Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haromt

29 bejegyzést írt és 513 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző két napban újabb két meccses párharcot bonyolított le a Colorado Rockies együttese és a jó erőkből álló Philadelphia Phillies otthonában 1-1re végeztünk, miután egy szoros vereséget és egy sima győzelmet értünk el a két évvel ezelőtti bajnok csapat ellen.1. meccs,…..
A hétvégén tovább folytatódott a Colorado Rockies gyengélkedése, a csapat mind a három meccsét elvesztette a San Francisco Giants elleni idegenbeli párharcban, így már zsinórban négy vereségnél tartunk. Az NL West élén elfogyott az előnyünk, komoly hullámvölgybe kerültünk,…..
Az utóbbi napokban a Colorado Rockies csapata újabb párharcot vesztett el, két nyerhető meccset is elbukdácsoltunk az Arizona Diamondbacks ellen, így a három találkozó alatt csak egyetlen győzelmet értünk el a Chase Fielden.1. meccs, kedd: Diamondbacks-Rockies 4-3A kedd esti első…..
Hétfőn és kedden egy újabb csonka párharcot bonyolított le a Colorado Rockies csapata az MLB-ben, miután a Chicago Cubs elleni három meccsesre tervezett idegenbeli seriesben csak az első két összecsapást tudtuk lejátszani, azokat viszont megnyertük, ezzel megerősítettük vezető…..
Végre eljött a várva várt nap, s a draft-felvezetésünk végén elérkeztünk április 28-ához, a 2011-es újonc börze első napjának időpontjához. A következő három napban számunkra is az NFL draft lesz a főszerepben, ugyanis ezek a napok meghatározó jelentőségűek lehetnek a…..
Már csak napok választanak el bennünket az idei NFL Draft-tól, és az eddigi történelmi visszatekintőinket követően, így a célegyenesbe fordulva, a blogunk Denver Broncos-szerkesztői egy bővebb kérdéssorra felelve foglalták össze a draft előtti álláspontjukat, elvárásaikat,…..
Múlthéten láthattuk a Denver Broncos történetének legjobb draft választottait, most azonban a kevésbé vidám momentumokat is fel kell idéznünk. Mert bizony akadt a horgunkra bustból is bőven, mind a régmúltban, mind a közelmúltban, és alighanem a jövőben is lesz 'szerencsénk'…..
A hét első napjaiban a remekül rajtoló Colorado Rockies idén először veszített el egy párharcot, mivel a tavalyi World Series győztes San Francisco Giants háromból két meccset elvitt a Coors Fieldről, de így is tartjuk a vezetésünket az NL Westben.1. meccs, hétfő:…..
haromt 2011.04.22 09:28:55
@Filip89: első AB-re ütötte. Igazi fasz.
Hanley egy senki tehát ez értelmetlen összehasonlítás. Ubaldo meg jelenleg nincs olyan formában hogy az idén eléggé üthetetlen JJ-t megbassza sajnos...

Azért Tulo látványosan abbahagyta a homárgyártást mióta nem ellenem játszik...
Ezen a hétvégén is folytatta eredményes szereplését a Colorado Rockies együttese az MLB alapszakaszában és a Chicago Cubs elleni három hazai mérkőzés közül kettőt megnyertünk. A denveri baseballosok ezzel továbbra is a bajnokság élén állnak.1. meccs, péntek: Rockies-Cubs…..
A hétfő első négy napjában a Colorado Rockies szenzációs menetelésbe kezdett és a legutóbbi pittsburghi siker után most a New York Mets otthonában nyertünk párharcot, ráadásul mind a négy meccset hoztuk a Citi Fielden. A csapat szenzációs lendületben van és 10-2…..
A legutóbbi hosszú hétvégén a Colorado Rockies csapata négy meccset játszott le a Pittsburgh Pirates vendégeként és az előzetes esélyekkel élve, háromszor győztünk ellenük, bár többször is nagyon izgalmas meccset játszottunk. A csapat ezzel a szezon első nyolc…..
haromt 2011.04.15 00:21:46
@foppa21: az oka ennek az hogy ellenem van fantasyban a héten, mert köcsög ork elvitte előlem 1/1-re :P mert ugye 1/2re én húztam volna :)
A hétvégi szezonkezdés után az elmúlt napokban a Colorado Rockies egy két meccses hazai párharcot bonyolított le a rivális Los Angeles Dodgers ellen és az évet bajnokverésekkel kezdő LA-ieket két izgalmas mérkőzésen mindkétszer megvertük a Coors Fielden, így a nyitó meccs…..
 Az NCAA változatosságát nem csak a szokatlan stratégiai rendszerek vagy az országos lefedettség adja, hanem az is, hogy számos idegen náció képviselője is jelen van a ligában. Azt nem állíthatjuk, hogy lépten-nyomon külföldiekbe botlunk a meccseken, hiszen itt továbbra is a…..
Kerületünk legendásan hangulatos sportegyesületekről- és pályákról is ismert - a III. Ker. TVE klubházáról már régebben beszámoltunk, és időközben Csillaghegyet is megjártuk. A Szentendrei út forgalma és az aquincumi polgárváros romkertje mögött megbúvó külső gázgyári lakótelep viszont tényleg a…..
Az elmúlt hétvégén végre elkezdődött a 2011-es MLB szezon, de a Colorado Rockies csapata a három tervezett meccsből csak kettőt tudott lejátszani az Arizona Diamondbacks elleni hazai párharcban. Egy vereség és egy győzelem után a harmadik fellépést a rossz időjárás miatt…..
A csütörtöki napon veszi kezdetét az MLB 2011-es szezonja, amikor a nyitó napon hat mérkőzést rendeznek meg. A közkedvelt denveri baseballosok, a Colorado Rockies legénysége pénteken lép először pályára az idei évben és a nagyon mély keretünkkel mindenképpen azért…..
haromt 2011.04.03 21:15:01
@Tomi_Tanguay: szerintem nem kéne ezzel baszódni. Ott van Rogers akinek elvileg nem lett volna startja. Bemegy Ubaldo helyére és tolódik mindenki. Persze ehhez kell hogy lenyomják a mait. sajna nincs még bejelentkezés sem a meccsről hogy látnám mennyire esik
Lejátszotta az utolsó mérkőzéseit a Colorado Rockies az MLB előidényében, ezzel véget ért az arizonai Cactus League. A hagyományos meccs összefoglalások mellett néhány aktuális játékosmozgásról is tudósítanék, melyek által egyre biztosabbak lehetünk a szezon kezdő 25 fős…..
haromt 2011.03.31 14:14:53
Tovább folytatta zsúfolt menetelését a Colorado Rockies csapata az MLB felkészülési időszakában és az arizonai Cactus League küzdelmeiben újabb hét meccsen vagyunk túl. Kevesebb mint két hét van hátra az idei szezon kezdéséig, egyre több kérdőjelre választ kaphatunk, hogy kik…..
Az NFL-szezon lassan egy hónapja véget ért, a kollektív szerződés is lejárt már, úgyhogy itt az ideje, hogy az edzői stáb bemutatása után, megnézzük mi is történt kedvenc csapatunkkal, a Denver Broncos-zal az elmúlt időszakban.A kollektív szerződés nem járt le rögtön a Super…..
A közelmúltban újabb hat mérkőzést játszott le a Cactus Leagueben a Colorado Rockies csapata, melyeken nagyon jó eredményeket értünk el, így változatlanul a 15 csapatos arizonai előidény élmezőnyében foglalunk helyet. Ennél is fontosabb, hogy féltávnál jár a márciusi…..
Az előző összefoglaló óta eltelt egy hétben három fellépése volt a Denver Nuggets-nak. Három olyan mérkőzés volt ez, ahol elvárható volt a győzelem, de a Clippers elleni gyenge játékot látva egyik ellenfél ellen sem mehettünk biztosra. Lássuk, hogyan sikerült a csapatnak a…..
Az elmúlt héten újabb négy mérkőzéssel folytatta menetelését az NBA-ben a Denver Nuggets. Két hazai és két idegenbeli mérkőzést játszott a csapat. Otthon az Atlanta Hawks és a Charlotte Bobcats voltak az ellenfeleink, majd a Utah Jazz és a LA Clippers otthonában…..
haromt 2011.03.10 19:03:04
@Tomi_Tanguay: ez nem playoff :) ez a March Madness. Nem véletlenül hívják így :) bárki leverhet bárkit. Egy meccs dönt. milliárdszor jobb a hangulata mint az ipari NBA-nek. Egyébként az egyik ág meccseit a Pepsi centerben rendezik.