Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DD Kriszti

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van még egy-két karácsonyi ajándék, ami hiányzik a tarsolyodból? Adunk néhány tippet, mivel gazdagodhat a család karácsonyi kincsesládája! Kattints a "Tovább" gombra, hogyha fel szeretnéd fedezni, miket vásárolhatsz otthonodból, pillanatok alatt!..
Adunk pár gyakorlati tippet, hogy álommelód és magad között hogyan építs fel egy stabil hidat! A tippek segítségévek akár már suli közben, előrelátó módon is elkezdheted tenni a lépéseket! Kattints a "Tovább" gombra, hogyha kíváncsi vagy a munka világára, mi az, ami mindenképp szükséges a…..
Előfordul veled, hogy sokszor lemész a boltba, mert nem találsz otthon valamit? Vagy csak szimplán egy kis otthoni rendszerezésre vágysz? Ha igen, csatlakozz hozzám tavaszi-nyári kincsvadászatra az otthonod, albérleted rejtekeiben! Kattints a "Tovább" gombra, hogyha fel szeretnéd fedezni otthonod…..
Mi a jó neked! Szabad-idő-utazás 2018.05.17 10:07:03
Felmerült már benned a kérdés, hogyan lehetne minél kevesebb idő alatt minél több dolgot elvégezni? Ha a válasz igen, azaz szeretnéd összehangolni például egyetemi projektmunkáidat, szabadidődet kreatív módon, úgy, hogy még élvezetes is legyen, az alábbi bejegyzést neked ajánlom. :) Kattints a…..