Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csokis Tibi menedzsere

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AMC kiváló zombis sorozata családi drámája, amiben néha van pár széjjelrohadt élőhalott is, a legutóbbi epizódjában egy kézenfekvő, de az apokaliptikus állapotokat elnézve annál érdekesebb kérdést boncolgatott: mi van, ha a zombikra vadászó túlélők közül valaki bekapja…..
Szeptembertől októberig, hat héten át forgatta az HBO a horvátországi Dubrovnikban Trónok harca - második évad címmel a Királyok csatája tévés változatát. A hírnek a helyi G.R.R. Martin-függő sajtómunkásoknál valószínűleg csak a fázós HBO-alkalmazottak örültek jobban,…..
Csokis Tibi menedzsere 2011.10.20 09:54:39
Na, vajon miről szól az a cikk, ami mellé éppen ezt a fotót választotta a Blikk képszerkesztője? Hernádi Judit együtt ünnepelte új mellimplantátumát VV Évivel és barátnőivel. A Heti hetes állandó szereplője új hobbit talált magának nyárra: apró vitorláshajókat…..
Csokis Tibi menedzsere 2011.07.27 10:08:13
Az RTL tegnap esti Híradójának szerkesztője vagy beteges vonzalmat érez a bűnügyek és tragédiák iránt, vagy annyira nem történt semmi az országban/világban, hogy nem tudta mással kitölteni a 35 perces műsor első 20 percét, mint ártatlan vidékire törő kommandósokkal,…..
Peter Falk 83 évesen, június 24-én halt meg Beverly Hills-i otthonában. Világhírűvé az a Columbo című sorozat tette, ami legalább olyan intézmény lett Magyarországon, mint a Derrick vagy a Dallas. Columbo ballonkabátja, kitaposott cipője és szivarja bevonult a hazai sorozatpanteonba…..
"Helló!Közönségszavazatok alapján válogattam nektek (saját fotókból), remélem,sikerül lenyomnunk a cicákat egy kicsit :))Az első képen Honey sünöm egy alternatív szoptatási technikát tesztel- elég nagy sikerrel :)A másodikon Fanta sünöm látható, éppen az "éhező…..
Csokis Tibi menedzsere 2010.12.14 08:26:38
Az MTI OTS üzleti sajtószolgálata az a rendszer, amiben minden cég megjelentetheti pr-anyagát legújabb fejlesztéséről, vagy esetleg a minden eddiginél nagyobb osztalékfizetésről. Az MTI hírek közé csempészett anyagokat nem a távirati iroda munkatársai írják, az MTI minden…..
Csokis Tibi menedzsere 2010.11.17 15:56:25
Az RTL szappanoperája híres volt arról, hogy a sorozatban látható termékeknek nincs márkája, neve - a sör az Sör, a napilap meg Újság, nincs bozótmarketing, termékelhelyezés, a néző arcába belógatott cégtábla. Eddig, mármint, mert a Médiaszerencsétlenség blog kiváló…..
Csokis Tibi menedzsere 2010.11.09 15:17:48
Jelentem megvan Chuck Norris, a cseh T-Mobile reklámfilmjeiben haknizik öregkorára. Az egyikből szégyen-gyalázat, de kiderül, hogy egy gyengesége még neki is akad. A videók nagyon viccesek, ezen a nyelven meg pláne.        ..
Kommentelőink is aggódtak amiatt, hogy mi lesz a "humor nagyágyúival" azután, hogy a Fidesz közvetve betette a lábát az RTL Klubba, de nyugi a Heti hetes megmarad, bár nemsokára nyári szabadságra mennek. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója szerint felesleges az…..
Csokis Tibi menedzsere 2010.05.06 15:31:07
Miután Pörzse Sándor lelépett az Echo tévétől, azt nyilatkozta, hogy "nehéz volt elviselni, hogy a televízió elfogult politikai kérdésekben, és legtöbbször egyoldalúan működik". Amit mi nem egészen értünk, hiszen ez az a televízió, ami annyira sokszínű és…..
Persze lehet erőlködni, hogy akkor ma este csak azért is, hú de nagyon, és amíg a feje tetejére áll a világ. Lehet arról álmodni, hogy konfettiben úszva, önfeledten hajnalig. De a valóság akkor is az, hogy a szilveszteri bulikon csak erőltetett jókedv, kínosan túlzásba vitt…..
Csokis Tibi menedzsere 2009.12.31 20:28:42
Számos olvasónk hívta fel figyelmünket arra, hogy az RTL KLub weblapján már jóval a tegnapi Benkő feleségek keres fináléja előtt, egészen pontosan 12:57-kor elérhető volt az a felhívás, amiben Edit, az oltár elől a vérbe zavart egyik feleségjelölt jelenti be, hogy…..
Van egy barátom, nevezzük az egyszerűség kedvéért Sándornak. Sanyika, ahogy mi hívjuk, amikor megtudta annak idején, hogy a BL-meccsek közvetítését a Tv2-DigiSport, az Európa Liga mérkőzéseit meg a DigiSport-StoryTV duó kapta meg, annyira ideges lett, hogy két üveg sört is kért…..
A Sztárral szemben talán az elhibázott reklámkampány, talán az elnyújtott játékok, esetleg Talmácsi Gábor miatt, de nagyot bukott. Sokkal nagyobbat mind a csúfosan véget érő XXL óta bármi. Árpa Attila utolsó nagy dobása, a 2008 októberében 12,3 százalékos közönségarányt…..
Csokis Tibi menedzsere 2009.10.13 08:42:40
Amikor tíz évvel ezelőtt útjára indult a holland Big Brother, senki nem gondolta volna, hogy 2009-ben még mindig beszédtéma lesz belőle a német irodaházakban vagy Sam autószerelő-műhelyében, Bumfuck városában, valahol Ohio közepén. Pedig így van, ha tetszik, ha nem, az Endemol…..
Csokis Tibi menedzsere 2009.10.06 07:57:44
Vonatkozó muzsika:
www.youtube.com/watch?v=V-gAJMcgv5M
Aki ilyen szarok nézésére pazarolja az életét, az egy evolúciós zsákutca.
Csokis Tibi menedzsere 2009.10.06 07:58:49
@rakpartiróka: Vigyázzál baz+, majd téged is jól bannolnak, mint engem, oszt jöhetsz vissza másik nickkel.
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
Csokis Tibi menedzsere 2009.10.02 13:12:46
Újból méri a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség a Magyar Hírlap példányszámát, miután éveken át azt mondogatták Széles Gábor kedvenc lapjánál, hogy teljesen felesleges az ilyesmi.Amikor utoljára, 2004 első félévében auditálta a Matesz a lap eladási adatait, akkor 28…..
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
Subba Van jobb a White Partinál 2009.03.30 07:53:00
Mi már tudjuk hogy hol fogunk szilveszterezni idén! Míg Pesten dívik karbatett kézzel pöcs módjára állni, és nézni a többieket stílustól függetlenül bármilyen jellegű szórakozóhelyen, addig Somogysárdon nappal a focipályán vonatoznak (egy másik videon ugyanitt pezsgőt…..
Csokis Tibi menedzsere 2009.03.30 14:09:56
Baszkikák, nem sokáig bírtátok, mi! Kedvenc rovatotokkal jelentkezünk, és ezúttal a bennetek rejlő köcsögnek igazi különlegességgel készültünk. Iwiw válogatás is lesz majd, de először a SiWiW-vel kell megbírkóznotok. 18 éven aluliak, jóérzésű internetezők ne klikkeljenek…..
Mi vesz rá egy embert hogy így nézzen ki? Az a baj, hogy azokban a mélységekben ahol a válasz rejtőzik, tán csak maga Ceizel Endre mozog otthonosan... Sorry SExI MAmA, but iT Is NOt nICe to SeE yOU. Klikk a képre!..
Csokis Tibi menedzsere 2008.12.08 12:03:31
Subba Koncertkuki 2008.11.18 08:10:00
A kép nézegetése közben megjelent előttem a kép, ahogy pattogó tűznél a kandalló mellett 70 évesen az unokáknak mutogatja a hős, a régi turnékon készült fotókat. ..
Csokis Tibi menedzsere 2008.11.18 14:57:42
             Itt a rendkívüli, egyedüli, magasztos [...] lehetőség, hogy Justin Timberlaket női cipőben, táncolni lássuk. Justin Timberlake & Beyonce - Parodie "Single Ladies" SNL Uploaded by Rock_You_Justin…..
Csokis Tibi menedzsere 2008.11.17 11:07:29
Nem kívánhat mást egy balzsamos nyári éjszakán az ember, csak egy Csokis Tibi slágert videóval! Mi már a BudapestTV csőbútorai között kiszúrtuk a tehetségét, tisztán láttuk, hogy a lovagias jelleme vitte a bajba gonosz csokipofa csokifasz ellen is. Egy ilyen lélek…..
Csokis Tibi menedzsere 2008.08.05 10:21:40