Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flagrans

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Tányértörő dühautomata 2008.06.11 10:10:00
Kinek ne lenne olyan pillanat az életében, amikor legszívesebben tombolva törne-zúzna maga körül, és ripityára törne mindent, ami a keze ügyébe esik. Sajnos azonban sokszor olyan helyen lenne jó ezzel a sajátos terápiás módszerrel levezetni a bennünk felgyülemlett stresszt, ahol…..
Feltételezett ügyfél: DanoneFeltételezett brief:Sziasztok!Ígértem egy kis munkát így a hét végére, hát tessék. Van ugyebár az Activia családon belül egy joghurtitalunk. Már egy ideje a piacon van, de eddig nem nagyon fogyott. Decemberben bevontunk egy tanácsadócéget, hogy…..
Az új-zélandi tévécsatornák az utóbbi időben nagyon  belehúztak, és a különböző filmeknek és sorozatoknak készített ambient- vagy gerillaakcióikkal folyamatos témát szolgáltatnak a  reklámblogoknak. A múltkor már az addicton is volt szó a King Kongnak készített…..
Az egyik kedvenc chipsem a Pringles dobozos csodája, amit nem utolsó sorban az egyedi csomagolás miatt van. Elsőre nem tűnik jó ötletnek chipszeket egyenként, katonás sorba rendezni, de valahogy mégis olyan más érzés a dobozból kitoszogatni őket. Ennek ellenére sosem gondolkodtam el…..