Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillumillu

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
katyi-blog nemcsak vizsgák 2010.01.13 01:25:30
az első vizsgát megünnepeltük. patryknál volt összejövetel, egész sokan voltunk. volt egy pont, ahol szakadtunk a röhögéstől. lakik abban a házban egy, patryk által igen csendesnek megismert vietnámi csávó. zenésznek tanul. amikor megtudta, hogy magyar vagyok, elújságolta, hogy…..
the neverending story visszaszokás 2010.01.07 22:21:00
hát, a visszaszokás, mint olyan...avagy alternatív beszámoló a hetem eddigi eseményeiről (zárójelesen lényeges információkat tartlamazva, nem mellékesen meg egy felhívás is elbújik benne, úgyhogy kéretik mihamarabb kommentekben reagálni!) Először is, hétfőn nagyon kis…..
katyi-blog barátnősdizés 2009.10.31 14:46:00
vasárnap este megérkezett a látogatók második turnusa – csilla és stefi személyében.:)   hétfőn várost jártunk, éééés elmentünk az állatkertbe!!!:) hú, ez hihetetlen klassz volt! három órán keresztül non-stop jártunk körbe, és még így sem végeztünk!…..
ugyan már magyarországon is szinte mindenki halloweenezik, de itt sokkal nagyobb feneket kerítenek ennek az egésznek. már hetek óta mindenhol tökök vannak, meg boszik, meg ilyesmik, amik a halloweennal járnak. természetesen buliztunk is, és jól be is öltöztünk. mivel nekem a fészbúk…..
katyi-blog fokhagyma-sztori 2009.10.14 14:28:51
az ardennen túrán megfáztam. no de én persze tudom, hogy megfázásra (is) a legjobb gyógyszer a fokhagyma!:) szóval hétfő délután jóóól befokhagymáztam, hmm, de jó is volt az pirítós kenyérrel és teával. persze mindezt annak a tudatában, hogy este french kiss party lesz, ahova…..
the neverending story visszatérés 2009.10.17 14:15:26
Engedve a nyomásnak virtuális tollat ragadok ezen a szép napsütéses délelőttön a nyugalom nevében.Hogy mit történt otthon? Le sem tudom írni, és nagyjából felesleges is, mert hiszen majdnem mindneki tudja! :) Sok sok ölelés, szeretet, beszélgetés, nem utolsó sorban kajálás,…..
the neverending story gyorsan 2009.09.21 22:37:11
na csak annyi, hogy a tengapi napom nagyon nagyon jó volt (eljutottam a busz búzeumba, nem is akárhogy -részletek késöbb)!És feltöltöttem az eddigi képeket picasara (http://picasaweb.google.com/polyabella) tessék megnézni őket és irigykedni!!! :) ja igen, a történethez hozzátartoik,…..
Csillumillu 2009.09.23 08:07:50
A héten két olyan este is volt, amikor szivem szerint sokat írtam volna ide, de a fáradságom a számításaimat keresztbehúzta. A mai este is korábban terveztem, hogy megírom a blogbejegyzésem, de az addikció győzött... Ugyanis tegnap elkezdtünk Ágival egy 1500 db-os puzzle-t…..
ezt még tegnap írtam.képzeljétek, tegnap végre sikerült egy tökjót bulizni!:) ez azért nagy dolog, mert eddig ez általában úgy nézett ki, hogy az utcán császkáltunk vmi jó helyet keresvén, de valahogy sosem találtunk semmit. no de tegnap éjjel olyat ráztunk, hogy nekem mára…..
the neverending story doors open 2009.09.13 19:45:30
látom, hogy a kommentek száma növekszik, a látogatottságommal megelégedve gondoltam, hogy mivel úgyis van mit írni, hát Nesztek! :)Reggel (11.kor) felébredtem, hogy na, egy kicsit körbe kéne nézni itt Kirkcaldyban, mert a nyitott ajtók hétvége most itt van nálunk (3 vasárnap három…..
ezt már tegnap írtam, csak pont behalt a net. nem mintha annyira ráérnék, mert – milyen gáz ez így szeptember első hetében – tanulnom kell. csütörtök-pénteken vizsgázom flamandból, szóbeli-írásbeli. és meglehetősen sokat haladtunk előre, szóval lenne…..
the neverending story friss hírek 2009.09.04 23:57:15
na csak gyorsan, mert vár a könyvem! :)mai napi első és legfontosabb hír: nappali tagozatos diák leszek hétfőtől (sajnos nem a jó magaviseletemért, vagy a remek angol tudásomért tüntettek ki, csak mázlim volt, van, mert nem jelent meg elég diák és kellenek még emberek). És a…..
katyi-blog hétvége 2009.09.07 20:20:26
mivel már péntek (?) óta nem írtam, előreláthatólag hosszú post következik.   pénteken este megmozdultunk a dutch csoporttal, és együtt kimentünk a városba. most hétvégén ünnepelte antwerpen belgium felszabadításának 65. évfordulóját. ezért a groenplaatson 40-es…..
katyi-blog képek 2009.09.06 14:24:17
http://picasaweb.google.com/tocika86/AtwerpenUtElsoNapok#tegnap éjjel kb. 3 órámba telt, míg ezt feltettem, úgyhogy a többi majd szépen LASSAN fog jönni... a lopott net lassú...majd valamikor kommentelem is őket, bár a legtöbb kép egyértelmű...
katyi-blog csupa csuda:) - folyt. 2009.09.04 13:07:00
szoval ott hagytam abba, hogy buggebe el kell menni. mara odaig erett bennem a dolog, hogy azt hiszem, azt szeretnem, hogy ott kerjek meg a kezem.:Da tagnapi nap flamadozos volt, jo faraszto, de mar pl. be tudok szamolni ilyen nyelven a csaladom szerkezeterol, meg tudok kerdezni ilyen alap dolgokat,…..
the neverending story szeptember 1 2009.09.02 00:19:23
Ma reggel azzal keltem fel, hogy szeptember elseje van. De ez még nem is annyira meglepő (az már sokkal inkább, hogy felébredéskor miért ez volt az első gondolatom...), szóval a lényeg, hogy ma lapoztam egyet a fali naptáramban, újra Csillával! :)De miért is olyan fontos ez? Mert ma…..
katyi-blog egy-ket reszlet 2009.09.01 16:38:21
ma volt eloszor dutchom, most itt vagyok a suliban, ahol tudok ingyert netezni, es esik az eso, szoval nem sietek haza, irok nektek kicsit.:)akiket erdekel es meg nem tudjak: davidek vegul lekestek a repulot, ott aludtak a repteren. reszleteket en sem tudok, de szeretnek tudni, syoval david, ha…..
Csillumillu 2009.09.02 09:20:13
@Skot Bella: én is az esokabatra szavazok!!!!! Pillanatra megallt a szivem h esernyoben akarsz kozlekedni, aztan Mary Poppins jutott az eszembe (volt egyaltalan esernyoje?) na mindegy. A lenyeg, h sztem marajd az esokabatnal, s ha jol emlekszem, de Pillango megerosithetne kint van egy csomo csomo trendi esokabat, tulleptek mar a hosszu kek zsakon!! Szoval az orok eletre jo vasar:D
the neverending story dunfermline 2009.08.30 21:29:48
Újra van, mit írni. Mert egy nagyon jó nap van a hátam mögött, és sok sok kilóméret (vagy mérföld) a lábamban.Megjártam ma ugyanis a címben szereplő városkát. Nincs olyan messze, de így is kalanos volt az út.Kezdjük az indulásnál. Gondolkoztam, hogy még a buszállomás előtt…..
Na Kedveseim!Először is az első jó hírem, mint az átható: az ékezetek megjelenése! Hosszas bénázás után sikerült annyit elérni a kedves, édes, drága laptopommal, hogy legalább a kábeles megoldást már szereti (aki ért az internethez és társaihoz az árulja már el nekem, hogy…..
the neverending story skotokrol 2009.08.11 19:31:00
Na akkor arra gondoltam, hogy osszefoglalom, amit ezalatt a ket nap alatt tanultam, tapasztaltam a skotokrol...Eloszoris az ido: az ember nem mehet a kert egyik vegebe elbujni 7 percre esokabat nelkul, megha sut is a nap... Tehat mostantol a standard felszerelesem egy napszemuveg a homlokomon, egy…..
coldplay - viva la vida, százezredzserre is meghallgatom ma este, s nem bírok betelni (mert szrtm amugy nem is lehet) chris martin hangjaval... szemet gwyneth paltrow.az elmult x idoben, miota nem irtam, ateltem a modern patriotizmust, a otthon illatát, ami aztan itt hagyott, picit a…..
iylenkor minidg nagyon nehez osszeszedni a gondolataimat. mikozben ma jottem haza a sulibol mar fogalamaztam az uj bejegyzesemet, s persze olyankor a embert megszallja az ihlet, s gondolja, hogy na vegre kielegitheti iroi venajat, aztan hello itt vagyok s most meg hirtelen azt sem tudom hol kezdjem.…..
most pihi van, mar nagyon rank fer. kb 17 eves korom ota nem buliztam egymas utan harom nap, de jo votl, csak ezek a pubpok ahol apartyk vannak nagyon ki spicikek es mindig nagyon nagy a tomeg.na es ma megvolt az elso pszichos oram, ami tok jo volt!!! kb 40en vagyunk, ebbol 16 a nemzetkozi diak, a…..
ami ugye tegnap volt! hat nem vette el a kedvem semmitol, sot!!! volt gyorsan egy kis infoosztas, kepzeljetek fogunk menni berlinbe egy konferenciara novemberben!:) aztan volt 4 ora flamand, ami nekem egyelore nem nehez, mert a nemet miatt ertem, csak hat bonyolult, hogy mindig a nemtre asszocialok,…..