Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lamiamo

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hosszúra nyúlt válogatott szünetet követően, a Juventus a Genoa együttesét fogadja majd az olasz bajnokság soron következő fordulójában, s mivel a címvédő a jelenlegi szezonban őrzi százszázalékos mérlegét, a cél nem lehet más, mint a szép sorminta…..
Lamiamo 2018.10.20 19:26:25
A Juventus győzelemmel folytatta a Bajnokok Ligája csoportkörében, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel készülődhet látogatóba a kisebbik zebramezes csapat, az Udinese otthonába, a cél pedig nem lehet más, mint a gyönyörű sorminta folytatása. Massimiliano Allegri…..
Lamiamo 2018.10.06 18:36:46
A címvédő Juventus százszázalékos teljesítménnyel hozta az új szezon első két bajnoki fordulóját, s szombat este az élvonalba több év kihagyás után visszatérő újonc Parma vendégeként kell begyűjtenie az újabb három pontot. Massimiliano Allegri keretének egyetlen…..
A szombati Juventus-Lazio mérkőzésen a Juventushoz visszatérő Leonardo Bonucci a Curva Sud-ban helyet foglaló szurkolók bocsánatáért esedezett, amire a drukkerek tapssal válaszoltak. Bonu alig egy éves kitérő után tért vissza Torinoba, és kétséges volt, hogy a szurkolók hajlandóak lesznek-e…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a felek minden részeltre kiterjedően megegyezésre jutottak egymással, s Miralem Pjanić így a héten meghosszabbítja szerződését a Juventusszal. A Sky Sport Italia számol be arról, hogy a Juve igazgatói és a játékos képviselői közti egyeztetések hétfőn sikerrel…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri a legutóbbi nyilatkozatában Gonzalo Higuaín és Leonardo Bonucci érdemeit méltatta, illetve kevéssé konkrét módon elmondta, miért volt kénytelen a klub elengedni Mattia Caldara kezét anélkül, hogy a fiatal védőjátékos akár egyetlen…..
Az Egyesült Államokban vendégszereplő Juventus a Champions Cup keretében a Bayern München elleni 2:0-ás győzelemmel kezdte meg a felkészülést a 2018-19-es szezonra, s a következő ellenfele ma este a Benfica együttese lesz. Massimiliano Allegri keretében, Wojciech Szczęsny, Medhi Benatia és Sami…..
Az Egyesül Államokban vendégszereplő Juventus ma éjjel a Champions Cup keretében, a Bayern München elleni mérkőzéssel Philadelphiában kezdi a felkészülést az augusztusban rajtoló új szezonra. Massimiliano Allegri keretében, Wojciech Szczęsny, Medhi Benatia és Sami Khedira kivételével, egyelőre még…..
Lamiamo 2018.07.26 01:50:33
Lamiamo 2018.07.26 01:56:07
@Patricco: nem volt rossz, szerintem csak játszatni akár másokat is a mester
A nagy szerkesztőhiány közepette fogadjátok szeretettel Matteo89 írását. A Juventus új igazolása állítja, hogy nagyban különbözik azoktól a játékosoktól, akik úgy gondolják, hogy ebben a korban egy futballista karrierje a végéhez közeledik. A 33 éves játékos megközelítőleg 100 millió €-ért…..
Immár hivatalossá vált, hogy a Juventus az utóbbi évek egyik legfontosabb igazolását végrehajtva megszerezte a Real Madrid ötszörös aranylabdás klasszisát, Cristiano Ronaldót. Ma felgyorsultak az események, s a délutáni pletykák szerint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli, valamint a játékos ügynöke,…..
Lamiamo 2018.07.10 18:44:19
A spanyol ESPN értesülései szerint a Juventus és a Real Madrid végül megállapodásra jutott egymással Cristiano Ronaldo ügyében, s bizonyossá vált, hogy a portugál támadó hamarosan a torinóiakhoz igazolhat. A két klub az elmúlt napok során tárgyalásokat folytatott egymással, s mindkét fél részéről…..
Olasz beszámolók szerint a Real Madrid vezetősége értelmezése szerint a korábban meghatározott kivásárlási ár érvényessége lejárt, ezért 120-130 millió eurót kérnek a Juventustól a portugál klasszisért. A bianconero együttes látszólag megegyezésre jutott Cristiano Ronaldóval, akinek az ügynöke…..
Lamiamo 2018.07.06 11:20:28
@pedronegroo: ha olvastad a többi cikket, le van írva, hogy a fizuját a FIAT állná, mert ők szponzorálnák. Az meg, hogy miért nem kap nagyobb fizut Alex Sandro, az egyértelműen azért van, mert a klub takarója nem elég hosszú. Ezt a Ronaldo ügyet sem tudnánk megoldani "külső" (azért írtam idézőjelbe, mert kb a FIAT-ból élünk) támogatás nélkül. Az meg, hogy mindenki Ronaldo fan lett... Szerintem senki soha nem vallotta egy percig sem, hogy CR ne lenne a világ (egyik) legjobbja. Itt szakmai elismerésről és nem kislányos rajongásról van szó. Emberileg a pályán kívül egy remek ember, a pályán egy seggfej. De rendkívül eredményes. Könyörgöm, mindenki egész évben arról ír, hogy meg kell tartani a kulcsembereket, a gyengébb játékosok helyére pedig jobbak kellenek. Kérdem én, van ennél a csávónál jobb? Nem hiszem. A klub értékei megváltoztak. Nem lehet már úgy a topon lenni, hogy csak nevelünk. Ott van a Lyon például, vagy a Monaco, akik szarják magukból a tehetséget. Bajnoki cím? Bl? Döntsük el mit akarunk. Örök vesztesek maradni, de hűek az értékekhez, vagy győztesek. Ti is mind, akik ezt olvassátok, döntsétek el, hogy mit akartok. A kettő nem megy együtt.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Az olasz sajtó értesülései szerint Cristiano Ronaldo szombaton érkezhet Torinóba, így még ezen a héten lezárulhat az üzlet, s a portugál játékos 100 millió euro fejében a Real Madridtól a Juventushoz igazol. A Real Madrid sztárja rendkívül közel került ahhoz, hogy csatlakozzon a Juventushoz, amely…..
A Real Madridhoz közel álló spanyol forrás, az AS beszámolója szerint Cristiano Ronaldo személyes megállapodásra jutott a Juventusszal, így már csak a két klubnak kell közös nevezőre jutnia egymással. A megállapodás szerint a portugál világklasszis klubrekordot jelentő évi 30 millió eurós bérezést…..
Lamiamo 2018.07.05 12:40:51
@Alex8610: gondolom szomorú, mert ha megy a PSG-be, akkor Ronaldo még beveheti egy párszor a kapuját
A Lazio középpályása, Sergej Milinković-Savić számára befejeződött a világbajnokság, s a szerb középpályás a sajtó képviselőinek nyilatkozott a jövőjével kapcsolatosan. "Most hazamegyek a Lazióhoz, ahova szerződés köt." - kommentálta a klubváltásával kapcsolatos…..
Olasz források szerint a Juventus bosnyák középpályása nem csak a Barcelona figyelmét keltette fel, mivel a Chelsea is szívesen leigazolná Miralem Pjanićot. A Corriere dello Sport napilap arról számolt be, hogy a 28 éves szabadrúgás specialista fontos játékosa a Juventusnak, ám…..
Lamiamo 2018.06.24 10:44:52
Sami Khedira rendkívül fontosnak ítélte Emre Can megszerzését, illetve biztosította a szurkolókat arról, hogy nyáron nem fogja elhagyni Torinót. Emre Cant a minap jelentette be a Juventus, a válogatottban szereplő német középpályás pedig izgatottan beszélt az egykori liverpooli…..
Lamiamo 2018.06.22 17:30:34
@Quentin_KR: tunéz az istenadta, nem török. Az egyik interjújaban megkerdezték, hogy miért nem énekli a német himnuszt, amire annyit válaszolt, hogy mért tunéz vagyok bmeg. Persze nem ezekkel a szavakkal, de azért sokat elárul a személyiségéről, hogy a kvázi hazája himnuszát nem képes elénekelni, mikor azokban a színekben lett világbajnok.
Több olasz forrás szerint a Juventus puhatolózik a Tottenham Hotspur középpályása, Mousa Dembélé ügyében. A bianconero csapat új középpályást kíván igazolni, mivel Stefano Sturaro és Rolando Mandragora egyre közelebb kerül a Genoa együtteséhez. A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus…..
A Manchester City kész 100 millió eurót fizetni a Juventus szélsőjéért, Douglas Costáért, állítja a Sport Mediaset. A beszámoló szerint Pep Guardiola szívesen Angliába csábítaná a brazil válogatottat, miután a Manchester United hiába próbálkozott a dél-amerikai futballista megszerzésével. A Juve…..
Lamiamo 2018.06.11 09:56:05
@fire06: De Bruyne a passzoláson kívül nem sok mindent tud. Nem láttam még olyan eget rengető nagy lövést tőle, nem láttam még 4 emberen átmenni őt. Pjanic ugyanúgy tud passzolni, mint ő, csak Kevinnek van egy Fernandinho a seggében, aki miatt nem kell védekeznie. Ha pedig támadó középpályás skilleket nézünk, akkor Dybala ezerszer jobb nála. Elismerem, hogy jó játékos, de az egész City kell ahhoz, hogy De Bruyne tudjon úgy kreatívkodni, ahogy akar. Ha elmenne máshova, akkor rögtön nem lenne akkora játékos, mint amekkora. És így is szerintem túl van értékelve.
A francia média beszámolói szerint a Paris Saint-Germain szeretné megszerezni a Juventus sztárját, Paulo Dybalát, aki a távozóban lévő Edinson Cavani helyére léphetne a párizsi klubnál. A Paris United dobta fel a történetet, s azután bejárta a francia és a spanyol sajtót,…..
A La Gazzetta dello Sport mai cikke szerint a brazil válogatott keretében nem található Alex Sandro jelenleg a Juventus szerződéshosszabbítási projektjére koncentrál, amelyet Beppe Marotta továbbított az ügynökeinek, amely révén a játékost hosszú időre az Öreg Hölgyhöz…..
Pletykák szerint a Juventus számára reménysugár csillant meg, mivel João Cancelo elutasította a Wolverhampton Wanderers ajánlatát. Gianluca Di Marzio webhelye szerint a portugál jobbhátvéd inkább egy „nagyobb” csapathoz igazolna, mint a wolverhamptoni farkasok, annak ellenére, hogy a PL-csapat…..
Lamiamo 2018.06.07 09:26:14
@Fodorszki: és aztán leissza magát és a ronda nő is megfelel (mint amikor a harmadosztályú játékosok igazolása után versenyképesnek hívja Marotta a keretet)
A Juventus vezetősége Gonzalo Higuaín nyári értékesítését fontolgatja, mivel a pletykák szerint Massimiliano Allegri gyorsabb csatárt szeretne csapatában tudni. Pipita valamennyire meglepő módon átigazolási pletykák tárgyát képezi, miután mindössze két szezonnal ezelőtt a Juventushoz mérten óriási…..