Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Real World

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy hogyan lőjük lábon szívós munkával a fürdőnk reputációját. Kommunikációs szempontból minden létező hibát elkövetett a gyógyfürdő, holott minimális empátiával idejekorán kezelhető lett volna ez a helyzet. Az Index tegnap számolt be arról az esetről, ami az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben…..
Az ingatlanpiac jelenlegi helyzetét látva számomra kicsit meglepő, hogy milyen nagymértékben drágultak a panellakások árai - ráadásul sok ingatlanszakértő úgy véli, egyelőre semmi jele annak, hogy ez a folyamat megállna vagy legalábbis mérséklődne. A legdrágább ingatlanok a Vizafogón és…..
Önmagában az, hogy valaki majd öt percig ugrabugrál a tévé képernyőjén és ezt tornának próbálja eladni, minden, csak műsor nem. És ezért nem is odavaló. Tudjuk, hogy régen az átkosban, amikor mindössze egyetlen csatorna borzolta az idegeket és az ízléseket, volt egy TV Torna nevezetű szösszenet,…..
Real World 2017.05.15 10:18:44
Nyelvünk tele van olyan kifejezésekkel, fordulatokkal, melyeket nem kell szó szerint érteni. Aki használja és aki hallja, egyaránt és egyértelműen azonnal megérti, de mégsem tudná megmondani, honnan ered a kifejezés, s miféle elszigetelt emlék rejtőzik benne. Ágról szakadt…..
Az öszödi beszéd 2006-ban olyan erős felzúdulást váltott ki, hogy abba az egész baloldal beleremegett, és azóta is agonizál. Abban a helyzetben úgy tűnt, hogy a hazug, lebukott szocialistákkal szemben Orbán képes megvédeni a magyarokat, a nyugdíjakat, az oktatást, az egészségügyet és a nemzeti…..
Real World 2017.04.17 00:14:53
@Jakab.gipsz: melyik kasszára, amit a Pénztáros Lőrinc haverja kezel? Van azon kívül már érték ebben az országban? Te viccen kívül BÁRMIT ráhagysz a törpicsekre, csak nehogy a baloldal nyerjen választást??
Mostanában a társadalmunk normálisabb felében többek között mindenki azon agyal, mi lenne a helyes magatartás az úgynevezett kvóta népszavazással, akarom mondani, hogy stílusos legyek, ezzel a Nemzeti Népszavazással összefüggésben. És nem találják a jó megoldást. Hát igen, most a baloldalon…..
Real World 2016.07.07 15:51:31
@kokuszpok: Ez nem is lenne baj, csak ne pont az én káromon akarna újra és újra nemtanulni.
Megdöbbenve láttam, hogy van, ahol 700 forintért adnak egy kiló meggyet. Persze a legolcsóbb, ha van kerted, és benne egy jól termő meggyfa, de ha te se tartozol az ilyen szerencsések táborába, még mindig ott vannak a szedd magad akciók. Az ilyen gyümölcsösökben 220 és 400 forint…..
A Morning Show-ban ekézte keményen Sebestyén Balázs a köztévét, írja a Blikk. A műsorvezető nem először ment neki az MTVA-nak a minőségtelen híradók és más nyilvánvaló színvonaltalanság miatt, de most például a Kulka János által is említett tiltólistáról is elmondta, hogy szerinte hogyan lehet rá…..
Real World 2016.02.10 14:32:06
A művészt Kirk Manleynek hívják, a fenti munkák mind az övéi, az inspirációt pedig a tévésorozat adta neki. Ezzel persze farkába harapott a kígyó, hiszen a képregényből sorozat lett, aztán megint képregény. (via) ..
Real World 2015.12.11 09:41:34
Nem, nem a képen látható személy, hanem egy Pataki Attila nevű kommentelőnk/játékosunk/sorozatfüggőnk, aki mindent úgy csinált, ahogy kell, és ennek eredményeképpen kimehet Los Angelesben a párjával/feleségével/férjével/haverjával, ahol megmutatják neki a várost, kap egy kis…..
Emlékszünk még a Fear The Walking Dead pilotjában a háttérben látott, leszálláshoz készülő repülőre? Dehogy emlékszünk, ki az isten jegyez meg ilyesmit egy sorozat nyitórészéből? Pedig az a gép a 426-os járat volt, amin a Fear The Walking Dead websorozatának epizódjai…..
Nakéremszépen. Az AMC és a comment:com közös játékában a Fear The Walking Dead nézői közül egy szerencsés a párjával/barátjával/klónjával együtt elutazhat LA-be, ahol eltölt majd 3 napot, kap 500 dollár költőpénzt, megmutatják neki a várost, ahol a Fear the Walking Dead…..
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
Real World 2015.08.07 09:04:36
@recirkulációs kör:
Kérdezte valaki, hogy meddig maradnak azok, akik a tankok elől menekültek el közel 60 éve?
Real World 2015.08.07 09:05:39
@recirkulációs kör:

.. meg azokat, akik most ömlenek kifelé az országból..?
Ebben a posztban nem túl lelkesen, de baszogattam egy sort a Nemzeti Sportadót egy Facebook-oldalról azt állítva, hogy övék, és mekkora faszság már, hogy a hétvégi F1-es futam után teszik ki a beharangozót.  Hát ezt beszoptam, de alaposan, mert az ominózus oldal az egyik kamu…..
Z, mint zombi, ez a magyar címe a Viasat6 pénteken este, duplarésszel induló sorozatának, ami PONTOSAN olyan, mint a szegény ember Walking Deadje, gagyi, zsékategóriás, kiszámítható ótvar, viszont pont ezért tud néhol kifejezetten szórakoztató lenni. Ha nem akarsz elmenni…..
Képzeljük csak el, mi lenne, ha egyszerre hárommilliárd menekült szabadulna rá a világra, ráadásul, csak hogy a kereszténydemokraták is lilát hányjanak, egy szál semmiben. Ugye, hogy a világ összes országában menten a Fidesz-kézikönyv “mit kezdjünk a menekülthordákkal?”…..
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
A vasárnapi zárvatartás körüli félreértések elkerülése végett a kötelező otthonmaradás lesz a megoldás. "Nem engedhetünk kiskapukat ütni a vasárnapi zárvatartást szabályozó gránit szilárdságú törvényen, pedig az online rendeléssel és kiszállítással pont ezt…..
A szokásos kellemetlen jópofizással indul a show, Jani már az elején unja az egészet, Balázs pedig hiába próbálja leplezni Charlie iránti ellenszenvét. Bizonyára aggodalommal tölti el, hogy nincsenek már gombok, melyek elvonhatnák a papagáj figyelmét támadásra ingerlő…..
A tavaszi-nyári időszak jellemzően a kerti növénygondozásról szól, ezekben a hónapokban a szobanövényekről keveset hallani, az ő szezonjuk inkább ősszel-télen van, mikor beszorulunk a négy fal közé. Ugyanakkor nyáron sem szabad elfelejteni a benti flórát, sőt, ilyenkor is…..
Beszédírók EGY MOCSKOS EMBARGÓ 2014.07.11 22:44:42
Intés az őrzőkhöz   S. tanár úr 25 évvel ezelőtt lebukott. Kiskorúak, pontosabban a gimnáziumi tanítványai ellen szexuális bűncselekményeket követett el, tudtuk meg egy részletes tényfeltáró riportból. Az is kiderült az írásból, hogy lebukása után az akkor magas…..
Real World 2014.07.12 11:17:03
@polyvinyl:
azt magyarázd el nekem, hogy hogyan jönnek ide politikai oldalak?
Ez szimplán az emberi természetről - még szimplábban annak hiányosságairól - szól.

Arra lennék kíváncsi, hogy azok a szülők és tanárok, különösen az intézményvezető, akik a gimnáziumban futni hagyták, jól alszanak-e az utóbb történtek fényében. Ha vizsgálni kezdik a felelősséget, nagyon remélem, hogy ők sem maradnak ki a sorból.
Szerintem mindenki elgondolkodott már elemvásárlásakor hogy vajon a kétszer drágább kétszer többet bír? Vajon az olcsó elemek között van-e különbség és ha igen mekkora? Ennek szerettem volna utánajárni és mivel sehol nem találtam teszteket róla, hát csináltam egyet! Sajnos idő és szponzoráció…..