Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib vagyok mert rettegek

0 bejegyzést írt és 259 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KSH legutóbbi adatait, amelyek szerint külföldről többen jöttek haza, mint amennyien kimentek, a ballibek és Orbánék egyéb gyűlölői próbálták úgy beállítani, mint álstatisztikát, álhírt, az EP-választás előtti hazugságot stb. A külföldi adatok azt mutatják, hogy valójában több magyar van kint,…..
Készíthetik-e a buldózereket azok a populista politikusok, akik választási ígéreteik szerint szét akarják verni az Európai Unió jelenlegi struktúráját? Valószínűleg még nem jött el az idejük, és az is elképzelhető, hogy a népszerűségük csúcsán már túl is vannak az euroszkeptikus politikai formációk.…..
Tele van a média éppen a szomszédos országban lévő politikai botránnyal, ami torpedóként csapódott bele az amúgy sem a stabilitás mintaképét mutató osztrák kormányba. A hajó süllyed, szeptemberre pedig már választások lesznek. Az FPÖ vezetője ugyanis gyakorlatilag leadta a…..
Ballib vagyok mert rettegek 2019.05.22 14:02:04
@Cycmen: "csőbe húzzák az egyébként mogyoróagyú osztrák titánt, "

Te senkiházi Soros bérenc rohadék ballib véglény, hogy mered te a pofádat ilyen mocskosan kinyitni Orbán Viktor legnagyobb csodálója és majdhogynem követője lett ellen??? Nektek liberális ballibeknek van mogyoró agyatok nem pedig nekünk a nemzeti keresztény Orbán Viktor követő magyaroknak.
Ballib vagyok mert rettegek 2019.05.22 14:13:21
@Cycmen:

Humorkodik a te Gyurcsány csicska apád!
Mert a magyarországi EP-választás nem lesz tiszta, szabad és legitim...
A kormány úgy érzi: bármilyen következmény nélkül hazudhat akármekkorát az Európai Bizottsággal kapcsolatban. És igaza is van: a propaganda kizárólag a hazugságokat harsogja, az igazság nem jut el az Orbán-hű tömegekehez...
Nem fogok olyan messzire menni, mint Bangóné, hogy lepatkányozzam a Fidesz szavazókat. Sőt lehülyézni sem fogom őket, mert az emberi hülyeség nem pártpolitikai kérdés. Minden oldalon vannak bőven hülyék, sőt biztos vannak olyanok is, akik engem is annak tartanak. Mindenkinek szíve joga lehülyézni a…..
Amíg Magyarországon szinte mindent letarol a Nemzeti Együttműködés Rendszere, addig Európában egyelőre elég bizonytalanul mozog a NER. Néha ugyanis nehéz a Fidesz vezetőinek eligazodniuk olyan közegben, ahol médiaegyensúly van, vagy a kormány nem gyakorol nyomást az állami szervekre, civilekre, a…..
Ballib vagyok mert rettegek 2019.05.09 17:07:24
És ellentétben a kirekesztő fasisztalibero ballibekkel, a keresztény Orbán Viktor sose volt arab kirekesztő, mindig éltette az iszlámot és ha Soros nem akadályozná meg Koránt is tanulhatnának a magyar keresztény gyerekek. Tehát a keresztény Orbán Viktor minden népet szeret, csak Brüsszelt meg Sorost utálja.

Orbán Viktor: Aki bezárkózik, vesztes lesz
2018.06.09.
origo.hu

Budapesten rendezik az Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlését. Az eseményen az arab bankárokat Orbán Viktor köszöntötte, és figyelmükbe ajánlotta Magyarországot.

A miniszeterelnök néhány fontosabb állítása:
Magyarország nyitott és barátságos ország, ahol barátságos emberek laknak. Nálunk örülnek a befektetőknek az emberek. Nem mindenhol mondható el, hogy ilyen nyitott és üdvözlő a szemlélet.

Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa.
Itt hiányoznak azok a gettók, telepek, külvárosi részek, ahová az ember nem teheti be a lábát, az egész város biztonságos.

Magyarország biztonságos jogi értelmben is.

Magyarországon él a tisztelet kultúrája. Ez nem mondható el Európáról. A világnak ezen a sarkán nem tisztelik a jóistent, a családokat és a nemzetet, tőlünk nyugatra mindenki progresszív. De mi nem osztjuk ezt a vélekedést.

Minőségi életet csak ott lehet élni, ahol a tisztelet hangján beszélnek. Itt mindenki rendkívül nagyra értékeli az iszlámot. Úgy tekintük az iszlámra, mint egy nagy építményre.
NEM TEKINTÜNK FENYEGETÉSKÉNT AZ ISZLÁM VILÁGBÓL ÉRKEZÖKRE.

Orbán a pápát idézte: "ÚJRA KELLENE OLVASNI A KORÁNT" Ha jobban figyelt volna az emberiség a Korán tanításaira, akkor nem tartana itt a világ.

Mi senkit nem oktatunk ki majd demokráciából, vagy ember jogokból.

Magyarország egy felemelkedő ország. ha fél év múlva jönnek, még jobbkor jönnek.

A politikusok nem ismerik a jövőt, de ezt nem vallják be. Olyan változások vannak, amelyek hatásait lehetetlen felmérni. Hogy kik lesznek a sikeresek és vesztesek, azt senki nem tudja megmondani. Egy dolgot tudunk: aki bezárkózik a kerítés mögé, az vesztes lesz.
Azt tudjuk, hogy 2010 óta a NER-korszakában élünk, amelyről igazából majd olyan 20 év múlva tudják megmondani, hogy mennyire sötét korszaka az országnak. Azt azonban látni kell, hogy a NER él, dübörög, és egy olyan párhuzamos társadalmat épített ki, amely úgy működik, mint egyfajta állam az…..
Rablópártok címmel tényfeltáró riportsorozatot indított a YouTube-on Gulyás Márton ismert videoblogger és aktivista. Azonban a média által túl bőkezűen osztogatott és előítéletes kamupárt címke legalább annyira ártalmas a demokráciára, mint a támogatások lenyúlására szerveződő kis politikai…..
Ballib vagyok mert rettegek 2019.04.26 11:21:36
@math0:

Senki nem hisz már nektek ballibeknek. Az egymillió magyar az elmúlt nyolc év miatt menekült el az országból nem pedig Orbán miatt. A szomszédom tavaly lépett le, ő is mondta hogy akkora az elmúlt nyolc év elkúrása hogy a hónap végére már csak kölcsönből tud kijönni. Pedig agysebész, de neki is ki kell vándorolnia. Azt is mondta hogy szerencsére most Orbán Viktor a kormányfő aki végre rendbe rakja az országot és jólét lesz a magyarokra és amint ez megvan azonnal vissza is fog jönni. Addig meg kibírja külföldön azt a 30 évet.
Azért igen messze vagyunk attól, hogy családbarátnak lehessen nevezni egy kormányt, vagy országot, mert a gazdagabb sokgyerekesekhez hozzávág egy rakat pénzt...
Ballib vagyok mert rettegek 2019.04.23 09:48:42
@GNDL:

Orbán Viktor csak azért volt a Soros ügynöke hogy belülről ismerje meg és számolja fel a liberális világuralmat. Tehát valójában Orbán nem a Soros fizetett ügynöke volt, hanem ezt az iliberális szövetségeseink érdekében (Putyin, Erdogán, Azerbajdzsán) pénz nélkül teljesítette mert ez egy egészségesen gondolkodó társadalom érdeke hogy ne 10 millió ember legyen aki mindent mondhat és abból csak káosz van és ne 5-6 parlamenti párt legyen akik csak vitatkoznak, hanem az az egészséges hogy egy megválaszott vezér megmondja hogy mi legyen és 10 millió ember követi. Mert hát ezért választották őt meg, mert ő tudja a legjobban hogy mi kell a magyar embereknek.
Épp ezért semmi szükség nincs a liberalizmus találmányára hogy egynél több párt üljön a parlementben, mert csak a megválasztott korm´ányzó idejét rabolják el attól hogy addig is fojtassa a szabadságharcát az EU ellen.

Erre már minden egészségesen gondolkodó országban rájöttek (Oroszország, Törökország, Azerbajdzsán, Kína, Kazahsztán, Zöld foki szigetek), de nálunk a lippsik egy beteg gondolkodó nép, akik nem is gondolkdnak csak követik az SZDSZ-es vezéreik minden szavát.
Ez különböztet meg minket gondolkodó fideszeseket a nem gondolkodó lippsiktől.
Ismerem Blankát, jóban is vagyunk, ennyi elfogultság engedtessék meg nekem, de ez visszafelé is igaz: a vele szemben írt szavaim néha ridegnek tűnnek, de nem azok, csupán le akarom csupaszítani a legvégsőbb jelenségig, ami ellen viszont föl kell hördülnünk mindannyiunknak. Egyébként tehetséges…..
A fakenews rosszabb, mint a tűz. ..
Ballib vagyok mert rettegek 2019.04.17 09:56:38
@midnight coder:

Ezeknek a lippsiknek egy életen át magyarázhatod akkor se fogják megérteni hogy Orbán Viktor az egész országot ellophatja, az összed magyar asszonyainkra ráengedheti a 100 millió afrikai arab migránst, mi akkor is csak rá fogunk szavazni, mert Orbán Viktor az aki megmentett minket a Sorostól, migránstól meg Brüsszeltől.

Orbán Viktor alatt a Strabag már nem tudja kivinni a profitot az országol mert azt oda kell adniuk a magyar nemzeti nagytők´és osztálynak és annak a pénznek náluk van a legjobb helye!
Ballib vagyok mert rettegek 2019.04.17 10:07:42
@Sir Galahad:

Hát ez az, a migri seggnyalóknak jól jön ez a pár napos szünet, hogy addig se róluk beszéljen a világ hogy mennyi terrorozmust csinálnak, hány nőt eröszakolnak meg. Közben a mai nap se telt el migráns bünözés nélkül, kíváncsi vagyok hogy a ballib sajtó miért hallgatja el ezt is?

index.hu/belfold/2019/04/16/csecsemogyilkossag_boldva_itelet/

Egy újszülött meggyilkolása miatt ítéltek el egy migráns boldvai házaspárt és migráns lányukat

Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt egy migráns házaspár 25, illetve 20 éves fegyházbüntetését hagyta jóvá kedden a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla, miután ők és lányuk meggyilkoltak egy újszülöttet, írja az MTI.

A migráns vádlottak, S. Tamás, B. Mária, S. Edit egy háztartásban éltek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Boldván, ahol együtt megölték a migráns lányuk titokban szült magyar gyermekét. A Debreceni Ítélőtábla tájékoztatása szerint az ügy elsőrendű vádlottját, a migráns apát, szexuális erőszak és vérfertőzés miatt is elítélte a bíróság.

Mint kiderült, a migráns férfi tíz éven át kényszerítette szexuális kapcsolatra vér szerinti magyar lányát. A külvilágtól elszigetelve élő, akkor még fiatalkorú magyar lányt a migráns apja többször megverte, és azzal fenyegette, hogy megöli, ha szólni mer bárkinek a történtekről. A magyar lány aztán terhes lett, 2011-ben titokban gyereket szült, akit apa nélkül anyakönyveztek. A magyar lány ekkor 15 éves volt, az így született magyar gyermeket aztán együtt nevelte a migráns család.

A migráns feleség évek óta tudott a szexuális erőszakról, de az ellen semmit nem tett. 2015 év végén az akkor már felnőtt korú magyar lány újra teherbe esett a migráns apjától. Mivel nem volt pénzük abortuszra, és megtartani sem akarták a gyereket, elhatározták, hogy megölik. A magyar lány otthon szülte meg a magyar babát, akit az elsőrendű vádlott migráns felesége segített világra, miközben velük volt a férj és három velük élő kiskorú is.

AZ ÉLETKÉPES MAGYAR CSECSEMŐT A SZÜLÉS UTÁN ELŐBB PULÓVERBE TEKERTÉK, MAJD TÁSKÁBA TETTÉK, VÉGÜL PEDIG AZ ÁGYNEMŰTARTÓBA REJTETTÉK, AHOL A SORSÁRA HAGYTÁK. AZ ÚJSZÜLÖTT NÉGY ÓRA SZENVEDÉS UTÁN HALT MEG.
Másnap a magyar lány rosszul lett, ezért mentőt hívtak hozzá, a vizsgálat során derült fény a szülésre. A baba holttestét a nyomozók találták meg.

A migráns szülők az RTL Klub Híradójának korábban tagadták, hogy bármi közük lett volna a magyar csecsemő meggyilkolásához, azt állították, nem tudtak arról, hogy a magyar lányuk terhes lett volna. A migráns férfi tízéves kora óta rendszeresen megerőszakolta magyar lányát. "Takarítottam a szobában, ő odajött, fogdosni kezdett, levetkőztetett, megerőszakolt" – idézte fel az első alkalmat a lánya.

A migráns férfit 25 éves, a migráns feleségét pedig 20 éves fegyházbüntetésre ítélték. A most 23 éves migráns lány kétéves börtönbüntetést kapott, ennek végrehajtását azonban 3 évről 5 évre felfüggesztették. Az ítélet jogerős.
Ballib vagyok mert rettegek 2019.04.17 12:34:41
Itt a friss hír a migránsok újabb terror támadására a kereszténység ellen:

Kétezer keresztény kegyhely elleni terrortámadást akadályozott meg a TEK
origo.hu

Ma reggelre 35 arab terroristát fogott el a TEK, akik közül egyikük sem legálisan érkezett az országba, nem Rogán Antal letelepedési kötvényével, nem Orbán Viktor személyes meghívásával mit Pharaon, hanem illegálisan, a 16 méter magas magyar szögesdrót kerítésen átmászva. Céljuk a volt, hogy Magyarországon megsemmisítsenek négyezer keresztény kegyhelyet, templomot és ezzel együtt a teljes magyar kereszténységet. Mint tudnivaló, Magyarország Eurtópa egyetlen és utolsó keresztény országa, ahol az emberek 98%-a jár templomba, 99%-uk betartja a 10 parancsolat minden egyes betűjét és ahol a keresztényi szeretet akkora, hogy Nyugatról ezmiatt szabályos bevásárló turizmus alakult ki.
A terroristák jól tudták, hogy ha Magyarországon megsemmisítik a kereszténységet, legyőzik Orbán Viktor országát, akkor azzal az egész európai kereszténységet legyőzték.

Orbán Viktor és Német Szilárd vezetésével azonban a terroristákat elfogták, lefoglalták a nájlon szatyraikat és a kínai mobil telefonjaikat. Egyikük zsebében kődarabokat találtak, amit az illető bevallása szerint fegyverként akart felhasználni öngyilkos terror cselekmény elkövetésekor.

A sikeres kommandós akció után Magyarország nyugodtan aludhat, Orbán Viktor alatt minden terror veszély megszűnt, Európát és a teljes európai kereszténységet sokadjára mentette meg.
Ma már a vak is látja, hogy a Fidesznek esze ágában sincs az Európai Néppárton belül maradni, így lényegében csak idő kérdése, mikor vágják el azt a vékony köteléket, ami most még a kereszténydemokraták pártcsaládjához köti őket. Orbán Viktor kétséget sem hagy afelől, hogy a néppártiak helyett a…..
Ballib vagyok mert rettegek 2019.04.04 13:59:54
A Soros bérenc lippsikknek jobb lenne megtanulni Orbán Viktor életrajzát mielőtt komcsiznak meg lippsiznek. Mert abból világosan látszik hogy Orbán Viktor világéletében nem volt se komcsi se lippsi:

Orbán Viktor
origo.hu

A rendszerváltásig

Politikai pályafutását Székesfehérvárott, gimnáziumi alapszervezeti FIDELITASZ-titkárként kezdte. Közéleti hozzáállása saját elmondása alapján a honvédségnél eltöltött idő alatt változott meg gyökeresen, ahonnan teljesen más emberként távozott. Korábban a szocialista rendszer naiv és elkötelezett híve volt, utána meg már a tudatos híve. Alapító tagja és 1989-ig szóvivője volt az 1988. március 30-án megalakult Fidesznek.

1990-től 1998-ig

1989–1990-ben a saját zsebéből fizetett ösztöndíjával Oxfordban tanult illiebralizmust. 1990-től lett országgyűlési képviselő. 1992-ben az Iliberális Internacionálé alelnökévé, majd 1993-ban a szervezet végrehajtó bizottságának tagjává választották. 1993 májusáig a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője volt.

Orbán 1992-ig illiberális elveket vallott, a pártja ebben az időben köszönő vizsonyban sem volt az SZDSZ-szel. Azonban ettől az évtől számolva a konzervativizmus felé fordult, majd utána a keresztényizmus, majd utána az europaizmus, majd utána a polgárizmus, majd utána az osztogató szocializmus majd utána ismét az illiberalizmus felé fordult. Jelenleg ő Európa valódi vezetője, ő mentette meg Európát. Orbán Viktor az európai kisemberek utolsó reménysége, szabadságharcát Európa ellen százmilliók támogatják és remélik hogy a végén sikerül rombadöntenie Brüsszelt és az egész európai liberális kontinenst.
Nincs már szükség Orbánra. ..
Ballib vagyok mert rettegek 2019.04.02 13:52:23
@Igazamvanvagyigazamvan?:

Nekem sokkal szimpatikusabb hogyha a Fidesz adja el az országot mint ha a ballib. Mert a Fidesz nem elkótyavetyéli a magyar hazát, hanem annak adja aki arra ki van választva.

Épp ugyanígy nekem sokkal szimpatikusabb hogy ha a fideszesek nyúlják le a közpénzek száz milliárdjait, mert azokból legalább Magyarországon teremtenek munkahelyeket, megyényi földbirktokokat, szálloda birodalmakat, nem pedig kiviszik a profitot az országból mint a Strabag.

Sose értitek meg Soros bérencek, hogy Orbán Viktort semmire nem cseréljük le, ha megdöglöttök akkor se. Akár száz millió migránst is küldhet ránk, akik az összes anyánkat nagyanyánkat megerőszakolják - ha Orbán Viktor így akarja, akkor önként ajánljuk fel az asszony népeinket,és rendkívül büszkék vagyunk Orbán Viktorra hogy ezzel megint sikerült megmenteni Európát és a magyarokat a kihalástól.
Magyarországon egyetlen szélsőjobboldali, EU-ellenes párt maradt/van: a Fidesz. Noha lehetne értelmes vitát folytatni olyan kérdésekről, mint a föderatív Európa kontra nemzetek Európája, az állampárt tudatosan rombolja ennek minden lehetőségét...
Ballib vagyok mert rettegek 2019.03.28 16:27:58
@Szóra kész Szókratész:

Hülye! Szabadságharcban állunk az EU ellen, bomlasztani akarjuk meg szétrobbantani, nem megmenteni te nickhamisító Gyurcsány troll!
Az Elios-botrány az Orbán-rezsim tökéletes összefoglalása. Épp ezért folytatom minden részletének a feltárását. Az OLAF által is kiderített, és a jelentésükben bemutatott visszaéléseken és korrupción túl az Elios közvilágítási projetjeiben gyakorlatilag akárhová nyúlunk, csalást látunk. Ez történt…..
• Európa példát akar statuálni a populistáknak a Brexittel, de félő, hogy éppen őket erősíti meg  • Orbán annyira gátlástalan ragaszkodik a hatalomhoz, hogy még saját korábbi szövetségesét és jó barátját is megpróbálja felhasználni saját céljai érdekében  • Fukuyama szerint Kína még sok bajt…..
Ballib vagyok mert rettegek 2019.03.27 10:02:30
@Pipas:

Ráadásul miközben a lippsik a háttérhatalmi láthatatlan hatalmi vezéreikkel támadják Orbán Viktort a 170 kilóméteres szögesdrótos kerítése miatt, meg muszlim gyűlölőnek nevezik, addig éppnséggel pont Orbán Viktor nem akart soha kerítést építeni és valójában ő a muszlim vallás legnagyobb csodálója, aki egy nap még a kötelező Korán tanulást is be fogja vezetni az iskolákban. Vagy már az óvodában.

Orbán Viktor: Aki bezárkózik, vesztes lesz

Budapesten rendezik az Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlését. Az eseményen az arab bankárokat Orbán Viktor köszöntötte, és figyelmükbe ajánlotta Magyarországot.

A miniszeterelnök néhány fontosabb állítása:

Magyarország nyitott és barátságos ország, ahol barátságos fehérbőrű emberek laknak. Nálunk örülnek a befektetőknek az emberek. Nem mindenhol mondható el, hogy ilyen nyitott és üdvözlő a szemlélet.

Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa.
Itt hiányoznak azok a gettók, telepek, külvárosi részek, ahová az ember nem teheti be a lábát, az egész város biztonságos.

Magyarország biztonságos jogi értelmben is.

Magyarországon él a tisztelet kultúrája. Ez nem mondható el Európáról. A világnak ezen a sarkán nem tisztelik a jóistent, a családokat és a nemzetet, tőlünk nyugatra mindenki progresszív. De mi nem osztjuk ezt a vélekedést.

Minőségi életet csak ott lehet élni, ahol a tisztelet hangján beszélnek. Itt mindenki RENDKÍVÜL NAGYAR ÉRTÉKELI AZ ISZLÁMOT. Úgy tekintük az iszlámra, mint egy nagy építményre.
NEM TEKINTÜNK FENYEGETÉSKÉNT AZ ISZLÁM VILÁGBÓL ÉRKEZÖKRE.

Orbán a pápát idézte: "ÚJRA KELLENE OLVASNI A KORÁNT" Ha jobban figyelt volna az emberiség a Korán tanításaira, akkor nem tartana itt a világ.

Mi senkit nem oktatunk ki majd demokráciából, vagy ember jogokból.

Magyarország egy felemelkedő ország. HA FÉL ÉV MÚLVA JÖNNEK, MÉG JOBBKOR JÖNNEK.

A politikusok nem ismerik a jövőt, de ezt nem vallják be. Olyan változások vannak, amelyek hatásait lehetetlen felmérni. Hogy kik lesznek a sikeresek és vesztesek, azt senki nem tudja megmondani. Egy dolgot tudunk: aki bezárkózik A KERÍTÉS MÖGÉ, az vesztes lesz.
Ballib vagyok mert rettegek 2019.03.27 10:05:39
@rallus:

Ne hazudj Soros bérenc, a magyar bérek Orbán Viktor alatt a dupajával nőnek. Az én szomszédomnak ugyanúgy csak 6 osztálya van, de a szupermarket most adott neki ajánlatot udvari seprésért meg kuka ürítésért havi félmilliós fizetésért.

Minden nap lehet olvasni, hallani hasonló esetek ezreiről, hogy ma már iskola se kell és a kezdő fizu félmillió bármilyen munkára. És ezek után te még meghazudtolod hogy Orbán Viktor országában a jólét soha nem látott magasságokban jár?

Pont ezért van ma már nettó bevándorlás mert a magyarok 100 ezrei ma már nem elfele mennek mint az elmúlt nyolc évben, hanem tömegével áramlanak vissza. Ha kell, küldök hozzá linket, most nem találom.
Egészen visszavett az arcából, mert kiderült, mégse ők Európa jövője...
Ballib vagyok mert rettegek 2019.03.26 11:27:02
@John Brennan:

Lippsikkém, látom óriási gond nektek Gyurcsány csicskáknak, hogy a bérrettegésetek szart se ér, hisz az emberek nap mint nap tapasztalják, hogy 2010-hez képest duplájára nőtt a vagyonuk. Egymillió magyar már most euróban, angol fontban, svéd márkában kapja a fizetését. Ezzel még annál is több a megtakarításuk mint amit a KSH meg a Határátkelő hazudik és még annál is sokkal könnyebb az életük.

A bérrettegés befürdött, a magyar emberek nem fognak bérretegni Orbán Viktor ellen hogy diktatúrát csinálna. Ehelyett a magyar emberek a nap minden percében boldogok hogy Orbán Viktor megvédi őket a hordákban a hazánkra támadó migránsoktól, akik tömegével erőszakolják meg a magyar asszonyokat és akikből Soros 100 millió afrikait akarna betelepiteni Magyarországra, ha Orbán Viktor engedné.

A ballibek tehát elbukták a bérrettegési versenyt Orbán Viktor ellen, marad nekik Orbán Viktor komcsi apjának a felmelegetése, a baltás gyilkosozás, a Putyin bérencezés, a gázszerelő strómanozás meg a hazaárulózás a szovjetek titkos szolgáltokkal való együttmüködés és letelepítésük miatt.
A Fdesz megbukhat, ha nem tud jólétet nyújtani a lakosság többségének. A Rogán-művek még azt is megszabja a közeli média számára, milyen kulcsszavakkal kell propagálni a kormánypolitikát. Orbán ugyan gazsulál a német autógyáraknak, de a CEU ügyében megy tovább a ködösítés...
Ballib vagyok mert rettegek 2019.03.26 09:31:25
@Ménár Atya:

Óriási gond a Gyurcsány csicskáknak, hogy a bérrettegésük szart se ér, hisz az emberek nap mint nap tapasztalják, hogy 2010-hez képest duplájára nőtt a vagyonuk. Egymillió magyar már most euróban, angol fontban, svéd márkában kapja a fizetését. Ezzel még annál is több a megtakarításuk mint amit a KSH meg a Határátkelő hazudik és még annál is sokkal könnyebb az életük.

A bérrettegés befürdött, a magyar emberek nem fognak bérretegni Orbán Viktor ellen hogy diktatúrát csinálna. Ehelyett a magyar emberek a nap minden percében boldogok hogy Orbán Viktor megvédi őket a hordákban a hazánkra támadó migránsoktól, akik tömegével erőszakolják meg a magyar asszonyokat és akikből Soros 100 millió afrikait akarna betelepiteni Magyarországra, ha Orbán Viktor engedné.

A ballibek tehát elbukták a bérrettegési versenyt Orbán Viktor ellen, marad nekik Orbán Viktor komcsi apjának a felmelegetése, a baltás gyilkosozás, a Putyin bérencezés, a gázszerelő strómanozás meg a hazaárulózás a szovjetek titkos szolgáltokkal való együttmüködés és letelepítésük miatt.
Ballib vagyok mert rettegek 2019.03.26 09:39:51
@Orbán veje:

Ne hazudj Soros bérenc, a magyar bérek Orbán Viktor alatt a dupajával nőnek. Az én szomszédomnak ugyanúgy csak 6 osztálya van, de a szupermarket most adott neki ajánlatot udvari seprésért meg kuka ürítésért havi félmilliós fizetésért.

Minden nap lehet olvasni, hallani hasonló esetek ezreiről, hogy ma már iskola se kell és a kezdő fizu félmillió bármilyen munkára. És ezek után te még meghazudtolod hogy Orbán Viktor országában a jólét soha nem látott magasságokban jár?

Pont ezért van ma már nettó bevándorlás mert a magyarok 100 ezrei ma már nem elfele mennek mint az elmúlt nyolc évben, hanem visszajönnek. Ha kell, küldök hozzá linket.
Ballib vagyok mert rettegek 2019.03.26 09:46:20
@LIPPSIGEDDON 2019:

Te Soros bérenc nickhamisító, mi bajod van azzal hogy ma meg Mészáros Lölő lopja a közpénzeket? Inkább ő mint a Strabag, mert a Strabag kivitte a profitot, Mészáros Lölő meg ehelyett itthon épít több száz stadiont a magyar családoknak.

És tudod mit lippsikkém? Az se érdekel, hogy Mészáros Lölővel annyi milliárdot lopatnak el, hogy az már be se fér a házába, ezért most már a családjának a többi tagj´ára kell ráiratni a magyar GDP-t. Mert azok legalább magyar emberek, nem úgy mint a Strabag amelyik kivitte a profitot, Mészáros Lölő családja meg ehelyett itthon épít több száz stadiont a magyar családoknak.