Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kőtábla

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Lelkes olvasónk, maga is gyakorló BMW Siebener tulajdonos (az övé a bajor bálna a legutóbbi Expressz-kiadványunkból) küldte a képre kattintva elérhető galériában szereplő fotókat. Köszi. Igaz, hogy már szinte mindent tudunk az új Hetesről, mi több, gyári fotók is…..
kőtábla 2009.07.17 06:48:53
@[] (törölt): Úgy látom igazi indexes,blog.hu-s fórumozó vagy. hogy cinikusan sértegetsz. Nem vagyok agytröszt a Te fogalmaid szerint. Viszont megnyugtatlak, az a doboz nem hűtőgép a bajor sörnek, az bizony ott egy számítógép volt. Láttam más autókban is hasonlót illetve használnak laptopokat is. Amúgy, hogy egy kicsit megfürödjek az Index fórumainak pocsolyájában: kapd be! :-)
w Rocket ’n’ Roll 2009.01.28 05:30:00
1944 szeptemberében London lakói arra lettek figyelmesek, hogy bizonyos épületek minden előjel nélkül felrobbantak. Se német bombázót nem láttak, se a régi, megszokott V-1 lövedékek zúgását nem hallották, csak a robbanást. Churchill kormánya előbb gázrobbanásokról beszélt,…..
kőtábla 2009.01.29 11:46:54
Kedves Mindenki!

Tudnotok kell, hogy már a II. Világháború előtt is éltek zsidók a mai Izrael területén. Legálisan, az arab világ jóváhagyásával-ugyanis a cionista mozgalomban résztvevő zsidók megvásárolták - igen jól olvassátok! - a területek jó részét.
A cionista mozgalmat Herlz Tivadar alapította. (Herzl Tivadar Pesten született egy Dohány utcai házban. Itt ma a Zsidó Múzeum és a nagy zsinagóga egyik fő épületszárnya van. A múzeum falán emléktábla őrzi, hogy itt született a Zsidó Állam megálmodója.)
A XIX. század vége felé egyre kiterjedtebbé vált az ún. Chibat Cion mozgalom. A mozgalom vezetői Achad Haam, Smolenskin, és Gordon voltak. Rotschild báró segítségével földművelő telepeseket küldtek Palesztinába.
Ezek a földművelő telepesek a török állam jóváhagyásával telepedtek le és vásároltak földterületeket. Nem tudom melyikőtök járt már Izraelben, de tudnotok kell , hogy ahhoz, hogy valaki növénytermesztésbe fogjon ott annak először a kősivatagot kell átalakítania, amire az ott élő arabok nem voltak képesek (pontosabban lusták voltak) és örültek, ha megszabadulhattak a kősivatagjuktól. El kéne menni a Dohány u. -i zsinagógában működő múzeumba és elolvasni egy-két reredetiben kiállított földvásárlási szerződést.... Aztán meg azt is tudnotok kell, hogy nagyon sok arab él és dolgozik Izraelben, tisztességes , rendes emberek. Volt olyan arab taxios , aki 4 napon át vitt minket Jeruzsálemben és a környékén, de csak az utolsó napon engedte meg, hogy fizessünk. Fel sem merült benne vagy bennünk , hogy leléphetünk, teljes bizalommal volt felénk. Úgyhogy én azt gondolom lehetne ott béke, ha nem lövöldöznének az arabok, hanem dolgoznának, tanulnának stb. Izrael anno meghirdette a területet a békéért programját, amibe csak is kizárólag a palesztin nép egy nagy része nem tudott elfogadni. Amúgy a zsidó állam kikiáltásának napján valóban azonnal megtámadták Izraelt, amire ugye nem mondható, hogy Izrael volt az agresszor. Ja és még egy fontos hozzáfűzni valóm van a dologhoz, hogy miért is vonult be szír, meg jordán illetve egyiptomi területre anno Izrael illetve miért maradt ott? Hát ennek egyszerű katonastratégiai oka van: ha már háborúzni kell akkor azt ne a saját területünkön tegyük! Ha követitek az eseményeket, akkor láthatjátok, hogy Izrael mindig kivonult mindenhonnan, mikor úgy ítélte meg , hogy már lecsökkent az ellene irányuló fenyegetés. Izrael nem területszerző , agresszív háborút folytat. Aki pedig vitatkozik, hogy ki volt ott előbb, annak ajánlom figyelmébe a Bibliát. Izrael és Izmael féltestvérek voltak. Az elsőszülött Izrael maradt a családnál, de Izmaelt elkergették- nem volt szép dolog... Ezen lehet vitatkozni, van alapjuk az araboknak is Izrael államban élni - élnek is szép számban-, de lövöldözni , no arra senkinek!
Magyarországon is kapható lesz az iPhone, augusztus 22-től a T-Mobile-nál - tudta meg Angelday. A csomagfüggetlen ára brutális lesz, 180 ezer forint, a T-Mobile-nál pedig tízezer forint lesz a csomag havi díja.Via Plastik..
Kőtábla Első, de nem utolsó 2008.06.06 15:06:49
MINDEN AMIRE A "NAGY FŐNÖK" ELFELEJTETT KITÉRNI ÉS MINDEN AMIVEL LÁTHATÓLAG NEM NAGYON VAN IDEJE FOGLALKOZNI-EZÉRT MEGTESZEM ÉN , BÁR NEM HELYETTESÍTHETEM.... Van nekem egy másik blogom is amit jól nem árulok el senkinek. Ez a blogom azzal az előre -lehet, hogy nem jól -megfontolt…..