Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib vagyok mert rettegek

0 bejegyzést írt és 357 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kép forrás:nytimes Az elmúlt hetek történéseinek hatására Belarusz Európa figyelmének a központjába került, annak ellenére, hogy korábban a belarusz hírek nem igazán kerültek a címlapokra. Belarusz leginkább Oroszországgal összefüggésben volt érdekes téma, ma pedig azt látjuk, hogy a csapból is a…..
Ballib vagyok mert rettegek 2020.08.25 13:57:05
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Nem hiányzik még egy háborús tűzfészek Európába. Még egy diktátor is jobb mint a káosz és a zavargások."

Teljesen egyetértek, mintha csak az origó irta volna!

A liberális ballibek hesegessék el az ábandjaikat hogy majd a Kosút térböl Majdant csinálnak meg Belorusssziát. Itt aztán nem lesz semmi´fél zavargás csak mert egykét külföldi bérenc ballippsssi azt hazudja hogy Orbán Viktor diktátor lenne meg hogy már 12 éve rendre kétharmadra csalja el a választásokat. Van bizonyíték? Nincs! Ha meg van akkor meg lehet menni a rendörségre feljelentni, szerencsére a magyar rendörség szerte az egész EU-ban a legfüggetlenebb rendörség amelyik minden büntényt kinyomoz. Tehát a ballippsiikk feljelentése újabb bukta lesz.

Ez van lipppsikk Soros most is megbukott akárcsak Ukrajnában és Belorsussziában, Orbán Viktor örökre megmarad nekünk, ti meg kivándorolhattok az EU-ba ha demokrácia meg valós választási eredmény kell nektek!
Touché! Trianon 100 2020.02.12 23:25:57
Trianonról gondolkodni - hogyan és hogyan ne? Idén 100 éve, hogy a trianoni döntés megszületett. Ennek kapcsán egyre többen írnak olyan módon, ami korábban nem volt annyira jellemző. Azt lehet mondani, hogy korábban leginkább két véglet volt, és nem nagyon volt ezeken kívül értelmes alternatíva. És…..
„A megépítésekor 40 ezer férőhelyes atlétikai stadiont jóval kisebb társadalmi párbeszéd övezi, mint amekkorát az épület mérete és különösen tervezett elhelyezése indokolna. A nagy nyilvánosságot kapó konszenzusos politikai támogatás mellett egyáltalán nem jelennek meg a kiváló adottságú barnamezős…..
Bár Győr egy nagyon speciális helyzetben volt Borkai botránya után, ami talán az elmúlt évtized legnagyobb port kavart politikai ügye volt Magyarországon, de a „bezzegváros” új polgármesterének, Dézsi Csaba Andrásnak a sikere, vagy inkább az ellenzék jelöltjének, Pollreisz Balázsnak a kudarca pár…..
Ballib vagyok mert rettegek 2020.01.28 10:07:47
A Soros bérenc blogírónak most teljesen igaza van: jó megjelenésű, nagytudású, kiművelt értelmiségiek manapság csak a Fidesznél vannak. Így van a Fidesznek olyan vezérkara amit a fél világ irigyel: Kósa Lajos, Német Szilárd, Rogán Antal, Hollik István. Tartaléknak meg ott van az egész Fidelitasz és mi a független közírók. És ekkor még mindig csak a vezérkar csúcsáról beszéltünk, ami alatta van az meg még inkább olyan.

A liberális ballibbantak Győrben leckét kaptak abból hogy a keresztény magyar embereket nem lehet eltéríteni semmiféle lejárató videóval,mert a keresztény pornó nagyon jól megfér a keresztény magyar emberek értékrendjében és ezért Borókait a keresztény magyar győri emberek nagyon helyesen újra választották. Az utódját meg naná, jöhet a Folytatás!

Ráadásul a keresztény magyar győri emberek is zsigerből elutasítják a liberalizmust ahol minden csipcsup ügyekért börtön jár a vezérnek, így egy fél év után már egy darab keresztény vezére se maradna Győrnek. Ehelyett nagyon helyesen, a győri keresztény kisemberek továbbra is kitartanak az illiberális keresztény Orbán Viktor mellett mert még az is jobb hogy a keresztény vezérnek vannak hibái és félrelépései, de legalább szabdlábon van, mit hogy lecsukják és ne lenne vezér!

Mivel Győr kicsiben mutatja hogy milyen a keresztény Magyarország nagyban így a ballibek 2022-ben megsemmisítő vereséget fognak szenvedni, mert csak Orbán Viktor érti a keresztény magyar néplelket amelyiknek nem program kell hanem vezér, ilyen nagyszerű népi demokrácia Kádár óta nem volt tehát Orbán Viktornak a négyötöd 2022-ben már spájzolva van. De lehet hogy lesz ez öt ötöd is!
A Fidesz új kommunikációs stratégiájában ezúttal is Orbán Viktor jelölte ki a fő csapásirányt azzal, hogy két kártérítési ügyben is a bíróság döntésével szemben foglalt állást. Hivatkozási alapja az volt, hogy a társadalom igazságérzete sérül, ha kártérítést kapnak az államtól a szegregációba…..
Ballib vagyok mert rettegek 2020.01.27 12:30:19
@Grimbusz Makszimusz:

Hülyét csinálsz magadból lippsikém! Orbán Viktort beszervezte a Soros, ráadásul két évig a Lippssi Internacionálé elnöke is lett, együtt énekelte Bajnaival az internacionálét. Ez volt a Soros Terv.
Csak amikor Orbán Viktor hatalomra jutott és azt kellett volna csinálnia amit Soros parancsol neki, akkor mutatott be Orbán Viktor Sorosnak és az öreg álmagyar amerikai ekkor jött rá hogy Orbán Viktor végig álbeszervezett álügynök állippssii volt aki csak azért engedte magát beszervezni hogy utána megalakíthassa Putyinnal a Soros elleni világszövetséget, az Illiberalizmust és Sorost a leleplezett Soros tervvel semmisítsék meg.
Ballib vagyok mert rettegek 2020.01.27 12:35:57
@Pipas: "A művelt nyugati liberális demokráciákat nem zavarja, hogy az átlag magyar sokkal nyomorultabban él, mint az átlag nyugati, nem zavarja, hogy az átlag beteg nem azt az ellátást kapja nálunk mint náluk, hogy az átlag iskola nem olyan jó, mint náluk vagy az átlag munkavállaló nem annyi pénzt keres mint náluk."

Így van és ezt mind a háttérhatalmi Soros Tervnek és liberális titkos Bildenburg csoportosulásnak és Merkelnek és az EU-nak köszönhetjük akik felosztották egymást közt a világot, legyarmatosítottak minket és a profitot kivtték az országból.

De szerencsére Orbán Viktor felvette a harcot mindegyik ellen, a magyar nép sikerei világrekorderek, a fél világ mára minket irigyel, a végső győzelem tehát már csak karnyújtásnyira van, ebben az évben midnen kórházi váróterem ki lesz festve.
Ballib vagyok mert rettegek 2020.01.27 15:22:14
@VIII. Lenin:

Na ide figyelj te Soros bérenc! Amikor mi Orbán Viktort és mélyen szántó nemzetmegmentő gondolatait idézzük szó szerint akkor mi nem gondolkodni sem tudó trollok vagyunk, hanem az igét mondjuk el nektek ami Orbán Viktorból az ő magasabb rendeltetése áltál buggyan fel. Mert ő kiválasztott, ő az európai kereszténység megmentője és ha a teljes magyar nép azt csinálná amit Orbán Viktor mond nekik akkor ebben a Kárpát medencében mindenki boldog lenne. Határon innen és határon túl. A migriket leszámitva.

Ellenben ti lipppsiikk ti syemmit nem tudtok gondolkodni csak böfögitek fel gondolkodás nélkül amit a Soros vezéretek meg az oxfordi tanulmánya mond, hát a ti fajtátokat hívják úgy hogy troll, ezt épp most bizonyítottam be.
Apollo, Hankook, Mercedes... A látványos gyárátadókra sokan emlékezhetünk, de arról a folyamatról, amelynek nyomán a külföldi beruházó Magyarországon köt ki, keveset tudunk. A pártok gyakran vádolják egymást azzal, hogy "kiszolgáltatják az országot a multiknak", az elmúlt másfél évtized kormányai…..
Meglepően kínos kérdést kapott a minap a baráti sajtótól Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. A Magyar Nemzet ugyanis azt a kérdést tette fel a Fidesz egyik meghatározó politikusának, hogy mit szólt volna annak idején, ha a Gyurcsány-kormány nevezett volna ki valakit diploma…..
  Hogy neveld a gyermekedet, tanfilm, meggyőzés eszközei: szülő kamasz szobájába be, lélekromboló metálplakátok falról le, helyettük Chopin, Liszt, Brahms koncertek plakátjai. Telefonban, spotify-on lejátszási listákat átállít.   *** Kitalált film, de elég szájbarágós is lenne, utána…..
A szédületes pávatáncnak van egy káros mellékhatása. Amikor ugyanis, valaki túlságosan beleéli magát mások átverésébe, olyan siralmas bizalmi indexet produkál néhány év alatt, amire már nem lehet építeni semmilyen politikát. A Fidesz megítélését ma már külföldön és belföldön egyaránt az a tudat…..
Ballib vagyok mert rettegek 2019.12.18 09:10:52
Az én hitem továbbra is töretlen Orbán Viktorban, akármit is csináljanak a Soros bérencek!

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy Orbán Viktor országa
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel száguld az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Hiszek a Lázárban,
A családi összefogásban,
Még szép, hogy a dohányból jött dohányból
Egész Csongrád-megyét felvásárolta

Hiszek a Szíjjártóban,
Hogy a futsalosok hatalomra születtek,
A Tarsoly féle nemzeti keresztapák
Börtönbe nem mehetnek!

Hiszek a Kósában,
Minden makogásában,
Hogy neki is az égből pottyantak
A luxusingatlanok és a disznótelepek a két karjába

Hiszek a röghözkötésben,
Hiszek a tandíjban,
Hiszem hogy a magyar iskolás
a PISA tesztek koronázatlan királya!
(csak a Soros meghamisítsa)

Hiszek a Századvégnek,
Hogy nem is pénzmosoda,
Hiszem hogy 5 milliárd kell hozzá,
hogy a Fidesz népszerűséget kimutassa.

Hiszek a Ráhelban,
Hiszek a Tiborcban,
A Flieres haverokban,
Az önálló lábon álló nem is családi strómanokban.

Hiszek a Gázszerelőben,
Hogy keze-lába tiszta,
Akárcsak a műkörmösnek,
És az egész fidesz nagycsaládnak

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, a Juncker, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek, a kvóták, a CEU, a brüsszeliták, a Soros Terv, a Soros Párt, az ENSZ, az idegen ügynökök, az Európai Ügyészség,a Sargentini jelentés, a Nato elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a leülése előtti órákban.
Sem.
Elképesztő összegeket, a közoktatáshoz képest HÁROMSZOR ANNYIT fordíthat tanulóira a közpénzmilliárdokból felépült Debreceni Nemzetközi Iskola, miközben költségvetését még 5 (!) évig kipótolja a Debreceni Önkormányzat – természetesen a mi pénzünkből. A Papp László gyermekét is oktató intézmény…..
Tegnap egy konferencián gyűltek össze. Nyomatékul meghívták a tavaly február óta Hódmezővásárhelyen polgármesterkedő Márki-Zay Pétert is, aki ezt mondta az Index.hu tudósítása szerint: „Ellenzéki lapok ellenzéki politikusok ellen indítanak lejárató akciókat.” Szerintem inkább arra ösztönzik az…..
Kiberblog Meghackelték a FIDESZ-t? 2019.12.03 14:18:56
„Az Igazság Ligája” nevet használó szervezet (vagy személy) jelentkezett azzal, hogy meghackelte a FIDESZ-t és a megszerzett adatokat több újságírónak is továbbították, valamint ígérik, hogy a megszerzett adatokat fokozatosan nyilvánosságra fogják hozni...
Lassan két hónap telt el az önkormányzati választás óta, a kormánypárt azonban még mindig nem tudta feldolgozni az akkor elszenvedett vereség tanulságait. A totális zavarodottság a Fidelitas hétvégi kongresszusán is érződött, melynek csúcspontján Kósa Lajos eleresztett egy alig burkolt zsidózást is.…..
Ballib vagyok mert rettegek 2019.12.03 11:51:07
hallatlan hogy hogy elszaporodtak a Soros bérenc ballib trollok néhány hónap óta, mint Pesten a patkányok! Csak hogy minket semmiféle ballib tényhazugság nem fog megingatni mert nekünk hitünk van és azt soha nem adjuk fel. Tanuljátok meg lippsiik a mi Hiszekegyünket, hátha akkor ti is sikeresebbek lesztek:

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy Orbán Viktor országa
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő az öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel száguld az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Hiszek a Lázárban,
A családi összefogásban,
Még szép, hogy a dohányból jött dohányból
Egész Csongrád-megyét felvásárolta

Hiszek a Szíjjártóban,
Hogy a futsalosok hatalomra születtek,
A Tarsoly féle nemzeti keresztapák
Börtönbe nem mehetnek!

Hiszek a Kósában,
Minden makogásában,
Hogy neki is az égből pottyantak
A luxusingatlanok és a disznótelepek a két karjába

Hiszek a röghözkötésben,
Hiszek a tandíjban,
Hiszem hogy a magyar iskolás
a PISA tesztek koronázatlan királya!
(csak a Soros meghamisítcsa)

Hiszek a Századvégnek,
Hogy nem is pénzmosoda,
Hiszem hogy 5 milliárd kell hozzá,
hogy a Fidesz népszerűséget kimutassa.

Hiszek a Ráhelban,
Hiszek a Tiborcban,
A Flieres haverokban,
Az önálló lábon álló nem is családi strómanokban.

Hiszek a Gázszerelőben,
Hogy keze-lába tiszta,
Akárcsak a műkörmösnek,
És az egész fidesz nagycsaládnak

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, a Juncker, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek, a kvóták, a CEU, a brüsszeliták, a Soros Terv, a Soros Párt, az idegen ügynökök, az Európai Ügyészség, a Sargentini jelentés, az ENSZ, a Nato elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a végső leülése előtti órákban.
Sem.
Ballib vagyok mert rettegek 2019.12.03 17:06:32
@Világít a torony: "Megalázó dolog fidesz szavazónak lenni manapság, "

Nyugodj meg te Soros bérenc hogy mi boldogan viseljük ezt a megalázó sorsot mert Orbán Viktorért aki nekünk a népünket és hazánkat jelenti mindenről képesek vagyunk lemondani és minden kínt hajlandóak vagyunk bevállalni. Még azt is hogy ti lipppsiik megalázzatok minket mert minket nem érdekel hogy az egész világ hülyének tart minket mert mi tudjuk hogy mi mégiscsak feljebb valók vagyunk nálatok lippsikknél mert mi vagyunk a magyar nemzet alapjai, a megmentői.

Felőletek a Strabag már rég szétlophatta volna az országot és kivhette volna az összes profitot külföldre, ez most mind itthon marad és így válik a nemzetépítés részévé. Hát ezért vagyunk hajlandóak mindent bevállalni Orbán Viktorért mert mi Orbán Viktor országáben gondolkodunk mert amilyen országot ő csinál, olyat más nem tud csinálni!
Esetleg még Putyin meg Erdogán, ezért is ők a természetes szövetségeseink és nem az Eu.
A mai nap legfontosabb híre a magyar egészségügy jövője szempontjából, hogy a Magyar Orvosi Kamara (MOK) küldöttgyűlése leváltotta Éger Istvánt, aki 16 évig volt a MOK elnöke, és megválasztotta Kincses Gyulát, az „Újratervezés csoport” jelöltjét. Nehéz lenne megjósolni, hogy az új elnök mennyivel…..
Onlinemarketing blog OK, boomer! 2019.11.25 10:49:37
Nem gondolom, hogy a generációelméletek és azok használata tévútra vinne, sőt. Írom ezt azért, mert miközben a közösségi média marketing - és úgy általában az online marketing - óráimon tanítom a generációkat, látom, hogy a szakmán belül (és persze kívül is) egyesek szerint ez az egész csak humbug,…..
Ballib vagyok mert rettegek 2019.11.26 16:08:53
@midnight coder:

Ezt mondom én is! Huszonévesen lippsiként ezeknek mindenre igényük lenne, de majd aztán a rendszer betöri őket hogy ne óbégassanak a hülye igényeikkel hanem csinálják azt amit mondanak nekik. Ekkor lesznek majd végre mélymagyar nemzeti keresztény magyarok. Orbán Viktor legnagyobb érdeme hogy elzavart egymillió óbégató lippsitt a nyugatra, így most már Orbán Viktor országában csak azok maradtak akik boldogok attól hogy Orbán Viktor eldönti helyettük mire legyen igényük, de még inkább hogy mire ne.

Tanulják csak meg ezek a nyikhaj fiatalok hoy ha az apjukat kukoricára térdeletették akkor ők is térdeljenek azon! Nehogy már nekik jobb legyen mint az apjáéknak, milyen alapon édemelnének egy jobb világot???? Ráadásul Orbán Viktor országánál a világon nincs jobb világ sehol.
Nagyon rossz úton járunk... A magyar labdarúgó-válogatott kikapott Wales ellen az Eb selejtező utolsó csoportmérkőzésén, így nem jutott ki a kontinensviadalra. Még esélyünk van kiharcolni a részvételt a „pótselejtezőn”, amelyen a Nemzetek Ligájának legjobbjai, továbbá a már kijutottak mögött…..
Vannak dolgok, események, emberek, alkotások, melyek önmagukban jelentenek megkérdőjelezhetetlen, és örökké való értéket. Mementók ezek életünk kanyargós és rögös útján, egyfajta világítótornyok, mércék, sorolhatnám.  A minap találkoztam a legnépszerűbb közösségi oldalak egyikén azzal a…..