Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbán Viktor 2010.......2030

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szennyezett levegő és az abból fakadó betegségek az egyik vezető halálokká váltak Európában. Magyarországon a legrosszabb a helyzet, egyébként még Kína is jobban áll nálunk. Nem igaz, hogy a magyar kormány ne tenne semmit: minden létező fórumon a levegőszennyezés növekedéséért harcol. Azért, hogy…..
A Néppárt és a Fidesz is igyekszik elkerülni a kizárást, hogy mentse az arcát; Ha ez európai szociáldemokraták végre szankcionálnák román tagpártjukat, azzal lépéskényszerbe hoznák az EPP-t is a magyar kormánypárttal szemben; Az európai demokrácia megmentése érdekében meg kell állítani Orbán…..
Friss hír: az Orbán-kormány 1400 arab fiatalnak kínál ösztöndíjat magyarországi egyetemeken. Miközben magyar gyerekeknek erre esélye sincs. A Fidesznek tényleg Magyarország az első - jelszavakban. Valójában egyáltalán nem érdeklik őket a magyarok. Egyre kevesebb magyar fiatal jut be az…..
Mi, magyarok borzadva nézzük a nyugati terrortámadásokat, de 165 fő elleni szándékos, kitervelt támadást diákcsínynek nevezünk. "Derékba tört kamaszkor, diákcsíny, nem akartak ők senkit megölni" - Magyarország egyéni felelősségtudatáról kapunk látleletet ezekből a közösségi oldalon szemezgetett…..
Orbán Viktor piszok mázlista egy pali.  Ravasz is, az tény, de mindenekelőtt elképesztően szerencsés. Már ha annak lehet nevezni valakit, aki azért tud ilyen elsöprő fölénnyel politizálni, és "azon belül" miniszterelnök lenni egy adott országban, mert a népesség döntő többsége belefásult abba, és…..
Orbán Viktor 2010.......2030 2019.01.29 12:59:10
@citrix: "Szerintem összetéveszted a német, így cuzammen?) sajtót a fideszes médiabirodalommal. "

Nemeteknel naponta tartoztatnak le ujsagirokat, ha leirjak az igazat a menekultekrol, ott elkepeszto brutalis liberalis cenzura van. Nalunk barki barmilyen aljas szelsoseges ostoba hazugsagot leirhat megjelentethet.
• A sokadik "nono!" érkezik Manfred Webertől Orbán Viktor címére, de a magyar vezetőnek addig nem kell semmitől sem tartania, amíg lopakodva, külföldről nehezen látható módon teszi tönkre a demokráciát  • A rabszolga törvény annak beismerésével egyenértékű, hogy felsült az orbáni…..
A mindent egy kézből irányítani vágyó Orbán Viktor ezúttal a jobboldalinak hazudott, valójában kormánypropagandista médiát vonta egybe. A centralizáció olyan elképesztő cinizmussal és hazugságáradattal történt, amire azért kevés példa akad a NER történetében is...
Orbán Viktor 2010.......2030 2018.12.11 01:17:19
@morph on deer: Egyértelmüen a szadista megtorlás, megfálemlitás volt a liberálisok célja. Nem engelyezett fegyverekkel, nem engedélyezett, SZIGORUAN katonai felhasználásra gyártott gumilövedékekkel, teljesen szabálytalanul lövöldöztek a tömegbe.
Ezekkel a fegyverekkel lövedékekkel, csak közelrol 20 méter körüli távolságrol közvetlen önvédelmi helyzetben lehet löni, NEM pedig 100 méterekröl találomra lövöldözni a tömegbe. Amit a liberálisok csináltak, 2006-ban, az TERRORTÁMADÁS volt az ország ellen. És ezeket a szadista terroristákat tüntette ki a Demszki másnap.
Amit a liberálisok 2006-ban müveltek, az SOHA SEM elévülő, megbocsájthatatlan barbarizmus.
A Kercsi-szorosban kibontakozott orosz-ukrán konfliktus az orosz „lopakodó terjeszkedés” egyértelmű példája. Határozott nemzetközi reakció nélkül tovább tágítja Oroszország mozgásterét, erodálja a nemzetközi szabályokat, destabilizálja Ukrajnát, és gyengíti az euroatlanti szövetségi rendszer erejét…..
Ahogy lassan kiderülnek a szökés részletei, abból kitűnik, hogy a magyar külügy szervezett akciójáról volt szó. Lehetséges, hogy Gruevszki a saját feje után vakon vágott bele (bár nem tenném le rá a nagyesküt), viszont a magyar külképviseletek gyorsreagálású logisztikai apparátusának hathatós…..
Elképesztő hazardírozásba kezdett a magyar kormány azzal, hogy lényegében bújtatja a megbukott, majd jogerősen elítélt macedón miniszterelnököt. Mondhatnánk, hogy diplomáciai unortodoxia az, amit a magyar külügy művel, de valószínűleg helyesebb, ha azt mondjuk, totális hülyeség volt részéről ebbe az…..
Puzsér Róbert feldobta a labdát, hogy elindulna a budapesti főpolgármesteri székért a jövőre esedékes választásokon, s azóta a sajtóban több helyen is interjút adott a témában. Ne legyünk naívak, ismerjük a politika működését. Jelenleg egy nyilvánvaló előfelmérés…..
Orbán Viktor 2010.......2030 2018.11.09 04:54:00
Életveszélyes fenyegetés nagy nyilvánosság előtt, közveszéllyel fenyegetés - ezeket a vádpontok messziről is egyértelműek a fideszes képviselő Molotov-koktélos fenyegetőzéséből. Ennek ellenére az ügyészségnek csak akkor tűnt fel, amikor már Polt Pétertől kérdeztek róla...
  A Reflektor szerkesztőségének rendszeres szórakozása, hogy unos-untalan boldogítjuk egymást akár 10-20 éves politikai interjúfelvételekkel. Ezek egy része legendássá vált az idők során. Ebből jött az ötlet is, érdemes lenne ezen kordokumentumokat fajsúlyuk szerint sorrendbe…..
Van egy ország, valahol Európában, annak is a közepe táján, ahol cirka 31 évvel ezelőtt, hallgatva az idők szavára, úgy döntöttek páran, hogy ne legyen többé szocializmus, meg ne legyünk népköztársaság, felejtsük el a népet, legyünk csak köztársaság. A nép, meg úgy hallgatólagosan rá is bólintott,…..
Orbán Viktor 2010.......2030 2018.11.01 16:33:45
@Brendel Mátyás: "az nem demokrácia, hanem diktatúra, ha egy párt 48%-nyi szavazattal kormányoz,"

Ezt a FASZSAGOT nyugodtan elfelejtheted. Egy demokraciaba, nem az nyeri a valasztast, aki 50 %-ot vagy tobbet eler, ilyen sehol sincs,(egy kormany akar kisebbsegben is lehet ) hanem az nyer aki a legtobb szavazatot kapja. Es a valasztasi rendszerek ugy vannak kialakitva, hogy a legtobbet elert part kepes legyen kormanyozni. Ha 50 %-ra vagy tobbre varnanak, akkor akar evtizedekig varhatnanak az orszagok arra, hogy kormanyuk legyen, mert az egy ritka kiveteles helyzet, hogy annyi ember egy iranyba szavazon.
Újra terjedni kezdtek a patkányok Budapesten és már nem viszik el a szemetet Észak-Magyarországon. A szeméthalmok mögött néhány Fidesz-közeli vállalkozó alakja rajzolódik ki...
Orbán Viktor 2010.......2030 2018.10.28 06:34:51
@colonel Tigh: "Nagypotenciálú antipszichotikumok, amiket látsz Orbánon, az ezeknek a gyógyszereknek a piramidalis rendszerre gyakorolt hatása. Antipszichotikumot pedig olyasmikre szoktak adni mint skizofrénia, különböző mániás epizódok, hallucinációkkal járó pszichotikus állapotok, súlyos téveszmék. "

Ezeket gyogyszereket inkabb neked kene bevened, akkor nem irkalnal ennyi barosagot.
A kormannyal nincs jelentos problema, a fejedben van az igazi problema, ugy hivjak a kort hogy Orbanfobia. Es az nem segit, hogy eszement szelsoseges demagog hazugsagokat irkalsz ossze vissza. Az csak sulyosbitja helyzetet, javulasra csak akkor szamithatsz, ha szembe nezel a valosaggal.
JogÁsz Emberségből elégtelen 2018.10.21 13:31:13
Negyedik nekifutásra csak sikerült a Fidesz-parlamentnek megalkotnia a legszemetebb, legembertelenebb, leggyalázatosabb törvényt. Igaz, kellett hozzá egy barba-trükk, de megoldották. Már 2011-ben is megpróbálták kriminalizálni a legszerencsétlenebb emberek utcán lakását, és már akkor is úgy, hogy…..
Úgy tűnik, nem kegyelmez a Nemzeti Együttműködés Rendszere senkinek és semminek. Ezúttal a tudomány kisszámú, ám befolyásos képviselőjére akarja ráerőltetni a NER kényszerzubbonyát Palkovics miniszter úr segítségével Orbán Viktor. Bár Mészáros Lőrinc viszonylatában aprópénznek számító összegekről…..
Fotó: Guido Bergmann/Bundesregierung - Pool via Getty Images Hungary Annyira nagyon magas labdát adott az ötös számú Fidesz-párttagkönyv tulajdonosa a magyar kormány egyes számú üzenőfüzetében, a Magyar Időkben, hogy szinte fáj leütni. Bayer Zsolt ugyanis terjengős publicisztikában fejtette ki,…..
Tulajdonképpen hálás vagyok Toroczkai Lászlónak és a mögötte álló erőknek. Azon erőknek, akikről csak homályos sejtéseink vannak, hogy kik is lehetnek ők. Segítenek nekünk megszabadulni a Jobbiktól. Attól a párttól, amely sikeresen megakadályozta a kétosztatú politikai paletta ismételt kialakulását…..