Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ellenzéki Tüntető

0 bejegyzést írt és 744 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az újonnan megjelent pandémia komoly próbatétel elé helyezi az egész világot, és miután Kína kezd kilábalni a problémákból, a közfigyelem Európára összpontosul. Körbejártuk, hogy melyik ország milyen intézkedésekkel operált eddig, és milyen következményekkel járhat a mostani próbatétel.   Forrás:…..
Ellenzéki Tüntető 2020.03.23 20:53:19
@Eugene Horse: "Valahogy mégis tízezrével húztak haza ezek a remek figurák az elmúlt két hétben, ha rajtam múlt volna, egyet se engedtem volna be"

+1

De persze csak első mérgemben, valójában azért nem baj. De igen, basszák meg, a válaszott csudaországuk ilyenkor mégsem olyan jó?
Ellenzéki Tüntető 2020.03.23 20:53:16
@nemecsekerno_007: igen igen, mostanában mintha kevesebb szó lenne a genderről, tisztára olyan, mintha az amúgy nem is lenne probléma :D
Alább van kérem szépen egy cikk, miszerint lesz pelenkázó a FÉRFI vécékben is. New Yorkban. Mi vajon mikor jutunk el oda, itt, Európa szívében, hogy legyen a női vécékben pelenkázó? Nem vagyok telhetetlen, ne legyen mindegyikben, csak néhányban. Mondjuk a vendéglátó helyek felében. Egyelőre. Olyan…..
Ellenzéki Tüntető 2019.02.23 21:38:12
@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Én anyádat dugtam végig, de sajna csak ilyeneket szart ki, mint te :D
Ellenzéki Tüntető 2019.02.24 12:01:00
@KissGecihuszár: Magyarországon pozitív a migrációs ráta, azaz többen jönnek mint mennek.

Források pl:

www.indexmundi.com/hungary/net_migration_rate.html

knoema.com/atlas/Hungary/topics/Demographics/Population/Net-migration-rate

esa.un.org/miggmgprofiles/indicators/files/Hungary.pdf

de a "migration rate of hungary" szavakra keresve csak ilyen találatok vannak.

De mindegy, azért verd magad a földhöz, hogy mer' a zorbánviktor megeszi a magyarokat.
Néhány napja közel húsz év után először a kezembe került egy Hócipő. Farkasházy Tivadar, a jelen kormányzat egyik megrögzött, örök kritikusának lapját egészen fiatalon szerettem, minőségi karikatúrák és aranyos poénok. Az én humoromnak például tökéletesen kielégítő volt Göncz Árpádot látni, amint…..
Ellenzéki Tüntető 2019.02.24 11:57:11
Ártalmatlan mese, ugyan már! Semmi erőszak, semmi agymosás. Végre egy rendes rajzfilm! De hiszen a gyerekek is imádják... ez szokott lenni a döntő érv. Imádják, persze. Mint a pufit, a csokit, meg a cukros üdítőket is. Igen, imádják. De vajon miért? Tudom, elsőre őrültségnek hangzik, de aki kicsit…..
Úriember módjára most ugorjunk is át gyorsan azon, hogy Brüsszel ≠ Európai Unió, és hasonlóan bigott tézisek. Maradjunk annál az egyszerű ötletnél, hogy egy szép napon arra ébrednek a fent nevezett várossal (gyakorta hibásan) fémjelzett bürokraták, hogy ők is plakátolni kezdenek, mintha nem lenne…..
Ellenzéki Tüntető 2019.02.23 08:41:58
@Önállóan gondolkodó: "ellenzéki blog? Ez? Az igen... hát.....sajnos ki kell ábrándítsam."

Aham... Ha most vasárnap lennének a választások, Te kire szavaznál?

Légyszi ne beszélj mellé, hogy "egy európai alternatívára" meg "bárkire, csak nem Orbánra" meg hasonlók, egy konkrét pártnevet kérnék.
Ellenzéki Tüntető 2019.02.23 08:52:44
@Brix: Szerintem nem elvárható hogy egy népesség asszisztáljon önmaga lecseréléséhez. Ez a totális vesztés, az ultimate alulmaradás, az evolúciós kudarc. Ennél bármi jobb, a holokauszt meg az atombomba is.

Ha valóban lehetetlen megállítani a migrációt, akkor ez van. "De a lehetetlent megpróbálni nem lehetetlen. És kiderülhet, hogy a látszat csal." :D
Ellenzéki Tüntető 2019.02.23 09:11:07
@Pop40: "Ez a csürhe kb abból él, hogy kifogtak egy sosem látott nemzetközi konjunktúrát, "

Érthetetlen hogy ebben a ritka jó időszakban hogyan tud a német ipar kb. recesszióba süllyedni.
www.portfolio.hu/gazdasag/recesszio-kuszoben-nemetorszag.309759.html

Te figyi, mi lenne ha az egyre bonyolultabb elméleteitek helyett, miszerint miért lehet hogy a szakértői kormányzás csődbe vitte az országot, az unortodox meg sikerre, inkább elhinnétek, hogy Orbán jól csinálja, Gyurcsány meg szarul? Már csak Occam borotvájának a kedvéért is.

Komolyan, ami magyarázatokat tudtok ahhoz fűzni, hogy hogyan lehet hogy 9. éve jósolgatjátok a csődöt és még mindig nincs itt, mint egy ilyen laposföldes vagy chemtrailes ember, aki mindig meg tudja magyarázni hogy de miért van az úgy :D

És ezzel nem kellene elfogadnotok se a migránsozást, se a sorosozást, de azért elég nevetséges, hogy a tök egyértelmű, jól látható, számokkal mért gazdaságban is elvitatnátok a sikereit :D Öreg, tegnap lettünk felminősítve, Gyurcsány alatt 6x lefele minősítettek, Orbán alatt 1x le (a legelején, amit hajlamos vagyok az előző kormány tevékenységéne betudni), aztán 2x fel

. Nyávoghatsz azon, hogy de miért nem haladunk gyorsabban, csak tudod ha az a választás, hogy lassan haladok a cél felé, vagy random sebességgel (ami mínusz is lehet) haladok a cél felé, akkor jobb lassan haladni, mert azzal legalább tuti a cél felé megyek. Elég a hazárdírozásból az új kormányokkal, lehet itt nyafogni hogy jaj de a soros, jaj de a migránsok, de ameddig a fizuk nőnek, az adósság csökken, a minősítők felfele minősítenek, a GDP előrejelzéseket felfele kell módosítani mindig, akkor nehéz itt beadni nekünk parasztoknak, hogy ez rossz irány.
E rovat egyik olvasója kajánul kérdi, miként vélekedem a Párbeszéd-politikus furcsa kalandjáról. Azt is hozzáfűzte, hogy ha már írtam Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes csüggesztő megnyilvánulásáról, akkor Karácsony Gergely esetében kíváncsi arra, vállalom-e az ellenzéki politikusok totális…..
Ellenzéki Tüntető 2019.02.22 18:46:47
@Attilajukkaja: B+ te direkt tetteted hülyének magad? Mikor az Orbánt Orsósozzák, a büdös életben meg nem említetted volna, hogy nahát, micsoda dolog mások nevén viccelődni. Most meg vered magad a földhöz, hogy jahaaj, a Fenyőünnep Gergely a Karácsony Gergely helyett, na az aztán már tényleg mindennek a legalja.

Szánalom.
Ellenzéki Tüntető 2019.02.22 18:48:51
@Attilajukkaja: "A lényeg, hogy becenevet lehet adni egy politikusnak, de az más, mint gúnyolódni a vezetéknevén. "

Öreg, ezt az önmentegetést senki nem hiszi el már neked, hogy Orbánt Orsósozni meg Matolcsyt Eltolcsyzni az "becenévadás", de Karácsony Gergely helyett Fenyőünnep Gergelyt mondani meg csúnya gúnyolódás a nevén.

Szánalmas. Morális előnyt akartál, de csak beégtél a szokásos kettősmércéddel.
Ellenzéki Tüntető 2019.02.22 18:58:13
@Attilajukkaja: "Ezeket nem veszem komolyan."

Magyarázhatsz összevissza, nevetséges a Fenyőünnep Gergelyen meg sápítozol hogy jaj hát néven gúnyolódni milyen már, az Orsósozást meg az Eltolcsyzást meg lerázod magadról, hogy azzal nem foglalkozol meg hát az csak "becenév".

Öreg, az a bíró aki csak az egyik oldalnak fújja a faltokat, az a bíró csal, akkor is, ha minden befújt faltja valós. Na ilyen bíró vagy te.
Én csak élni szeretnék! Lehetőleg a saját hazámban… Élni, és nem csak túlélni! Azt azonban nehezen tudom életnek hívni, ha napi 12-16 órányi munkával is csak annyit lehet elérni, hogy fedél van a fejed felett és esetleg étel az asztalon. Nem vitatom, hogy ezek az élet alapszükségletei közé…..
Ellenzéki Tüntető 2019.02.22 11:34:50
Külföldről sok okból lehet hazaköltözni, ezek közül az egyik az, ha az ember a külföldi cégtől elsőre rendkívül jónak tűnő ajánlatot kap. Ez történt Dave-vel is, aki Ausztriában, a magyar határhoz közel kapott németországi anyacégén belül egy lehetőséget. Majd hazaköltöztek… Te is hazaköltöztél?…..
Ellenzéki Tüntető 2019.02.20 09:24:50
@bloody.rain: "Nem külföldön élek, hanem itthon. Nincs hová hazamenni, mert itthon vagyok."

Minden bizonnyal csak véletlenül kommentelsz magyarul egy magyar fórumon, hiszen én is gyakran látogatom a kanadai fórumokat, hogy a helyi ügyekről érdeklődjek.
Ellenzéki Tüntető 2019.02.20 09:25:26
@Marty Mcfly: "senki nem O1G-zett, kiveve teged."

Meg bredpitt mónika, bár elegánsan, ezt láttam a plakáton szöveggel. Meg van orbánozás pont afölött is, amire hivatkozol. Se mindegy, értem én hogy az o1g nagy királyság volt egy pár hétig, és most már kezd egy kicsit ciki lenni, de nyugi, jópár évig még hallgatni fogjátok, hogy milyen "remek" szlogenje van a baloldalnak.
Ellenzéki Tüntető 2019.02.20 18:25:16
@xm95: "Az a baj a diktatorokkal"

Brutál magas részvétellel nyert Orbán, de azért hajrá, lehet diktátorozni, 9. éve diktátoroztok és még mindig nem vitt el a fekete autó, hát micsoda egy diktatúra ez? :D
Újabb szintet lépett az Orbán-kabinet a sorosozásban, hiszen legújabb „tájékoztató kampányában” Jean-Claude Juncker személyében új (cinkos)társat talált az amerikai milliárdos mellé. Eddig is tudtuk, hogy Orbán Viktor nem rajong az Európai Bizottság elnökéért, de azért a patás ördög mellé helyezése…..
Ellenzéki Tüntető 2019.02.20 15:34:10
@Egyallampolgar: Megkockáztatom akkor Európa még nem a harmadik nemű vécét meg a multikultit jelentette.
Ellenzéki Tüntető 2019.02.20 18:06:18
@Egyallampolgar: Pedig úgy tűnik, ma leginkább egy ilyen elbaszott projekt lett ez a szépen induló EU. Eluralták a bürokraták és a fantaszták. Amíg gazdasági közösség volt, jobban ment.
Forrás: Tízperc - Blog.hu Nem hoztam ma se meleg, se hideg ételt ebédre magamnak a munkahelyre. Este nem foglalkoztam a pakolással, reggel pedig túl álmos voltam, hogy eltegyek valami ennivalót. Sebaj, van a munkahelyem mellett egy kávézó, ahol a kávé mellé nem csak édes süteményt lehet kapni,…..
Ellenzéki Tüntető 2019.02.20 17:49:26
@chrisred: szerintem meg annyit csinálsz, hogy jól megmagyarázod, hogy miért kell mindig sírni.
Ellenzéki Tüntető 2019.02.20 17:51:14
@Melee: "Minket épp a NER rabol le."

Már csak az érthetetlen, hogyvan van mindig eu top 3 növekedés, adósságcsökkenés meg felminősítés. Ha ennyit lopnak.
Ellenzéki Tüntető 2019.02.20 17:52:20
@19540511: mert akkor mi lenne?
Lelepleztük Brüsszelt: szerintünk az EU környezetvédelemnek feltüntetett migránspropagandát folytat, s közben úgy tesz, mintha magyar települések lakóit óvná meg a tüdőrákhoz is vezető szennyezett levegőtől. Sőt, azt hangoztatja, hogy állatok meg növények élőhelyeinek a védelmét is finanszírozza. Na…..
Ellenzéki Tüntető 2019.02.20 08:28:17
@Orbán veje: "Persze nem jut el hozzánk, mert a tolvaj fideszfajtád ellopja. "

- csak az EU pénzek miatt fejlődik az ország
- az EU pénzeket ellopja az orbán

most melyik?
Ellenzéki Tüntető 2019.02.20 08:43:00
@szepipiktor: "Arra jó volt, hogy pár kommentelőt összegugrasszon"

jaj, dehogy csak erre. Az indexnek reklámbevételt csinál, erre is jó például.
Hiába a több éve tartó több tízmilliárdos nagyságrendű állami dotáció a Magyar Posta egy feneketlen hordó. Hová és mire költötték a közpénzt és miért titkosak az adatok? Kérdések amelyekre nincs konkrét válasz, csak a létszámelépítés. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Magyar Posta részére…..
Ellenzéki Tüntető 2019.02.19 22:34:51
@colonel Tigh: Hát igen, ha sok ember dolgozik a postán, akkor azon kell sírni, hogy jaj de drága az állam, ha meg kevés ember, akkor azon kell sírni, hogy jaj munkanélküliek lettek.
Bangóné és Kunhalmi honanyák tegnap eltulajdonították a show-t az ellenzék elől. Kiálltak a képviselői irodaház folyosójára, keblükhöz ölelték a két példányban kinyomtatott papírlapot, hogy ország-világ elé tárhassák, mennyire elégedetlenek Kövér házelnök úr garázdálkodásával. A sminkjük hibátlan…..
Az elmúlt időszakban annyi minden történt, hogy hirtelen nem is lehetett mindenre reagálni. Laikus szemlélő sem érthette pontosan, hogy mi történik, és így, egy héttel később már kicsit tisztázódtak a dolgok, de még mindig vannak szürke foltok. I. Miniszterelnök úr évet…..
Meglehetősen nagy a bizonytalanság még mindig a Brexit kimenetele ügyében másfél hónappal a március 29-i kilépési határidő lejárta előtt. Jelen pillanatban is még több lehetséges kimenetel benne van a pakliban, a legvalószínűbb forgatókönyv azonban a no-deal Brexit, azaz az Egyesült Királyság…..
Ellenzéki Tüntető 2019.02.18 12:22:49
@Szelid sunmalac: Most akkor mégse okos a bezzegnyugat? :D

Nekünk, magyaroknak persze gond, ha kilépnek a britek, de elfogadjuk a döntésüket, nem verjük magunkat vörös fejjel a földhöz, mint Bangóné. Ők biztos tudják, miért döntöttek így, nem a mi dolgunk se kioktatni, se hülyének nézni őket.
  Napokban jelent meg a hír, hogy az Európai Bizottság áldását adta a francia kormány azon kezdeményezésére, hogy egy támogatási rendszert dolgozzanak ki és indítsanak el az ország 40 éves és az idén leállítani tervezett atomerőművének részbeni pótlására tervezett 300 megawattnyi fotovoltaikus…..
Ellenzéki Tüntető 2019.02.16 12:17:01
@math0: Magyarországon jobban csökken:

www.compareyourcountry.org/climate-policies?cr=oecd&lg=en&page=2

(kattintsd be a germany, hungary opciókat)
Ellenzéki Tüntető 2019.02.17 01:37:12
Azért nézzétek meg, hogyan érvel Brendel itt:

szkeptikus.blog.hu/2009/05/18/mi_rezeg_itt

2009. Kerek, egész mondatok, minimális sértegetés, jól követhető gondolatmenet.

2019-re teljesen szétesett, trágár, összevissza beszél mindent, a linkjén a fogalmazást mintha egy ötödikes írta volna. Tényleg lehet valami baja.
  Korunk hősével, Nagy Blankával akar találkozni az EB alelnöke, arcát az MKKP pedig pénzre nyomta. Ez pedig sok szempontból aggasztó. Elsősorban azért, mert ezen kívül a legtöbb ember tudomása szerint nem sok mindent tett eddig. Félreértés ne essék, Blanka beszéde arányos és jogos volt, mivel ezt…..
  Vagyok olyan perverz, hogy végighallgattam Gyurcsány évértékelőjét. Kicsit olyan ez, mint amikor az ember beleszagol a megsavanyodott tejbe; előre tudjuk, hogy kellemetlen élmény lesz, de valahogy mégsem tudunk ellenállni... Már az önmagában igen beszédes, hogy öt nappal a videó feltöltését…..
Amerika félrenéz, amikor a demokrácia súlyos kelet-európai bajairól van szó, mert biztonsági megfontolások vezérlik a térségben, csak éppen Kína és Oroszország pontosan a jogállami hiányosságok miatt tudott benyomulni a NATO keleti szárnyába. A német Rektori Konferencia új vezetője riasztónak…..
Ellenzéki Tüntető 2019.02.15 14:25:03
@na__most__akkor: Egy régi mém a lippsi, a faszt nem értesz. gondolod más nem tudja hogy a liberális az b-vel van, csak te? Okoska.
A miniszterelnök idén elmondott évértékelőjének mind külső körülményeiből, mind tartalmi állításaiból és a megfogalmazott víziókból egyaránt levonhatjuk a konzekvenciát: Orbán Viktor végképp elveszítette a kapcsolatot a valósággal, maradék híveivel egyetemben sajátos álomvilágban él, ami…..
Vajon milyen kép él rólunk, magyarokról az itt élő külföldiekben? Mit tartanak fontosnak kiemelni rólunk a beilleszkedéshez? Különösen érdekes kérdések ezek, ha azokat egy Magyarországon élő (azaz nem csak futó látogatáson itt lévő) külföldi válaszolja meg...
Ellenzéki Tüntető 2019.02.13 13:58:33
@partizánok: Mit nem értesz? Az volt a politika az írásodban, hogy nem o1g-ztél, mint egy haladó békés demokrata, hanem kifogásoltad. Tehát fidesztroll vagy.
Ellenzéki Tüntető 2019.02.13 14:10:10
@Határátkelő: "a be nem engedett kommented simán bunkóság volt és/vagy nem felelt meg a moderálási alapelveknek"

Szemben az o1g-zős, fidesztrollozós megjegyzésekkel, amik releváns információk és egyáltalán nem személyeskedések.

Persze a moderálási elveknek lehet hogy megfeleltek. Ez mondjuk inkább a moderálási elveket minősíti.
A kormány veretes, szülést promótáló akciótervvel csekkolt be a minap. A Terv kapcsán azonban beszélni kell pár alapvetésről. Gyermekvállaláskor köztudomásúan hosszú távú döntést hozunk, ezért mielőtt szülünk, sok mindent komplexen mérlegünk — például azt, hogyan tudja a gyermeket eltartani a…..
Valamikor a rendszerváltás (vagy mi) környékén azt csiripelték a madarak: egy jó menet a kocsisoron 3000, de gumi nélkül 5000 Ft-ba kerül - orvosi kezelés nélkül. Nos, ha valami fejlődött kis hazánkban, akkor az kétségkívül ez az árfolyam, hiszen – akciósan, csak itt, csak most, azaz kb 5-6 év alatt…..
Ellenzéki Tüntető 2019.02.12 17:52:53
@Feketehegyi: "A férfiak szerepe ezek szerint csak az ágyra korlátozódik? "

Hát igen, én is jobban örülnék ha ezt a sok pénzt inkább az apák kapnák, de gyanítom hogy a poszt írója akkor se lenne elégedett.
Ellenzéki Tüntető 2019.02.12 21:58:00
@MammyPress Média: "különösen azért, mert a CSOK óta legalább egy tízessel több az új lakások ára"

A CSOK-ról két dolgot kell tudni:
1. senki nem tudja felvenni, ezért senkinek nem is segít
2. brutál megdobja a lakásárakat

Na most hogy a kettő hogy lehet egyszerre igaz, azon a lippsi tudósok még dolgoznak.
Fegyvertelen Félreértések 2019.02.12 12:13:21
Az a baj a Fidesz kommunikációjával, hogy bizony időnként könnyen félreérthető. Elég csak elvéteni a megfelelő alanyt vagy tárgyat és már meg is van a baj. Vegyük például az örökbecsű 888.hu fejlécén jó sokáig ott virító “csatlakozz a lázadókhoz” szlogent. Mi van, ha valaki a szöveget félreértve nem…..