Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zobertke

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szocik már ott tartanak a megújulásban, hogy most épp az erdélyi magyaroknak nyalnak. Mondhatnánk, hogy ez abszurd, pedig valójában csak a vérprofi, mindent túlélő párt hideg logikával meghozott döntése a megváltozott körülményekhez alkalmazkodva. "Mégis kettős…..
zobertke 2013.01.23 15:07:41
@Anyád, a szúnyogok!!!:
Te sem vagy egy túl analitikus ember. Remélem nem is engednek döntéshozó közegbe.
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Ajánlom figyelmedbe: Czeizel Endre A magyarság genetikája, i. m. 220-222 és 259. old.
De lehet te is meglepődnél ha megnéznéd a tied, mihez áll igazán közel :)
Máskor először gondolkodik, aztán ír,máskülönben leminősül és egyszerű troll marad a végére.
  Ha valakit érdekel, az első S2-P megérkezése a szerencsés (és tehetős) megrendelőhöz. 4:44 másodpercben. Ami nálam kiverte a biztosítékot, a dobozt védő fehér doboz. Azért nem csúnya. Itt megnézheti...
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
zobertke 2009.06.18 10:06:28
@@alternat: : Ebben nem vagyok annyira biztos, szerintem nem bírsz elég tapasztalattal,ami a magyar egézségügyet illeti, mondjuk nem is kívánom a tapasztalatszerzést. Ha meghalt volna az anya vagy a kisbaba rántottak volna egyet a válukon és ráfogták volna a magyar egészségügy ádáz helyzetére. Láttunk már rá példát eleget. És nem értem meg a centrumos köcsögöt, mert itt már nem mókuskerékről, hanem emberségről lett volna szó, együttérzésről. Bárcsak az ő anyja csúszott volna legalább egy emeletet és ne adta volna porontyát a társadalomnak. Habár lehet, hogy ha tudta volna, hogy mi lesz belőle inkább moziba ment volna. Ilyen szenny emberekre nincs szükség és olyanokra sem akik az ilyenekkel egyetértenek. Az ilyenek bárcsak meg sem születtek volna. Selejtek.
Mostanában KRESZ témában amúgy is örömmel látom aktivitásotokat, na nem arra gondolok, hogy cseréljük le a jogi szaknyelvet a kocsmai zsargonra, de sok tekintetben példamutató ahogy foglalkoztok a témával. Ennek a levélnek az apropója, hogy ma felborult egy kisbusz az M7-esen.…..
Bigyóblog Zenés bicikli 2008.06.06 08:07:00
Persze megint iPod, a Cannondale iPod-dokkolókat szerel a biciklikre, a lejátszót jól látható helyre teszi, így tekerés közben kényelmesen lehet váltani a számok között, vagy akár hangerőt módosítani. Az iPod ezen kívül méri a sebességet, megtett kilométerek számát,…..