Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dali777

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Év elején indítottunk egy sorozatunkat, ahol a különböző típusú bűncselekmények miatt körözött személyek képeit és alapvető adatait tesszük közzé. Természetesen kizárólagosan a hivatalos rendőrségi felhívásokból dolgozunk és csak azokat az információkat tesszük közzé, amelyek ott szerepelnek.…..
dali777 2020.04.03 14:21:13
A vállalkozók terheinek csökkentését és hiteltörlesztési moratóriumot rendel el a kormány - erről beszélt Orbán Viktor a második nekifutásra közölt Facebook-videóban. A kormányülésen gazdasági kérdésekkel foglalkoztak, mert a járványügyi és egészségügyi kérdések mellett ezek is fontosak. A…..
Csőzik László nem sokat teketóriázik: pár napja elmondta, hogy nem tudja és nem fogja teljes mértékben finanszírozni az érdi önkormányzat a női kézilabda csapatot, de most továbbment és nyílt levelet írt Mészáros Lőrincnek, hogy adjon már pénzt, kicsit segítsen be a csapat finanszírozásába.…..
A kormány döntése értelmében szerdától emelkedik a biológiai eredetű összetevők bekeverendő aránya az üzemanyagokban, az intézkedéssel Magyarország is csatlakozik a környezetbarát E10-es üzemanyagot használó államokhoz. A régi típusú autót használóknak célszerű ellenőrizni, hogy lehet-e kocsijukba…..
Az FME (Fiatal Műemlékvédők Egyesülete) oldalán bukkantunk a hírre, miszerint templomrombolás van készülőben Dömsödön.A helyi védelem alatt álló katolikus templom védettségének feloldása, a váci püspökség kérésére, február 15-ével léphet életbe. Ezután a jelenlegi templomot eldózerolnák, és új,…..
Vajon tényleg a Fidesz bábja Tekauer? A neten terjed egy videó, ami ezt állítja. A neten szédületes sebességgel terjed egy videó, amiben azt láthatjuk, hogy Tekauer Norbert, a magát függetlenként népszerűsítő VÉD-jelölt, valójában a Fidesz embere. Több cikkünkben is megemlítettük azokat a…..
Egyik olvasónk küldte be, túlzottan nem kell magyarázni a látványt. Talán annyiban, hogy ez a szűrő a főnyomó vezetékben található, amit négy hónappal ezelőtt tisztították. Az ingatlan tulajdonos elmondása szerint most is úgy derült fény a problémára, hogy nem jött megfelelő nyomással a víz, és…..
A MÁV közleménye szerint a vonatközlekedésben ez nem okoz gondot. Hétfőn délután Érden az egyik magánvasút, a TRAIN HUNGARY mozdonya az első vágányról engedély nélkül elindult, s a csonkavágány végén az ütközőbakot kiütötte, majd 6 tengellyel kisiklott.  A baleset a vonatközlekedésben nem okoz…..
Még február végén döntöttek az érdi képviselők egy meglehetősen nagy horderejű ügyről, amelyről elég nagy a hallgatás. A jelenleg még mezőgazdasági művelés alatt álló területen, a Magyarországon több vállalkozással rendelkező Loacker Holding Kft. kíván hulladékgyűjtéssel és továbbszállítással…..
Keményen tolják a kampány szekerét T.Mészárosék is nálunk helyben. Bizonyára sokan találkoztak a plakátjaikkal, leveleikkel, különböző agymosó üzeneteikkel, amelyek az utóbbi időben egyre durvább mennyiségben jelennek meg. Persze, erre mondhatják tisztelt polgárok, így folyik egy európai…..
Egy érdi cég az érintettje annak a hulladéklerakással kapcsolatos ügynek, amelyre portálunk hívta fel a figyelmet. Ha valaki a győri megkerülő szakaszon autózik Mosonmagyaróvár irányába, akkor a soproni leágazás előtt jobbra pillantva furcsa dolgot láthat. Egy jelentős területen hulladék halmok…..
Az Elvira major Közép-Európa legnagyobb csonthéjas génbankja, 70 éve 2200 tételt őriznek és tanulmányoznak itt. Ez a kutatóintézet magyar nemzeti kincs, sőt, európai szinten is példátlan érték, hiszen itt őrzik az összes őshonos fajtánk genetikai állományát. Ez azt jelenti, hogy amennyiben például…..
A Kócsag utcai katasztrofális állapotok, a jó néhány ott lakó kálváriája úgy tűnik a napokban ért véget. Nem hiába küzdöttek hosszú évekig, rengeteg bosszúságot elviselve, feljelentgetések és rengeteg szenvedés után végre tiszta környezetben élhetnek az ott élők. A bakterházból önkényesen…..
  Nem volt jó hétvégéje az Érden és környékén lakóknak, a nagy mennyiségű csapadék bizony megkeserítette mindenki életét. Megteltek a vízelvezető árkok és a kiáradt víz épületeket, kerteket árasztott el. Ha az még nem lett volna elég a Érden Hanság utcában egy családi ház tetőszerkezetébe csapott…..
Még a nehéz helyzetben sem veszítette el a humorérzéket a videóban látható férfi, aki az adott helyzeten fölülemelkedett az utca mocsárrá válásán. Az idei “mocsár-világcsúcs” világbajnoka becsületesen felkészül a pillangóra. Valahogy így érezzük magunkat mi is, igaz kedves érdiek? A kisfilmmel…..
dali777 2018.06.11 23:20:30
Nemrég írtunk a Kócsag utcai áldatlan állapotokról. Azóta az árokszemetet feljebb tolták, és elég pofátlan módon tovább folytatják az illegálisan beépített bakterházi tömegszálló bővítését. A városeltakarító városatyák helyett is megnéztük a hulladékudvari- és lakrésztüzektől hírhedt  Kócsag…..