlük, és ebben még nincs benne az a tíz, amelyet mi vásároltunk…..
Egyik sérült játékos sem épült fel a Linz elleni mérkőzésre az Alba Volán keretében. "Sőt, már az is biztos, hogy Innsbruckban sem játszanak", erről adott tájékoztatást Énekes Lajos edző a délelőtti tréninget követően."Nagyon szeretnénk nyerni, de ez így…..
Blazsej 2008.10.28 21:40:55
Blazsej 2008.10.28 22:07:21
Jégkorong Elkapni a Klagenfurtot 2008.10.26 12:10:00
Az első meccset elvesztette a magyar bajnok az osztrák bajnokság egyik esélyesével szemben, vasárnap hazai pályán kellene visszavágni. Ted Sator vezetőedző szerint a második sornak illene sokat javulnia. Ezúton hívjuk fel a figyelmet arra, amire már többször felhívtuk: az Ötödik…..
Hiába vitatkozunk, a büntetések többségét tényleg be lehetett fújni ellenünk, értékelte a Villach elleni Alba-teljesítményt blogunknak Énekes Lajos. Az edző beszélt Szuper Levente produkciójáról, és arról is, mi a szakvezetés véleménye a két finn próbajátékosról.…..
Blazsej 2008.09.28 22:02:28
A három EBEL-meccs közül most játszottunk leggyengébben, de a csapat teljesítménye így is bőven az elfogadható szint fölött volt. A három győzelem közül a pénteki értéke a legnagyobb, mert zsinórban a harmadik volt, és mert hátrányból fordítottunk. Így foglalta össze…..
Blazsej 2008.09.27 11:27:52
Blazsej 2008.09.27 12:33:08
Jövőre megint jön topválogatott Magyarországra. 2007-ben Svédországgal kettőt játszottunk, 2009 tavaszán ugyanezt tesszük a finnekkel. Ez már tény, az északiak aláírták a szereplésről szóló szerződést. A válogatott jövő évi programja igen sűrű lesz.Április…..