Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bérgyilkos Bohóc

0 bejegyzést írt és 1629 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lépten-nyomon jól ismert arcokba botlunk a filmben...
Bérgyilkos Bohóc 2019.05.02 09:55:52
@goodjohnwin: A cikk címe (MEGLEPETÉSvendég) már önmagában jelzi, hogy full spoileres lesz. Nem?
Betilthatják a kézfogást a brit irodákban, ugyanis egy felmérés szerint az emberek háromnegyede nem kedveli a fizikai kontaktust a munkahelyeken...
Bérgyilkos Bohóc 2019.04.29 16:48:39
@csimpilimpi: Biztos vagyok benne, hogy pl. 10 éve egy nőt sem zavart, hogy nem fognak velük kezet. Ezek a köszönési szokások évszázadok alatt úgy berögzültek az egyéb udvariassági illemszabályokkal együtt, hogy senki nem kérdőjelezte meg. Olyan magától értetődő volt, mint pl. hogy a nőt előre engedjük.
Csak ugye az utóbbi években túlpörgött a feminista lázadás. Mindenki kurva öntudatos lett. Ma már árgus szemekkel figyelik, mi az ami egy kicsit eltér az egyenlőségi narratívájuktól. Arra egyből lecsapnak és azt hazudják, hogy ez vagy az valódi probléma!... Aztán van aki el is hiszi, hogy ez probléma, és másnap már ő csinál úgy mintha őt mindig is zavarta volna.
A Mátrix (és mi most a komplett trilógiával foglalkozunk az első rész 20 éves évfordulója kapcsán) említésekor még a legelnézőbb szinkronrajongók is szívükhöz kapnak, hiszen oly' sokszor hangzik el a főszereplő neve. Igen, az. Neo. Ami igazából Nióként ejtendő és bár az angol kiejtés tartása a…..
Bérgyilkos Bohóc 2019.04.02 12:55:56
@Maxim Tsigalko: Ez ugrott be nekem is. Bunkó szinkronja a Blöffből (2000) már-már kultikus.
Chrudinák Alajos, Antal Imre és Vitray Tamás – a szocialista televíziózás ikonikus férfi-alakjaira emlékezünk. Szórakoztatás és informálás mesterfokon...
Bérgyilkos Bohóc 2019.03.13 13:51:27
@funfun: Konkrétan a tv-ben meséltek erről, viccesen előadva. Hogy kellett egy drámai vágókép mit tudom én Bejrútról, és amikor nem találtak semmi használhatót, akkor az operatőr kolléga arccal lefelé ráfeküdt a vízre, mintha halott libanoni lenne és azt vették fel.
Nyilván a logikádat követve ők is hazudhattak, de milyen bizonyítékot vársz? Diktafonos felvételt, amin éppen utasítják Józsit?
A szendvicskrémek legmagasabb minőségi kategóriáját a friss sajtkrémek képviselik. A natúr friss sajtkrémek íze szinte teljesen semleges. Az ízesítve a fokhagymás, zöld fűszeres, tormás, magyaros, snidlinges sajtkrémek a legjellemzőbbek, de találhatunk az áruházak polcain ananászos, diós ízesítésű…..
Bérgyilkos Bohóc 2019.03.13 10:41:52
A karácsony egyik legkedveltebb szaloncukor íze a kókuszos, a szaloncukor maga pedig a karácsonyfa jellegzetes kék dísze szokott lenni. Még 20 nap van karácsonyig, mi már alig várjuk, ezért teszteltünk most le Nektek 10 féle országosan kapható kókuszos szaloncukrot. Lehet-e finomat venni 800 Ft…..
"Berni mosópor"???!!?! Juhász Péter, az Együtt nevű mikropárt elnöke úgy gyalázza Szél Bernadettet, az LMP miniszterelnök-jelöltjét, mintha fizetnék érte. Szexista ez a politikai hirdetés? Igen. "Bernivel a kormánypárt is tovább él" - hazug ez az állítás? Persze, hogy az. Sokszínűség = Együtt a…..
Robinson Crusoe neve egyet jelent a lakatlan szigeten való túléléssel. Daniel Defoe hőse hatalmas hatással van mai napig a popkultúrára, elég csak a tévékben futó különböző túlélési helyzeteket szimuláló valóságshow-ra és docureality műsorra gondolni. Ha jobban belegondolunk hajótörést szenvedni, és…..
Subba Cukiság: Andy Vajna 73! 2017.08.02 17:53:37
Awwww, ahogyan Magyarország kedvenc földikutyája ahogyan öregszik, JOOOOOJ! B)..
Magyarországon a panellakások száma közel 780.000, így nem meglepő, hogy rengeteg kutyatartó is van köztük. Sokan közülük azonban nincsenek tisztában azzal, hogy milyen igényeik vannak a kutyusoknak a panelban. Milyen problémákkal kell megküzdenie annak a kutyatartónak, aki kertes házból költözik a…..
Bérgyilkos Bohóc 2017.06.19 14:56:30
@Denise Hogyisdugják: Orbitális tévhit, hogy az összes kutya egész nap kint akar futkározni a szabadban. Rengeteg kis mozgásigényű, "lusta" kutya van, akik jól el vannak a hűvös szobában. Főleg ha kis korától kezdve eleve panelben nevelték... Nyilván ettől még ugyanúgy le kell vinni, törődni, foglalkozni kell velük és jól fogja magát érezni a panel létben is.
Az abszolút vitán felül áll, hogy a Redditen órákat el lehet tölteni céltalan böngészéssel, és soha nem érünk a végére. Vannak azonban olyan csodás kis subredditek, amik mellett vétek elmenni - ilyen az r/OldSchoolCool is, ahol a felhasználók saját régi családi fotóikat, érdekes történelmi képeket…..
Önmagában az, hogy valaki majd öt percig ugrabugrál a tévé képernyőjén és ezt tornának próbálja eladni, minden, csak műsor nem. És ezért nem is odavaló. Tudjuk, hogy régen az átkosban, amikor mindössze egyetlen csatorna borzolta az idegeket és az ízléseket, volt egy TV Torna nevezetű szösszenet,…..
Hosszabb retrospektív a játékról: Amnesia: The Dark Descent (2010) Minden idők legfélelmetesebb videojátéka. Talán akadnak akik vitába szállnának ezzel de aki akár csak egyszer is végigjátssza Daniel a Brennenburg kastélyban tett hátborzongató kalandját, az egészen biztosan…..
Bérgyilkos Bohóc 2017.05.01 17:08:11
@László 88: Épp ezt csinálta. Leírta világosan, hogy mikor már nem tetszett neki, azután már nem játszott vele... Te aztán igen okos vagy.
Subba Pihi 2017.04.18 21:04:13
Bérgyilkos Bohóc 2017.04.18 21:18:58
  Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Subba Miért? 2017.03.20 20:57:03
Jó hülyeség B)..
Bérgyilkos Bohóc 2017.03.20 20:59:33
Itta a tavasz, dagad a... geekek pénztárcája, hiszen ugye már hónapok óta amiatt spóroltak, hogy most minden újdonságot (és persze régi vágyálmot) megvehessenek akciósan a Kispesti Munkásotthon Művelődési házban megrendezésre kerülő 34. Képregénybörzén! Lássuk, melyik az a tíz magyar nyelven…..
A fizetési igény közlésére sokszor az álláspályázatban még nincs szükség, de az álláskeresés folyamatában később biztosan előkerül. Ha már az írásos álláspályázatodban közölted a fizetési igényed, és állásinterjúra eljutottál, az azt jelenti, hogy el tudják képzelni veled a megadott áron a közös…..
Bérgyilkos Bohóc 2017.03.13 22:07:58
@Sweetshark: Ennél eggyel "jobb", amikor első körben le sem szarnak, meg sem kérdezik ki vagy, helyette egyből kapsz egy minimum félnapos próbamunkát (grafikus vagyok), aztán ha megfeleltél, akkor UTÁNA talán hajlandóak beszélgetni az igényekről. Igazi fölényeskedő féreg magatartás. Pár éve nálam nem is egy esetben fordult elő. Szerencsére általában megfeleltem (persze a fizetési igények nem nagyon találkoztak), de volt, hogy úgy felkúrtam magam ezen a fajta pökkhendiségen, hogy én nem akartam már menni.
Nyolc aranyat szereztek sportolóink a riói olimpián. Ebből Hosszú Katinka egymaga hármat abszolvált, és úgy alakult, hogy a nyolcból hetet nőknek sikerült begyűjteniük. Ez utóbbi információ egy normális országban nem bírna hírértékkel. Hogy férfi vagy nő szerzett-e egy díjat, annyira kellene…..
A Pogány Madonna színes magyar akcióvígjáték, melyet 1980-ban készítettek. Főszereplői Bujtor István (Ötvös Csöpi) és Kern András (Kardos doktor). A történet Bujtor István novellájának filmre írásából született meg. Az alkotás nagy sikert ért el, noha a legtöbben…..
Minden nagyobb teljesítményhez az életben tartozik egy mérföldkő is, amire aztán szívesen emlékezünk vissza. Minden egyes megmászandó emelkedő előtt szinteket tűzünk ki magunk elé, hogy tudjuk, hol járunk éppen a folyamatban, és még mennyi van hátra. Bár az ilyen kalandokba, célokba, életutakba…..
Bérgyilkos Bohóc 2016.07.02 18:11:57
@qwertzu: Ha egy nő Rózsa Sándor bajuszt ragaszt magának és azt mondom rá, kicsit nőies vagy Rózsa Sándornak, akkor neked az jön le, hogy szerintem a Rózsa Sándor bajusztól lett nőies? Érdekes ez a kifacsart logikád.
Nyilván ezek sem a szakálltól nőiesek, hanem arról magyaráztam, hogy vannak alapvetően kislányos arcú karakterek a szépen befésült hajukkal. Na most ezek az eleve kislányos kisfiúk hiába növesztenek mikulás szakállat nem lesznek egyből férfiasak, csak groteszk nőies mikulások. (Jobb esetben férfias csövesek)