Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zaklató_Panda

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nógrádi Györgyöt fél nap alatt kivégezte a magyar média Orbán Viktor-ellenes szárnya. A biztonságpolitikai szakértő, egyetemi tanár néhány óra alatt szélhámos kóklerré vált, aki holdkóros összeesküvés-elméleteket terjeszt obskúrus tévécsatornákon. Nógrádi Györggyel…..
Zaklató_Panda 2015.10.25 17:23:12
Kimentem tegnap repülni egy kicsit. Nagyon jól indultak a dolgok a fák között manővereztem és elég jól ment. Majd az egyik kanyarnál egy kicsit megcsíptem az egyik fa leveleit és leesett a gép a fa alá a puha fűbe. Ezek után így találtam meg: Nem is értem. Rengeteg sokkal…..
Mondja, látott már ön menekültet? Nem az Echo TV / Magyar Királyi Propagandatévé / kurucinfo-féle vonalon kérdezem, hanem úgy élőben? Igaziból.  Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel? Zsidóval? Nem is tudja? Na látja, ez az.  Önnek fogalma sincs, hogy…..
Zaklató_Panda 2015.08.28 23:31:19
Több mint egy évvel a bemutató után eljutott a Saul fia oda, ahová először kellett volna: Németországba. A fogadtatás megdöbbentő: a nagy német lapok többsége szerint a film „láger­giccs”, „szellemvasút”, „kizsákmányoló erőszak-pornográfia”, egyszóval: “hányingerkeltő”, és “ugyanazt a…..
Zaklató_Panda 2015.06.19 22:35:47
@I_Isti:
Cionizmus = Lebensraum
Ebben mi a káros? :D
 ..
Zaklató_Panda 2015.05.10 22:25:05
Egy másik blogon a minap, komoly vita alakult ki arról, hogy az első randin fizessen e a férfi, vagy sem. A nők egy része hevesen ostorozta azokat a pasikat akik nem nyitják ki a pénztárcájukat az első találkozón. A smucig volt a leggyengébb jelző :-) Véleményem szerint nincs abban…..
Érdemes néha betekinteni a télikabátok, anorákok és meleg kötött púlóverek alá a téli olimpián. Összegyűjtöttünk önöknek 15 hölgyet Szocsiból. Gyönyörűek, sportosak és nincs rajtuk sok ruha! Ha valaki tudja, hol lehet jelentkezni orosz curlinges lányok edzőjének kérjük…..
A cseh neonáci olyan, mint a magyar vagy a szlovák. És ahogy nézem a fotókat és a videofelvételeket egyre inkább úgy tűnik, hogy a roma kisebbséggel folytatott együttélés nyilvánvaló problémája csak a felszín, itt egy morcos, elégedetlen és elszegényedő tömeg általános…..
Zaklató_Panda 2013.07.02 15:44:39
A jobbik nem rasszista meg nem náci felfogású, meg semmi rossz se, mer’ ők csak parlagfüvet irtanak meg minden szép és jó… Politikai pályafutások egyik fő eleme, hogy ezt próbálják megértetni ezzel a „rosszmájú” néppel. Aztán amikor már azt hiszik, most végre sikerült,…..
Eddig is sejtettük, sokan Jack Bauerre tippeltek, de itt a bizonyíték. (Figyelem, csúnya szó is olvasható. Ez már 12-es karika?)A képet mailben kaptam, az illető pedig az odabasz oldalról szedte. ..
Nem tudom, hol az igazság. Nem tudom, hogy gond van-e a gyöngyöspatai cigánysággal. (Naná, hogy úgy alles zusammen nyilván nem lehet gond minden gyöngyöspatai romával, inkluzíve gyerekek, de hát ki kér már itt számon bármiféle differenciálást, disztingválást, különösen az…..
Zaklató_Panda 2011.04.22 18:20:52
Nem hiszem el!!! Ez a fickó mindössze annyit tett, hogy elkezdett olyan videókat posztolni a tube-ra, melyekben egy millió dollárért kuncsorgott, és igen, valaki nemrég hozzá is vágott egy gurtnit!! *zokogok  ..
Zaklató_Panda 2011.01.20 17:01:21
Az ország kétharmada munkanélküli, csak van, aki még nem tud róla. Ezzel tisztában van a zeneipari lobbista lobbi is, ami éppen ezért egy egészen csodálatos szeletét hozta létre a nótafák világának: a munkanélküli, vagy éppen munkadalt. Mivel az interneten rengeteg olyan…..
Tudom, darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de a nyári szezon egyik aktualitása megérdemel ennyit. Itt a jó idő, végre süt a nap, a depresszió elűzésének egyik legjobb módja a motorozás.Nem kell csodálkozni, elismerem, hogy így van. Régebben én is motoroztam, tudom miről…..
Zaklató_Panda 2010.06.20 00:08:47
@cso zsi: beálltak elé.. És? Fáj mi?
Én mondjuk nem állok be senki elé, megyek tovább. Piros a lámpa.. És? Ez is fák, ugye?
Zaklató_Panda 2010.06.20 00:15:32
@CoIie: Kérdeztelek?
Zaklató_Panda 2010.06.20 00:19:14
@CoIie: na látod... ezért megyek én 200-al... nem táncolok senki körül, mindenki boldog. Csak levezettük, hogy így a praktikus és biztonságos.

Köszönöm Uram nagy böcsességed! AMEN
via..
Zaklató_Panda 2010.06.19 22:00:33
Már-már olyan mém lett belőle, mint a Bukás Hitler-örjöngéséből, de az RTL Klub most véget vetett a mókának. Szabó Patrícia fájdalmas filmje nem csak az RTL Mostról tűnt el, de a csatorna a Youtube-ról is levetette a felvételt, amiben a Cosmopolitan volt főszerkesztője arról…..
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
w Kóla, puska, lámpavas 2010.03.12 05:40:00
Sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a Jobbik a terrorista kapcsolatait. A lendület, a löttyös indulat a támogatásukat diktálná, ahogy legfőbb orgánumuk irányvonala is. De az ügy túl forró ehhez – a parlament közelsége úgy tűnik, mégis civilizál.   Ha az egyébként…..
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
Zaklató_Panda 2010.02.18 20:20:17
@Anyád barátja:
Írták már: cigány vagy és kész. Ettől még nem kell elmenni rokkantnyugdíjast kínozni és darabolni. Mert aki cigány, az egyéb aljasságra is képes.
Zaklató_Panda 2010.02.19 08:28:08
@Anyád barátja:
Most felsoroltál nekem még néhány cigány szokást? Miért? Definíció szerint te vagy a cigány! Bőrszíntől függetlenül.
Peace
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második, keddi információkkal, a harmadik itt olvasható, és végül a negyedik, Tömeges feljelentések a rendőrségen... címmel ide kattintva érhető el.) Friss hírek a…..
Zaklató_Panda 2010.01.13 15:06:03
@ingyensün: Nekem még nem sokkal ezelőtt sikerült. De már tényleg nem működik. Viszont én csináltam egy screenshotot, amit elküldtem a homárnak.
"Áthúzlak a vonalon". A szezon legjobb szövegével támadt egy ártatlan tűzoltóra a nyugat.hu cikkének főhőse, az öntudatos béemvés, akinek a felnije drágább, mint a legtöbb autó a környéken. Nem a Homárnak küldték, de bűn lenne nem belinkelni Borsószem Királyfi…..
Zaklató_Panda 2009.09.11 19:58:58
@NGA: kérdezd meg tőle, itt van rezsöatya néven, az eredeti cikknél már leleplezték.
Ott trabant néven is hozzászólt.