Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Németh Ani

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai felgyorsult élet, a folyamatosan áradó és nehezen feldolgozható információk nagy terhet jelentenek az elménknek is. Sokszor tapasztaljuk, hogy a stressz és szorongás egész napra velünk marad, a mentális szemét pedig fáradttá tesz. A pihenés áldás lenne, de stressz hatására a nyugodt, mély…..
Theta Napsziget Meditáció 2020.10.12 19:20:32
Amikor a meditáció témája felmerül, nagyon sokan arra gondolnak: miért kéne meditálnom? Az az ötlet, hogy csendes környezetben egyedül magunkba mélyedve időt töltsünk, egyszerűen nem túl vonzó. Igazából tévesen azt gondoljuk, hogy a körülöttünk lévő világ folyamatosan igényli a figyelmünket.…..
A 2020-as Univerzális évben a 4-es szám rezgései dominálnak. A 2020 összes számjegyének összege 4, 2+0+2+0=4 A 4-es a Föld száma. A 4-es a fizikai valóságot képviseli, és a stabil alapokat adja, amelyekre építeni lehet. A 4-es rezgésében a realitás világa, a gyakorlati megoldások, a…..
    Az életben megnyilvánuló események egy része a gondolataink, tetteink eredménye. Ha az életünkben megvalósuló események mintázata a boldogtalanság, a sikertelenség, a megrekedés vagy a félelmekkel teli élet energiáit tükrözi, akkor a változás elkerülhetetlen lépéssé válik. Ebből logikusan…..
A tudomány rávilágít arra, hogy génjeinkben nem csak fizikai tulajdonságok és biológiai jellemzők vannak, hanem elődeink emlékei is. Több tudományos kutatás is felismeri, hogy őseink érzelmei és tapasztalatai hatással vannak ránk. Az ősök gyógyítása magába foglalja…..
  Energia szintünket nagyban befolyásolják elfogyasztott táplálékaink. Az étel táplálja a fizikai testet, a test állapota viszont hat a finom energia rendszereinkre. Tehát egyáltalán nem mindegy, hogy egy étel milyen erőkkel rendelkezik. Rohanó világunkban azonban ételeink alapanyagát nem könnyű…..
  Energiarendszerünk része az auránk. Az aura nagyon érzékeny az emberek között végbemenő energiacserére. Az emberi kapcsolatokban a negatív rezgések sajnos épp úgy jelen vannak, mint a magas rezgésű bizalom, megértés, jóindulat és szeretet. Ha tiszta pozitív rezgésű érzelmekkel közeledünk…..
    Finom energia rendszerünk a láthatatlan tartományba tartozik, ezért sokszor tudomást sem veszünk róla, pedig jelentősége rendkívül nagy, létünk alapját képzi, testi-lelki egészségünk ezen a szinten dől el. Fontos tudni, hogy a betegség az ember információs szintjén kezdődik, ezután terjed át…..
  1. ThetaHealing kezelés során felkapcsolódunk abba a térbe, amit nevezhetünk végtelen információs mezőnek, kvantum térnek, kreatív energiának vagy végső soron Forrás energiának. Innen hívjuk le az információkat. 2. Amikor a résztvevő kapcsolódik a Forrás energiához, a tiszta sérülésmentes…..
Milyen lesz a Személyes Éve 2019-ben? Az Univerzumban minden rezgéseket sugárzó energia. A számok és betűk is rendelkeznek egy egyedi rezgés mintázattal. A numerológia a számok energia mintázatának vizsgálatával határozza meg a személyiséget, a körülményeket és a lehetőségeket. A naptári év…..
Theta Napsziget Ho' oponopono 2019.03.08 20:45:00
Ho’ oponopono tradicionális hawaii gyógyítás   Az ősi hawaiiak szorosan kapcsolódtak isteneikhez és őseikhez. Csodálatos hitükön keresztül számos hatékony gyógyító szertartást végeztek. Náluk a létezés legfontosabb eleme az Ohana, a család. Ami nemcsak a megszokott értelembe vett szűk családi…..
Korábbi írásokban láthattuk, hogyan bontakozik ki Munkácsy Mihály születési neve, a Lieb Mihály Leó név jelentése a numerológia tükrében. A művész a Lieb Mihály Leó születési nevet 1868-ban Munkácsi Mihályra változtatta, az előnévben az „i” végződést pedig 1880-tól „y”-nal ír. Mivel a király Ferenc…..
Az életben megnyilvánuló események egy része a gondolataink, tetteink eredménye. Ha az életünk mintázata a boldogtalanság, a sikertelenség, a megrekedés vagy a félelmekkel teli élet energiáit tükrözi, akkor a változás elkerülhetetlen lépéssé válik. Ebből logikusan következik a bölcs mondás,…..
  A név numerológiai elemzéséhez szükségünk van az alábbi táblázatra, amelyben minden egyes betűt egy-egy számhoz rendelünk. Ez a táblázat Püthagorasztól a „számok atyjától”, a numerológia alapjainak megalkotójától származik.    Ebből a táblázatból keressük ki a név betűinek számértékeit, és…..
  Talán egyike vagy azoknak akik, úgy érzik szükségük van a tudatosságuk növelésére. Talán érdemes átgondolni, hogy lelked mutatja-e a spirituális ébredés jeleit. A jó és rossz utazásaink váltják egymást, ha rossz az fáj, de mindig tanulunk valamit. Akadályok és nehézségek leküzdése árán lelkileg…..
  Az előbbi cikkben láthattuk, hogy a sorsmisszió szám hogyan tárja fel az adott személy, esetünkben Munkácsy Mihály sorsát. Munkácsy Mihály születési számsora, tehát a következő: 1844. 2. 20=21=3. A számok eredményéből és azok egyjegyűre csökkentett összegéből a 3-as sorsmisszió számot kapjuk, a…..
  A numerológiai képlet felállításához szükségünk van a vizsgált személy teljes születési dátumára, és teljes nevére. Vegyük most Munkácsy Mihály festőművész példáját. Az ő esete azért is érdekes, mert több névváltozás is történt az életében. A születési szám elemzése egyértelmű, a születési…..
Polinéziából származó több ezer éves Huna életfilozófia és spirituális tan, kicsit másként látja a mi modern nyugati világunk tudatról alkotott véleményét. A Huna polinéz szellemi kultúra hatja át a hawaii gyógyítók, a kahunák tevékenységét is. Csodálatos tudásuk az emberi lélek és a természet…..
Theta Napsziget Agyhullámok 2018.06.07 20:49:21
Öt különböző frekvenciájú agyhullám létezik: Béta, Alfa, Théta, Delta és Gamma. Ezek az agyhullámok folyamatosan mozgásban vannak, mert az agy valamennyi frekvencián megállás nélkül hoz létre hullámokat. Egy bizonyos frekvencia dominál minden egyes alkalommal. Gamma agyhullám 28 Hz- 5000 Hz, magas…..
Theta Napsziget Gyógyító energia 2018.06.07 20:37:51
Az energia gyógyászat a testi, lelki, szellemi érzelmi egészség támogatásának művészete. A tiszta energia életet visz a testbe. Az energia gyógyászatban maga az éltető energia a gyógyító erő. Ez a gyógyszer pedig a test energia rendszereire hat. Az energia gyógyászatban észre kell venni, hogy…..