Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyurisc

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
gyurisc 2014.10.08 10:09:22
@Határátkelő: rendben. ha jol ertem akkor igy is kikerulnek a kommentjeim csak varni kell a moderalasra.
Valaki átküldte ezt a videót. Amúgy jó, de nem erre fogok reflektálni, csupán a címére: Mit mondanék 18 éves énemnek? (Ez különben egy közismert trükk writers' block ellen.) Mondjuk nem egyszerű a kérdés. (Melyik kérdés az, ha Lobster agyán szűrjük át?) Több okból sem…..
Appleblog Áj em a Mac, áj em a PC 2011.07.26 16:07:00
A 9to5Mac-en találtam ezt a tényleg nagyon vicces képet, ami egy amerikai McDonald's-ban készült, és azt mutatja be, hogyan tudsz a wifihez csatlakozni ha XP-d Vistád, Windows Vistád 7-ed, vagy ha Maced van.Még ha nem is tudod elolvasni a szöveget, a hasábok mérete akkor is sokat elárul…..
Most, hogy a fejlesztők egész testes letámadással vethetik magukat az Apple felhőalapú szolgáltatására, a vállalat nyilvánosságra hozta az iCloud árazását.  Alapesetben ugye ilyen nincs is, hiszen 5 gigabájtot minden felhasználó ingyen kap majd az Apple-től, de simán…..
Aggodalomra semmi ok, nyájas olvasóim, élek és virulok, sőt, a Dotkom blog sem távozott még el az örök blogmezőkre, csak éppen igen kevés időm és energiám jutott efféle bohó hobbikra az elmúlt hetekben. A blogon továbbra sem fogok magánéleti dolgokról regélni, de most kicsit…..
gyurisc 2011.05.30 10:19:28
Nehéz vállalkozás cyberpunk regényt írni: a műfaj relatíve fiatal, ugyanakkor nagyon is kiforrott, sőt már megszületésekor, a 80-as években is az volt (az persze vitatható, hogy Philip K. Dick művei irodalmi előképnek vagy már korai cyberpunknak számítanak, a kifejezés…..
Na itt az a gép, amire vártunk, amit végre nemcsak az otthonunkban, hanem menet közben is lehet használni. Az Apple azt ígérte, hogy április végén kezdi el szállítani a 3G-s csippel szerelt iPádot, ami stimmel: április 27-én megérkeztek az első olyan levelek, amik már a termék…..
Becslések szerint az első 74 napban csak 135 ezer Google Phone-t, vagyis Nexus One-t adtak el. Öszehasonlításként: a Motorola Droidból 1,05 milliót adtak el az első 74 napon, iPhone-ból egymilliót.A Nexus One megjelenése pillanatában a legjobb androidos mobilnak számított, ráadásul…..
Az LG itthon is piacra dobta első androidos okostelefonját, az LG GW620-at. Az első android mobilját a közösségi nethasználatot szem előtt tartva fejlesztette ki, a telefonon a felhasználó összes közösségi profilja egyszerre felügyelhető. Kinyitható qwerty-billentyűzete van, 5…..
Rengeteg kamu adatlap jelent meg az iWiW-en. Ezekkel főként csajokra vadásznak, de most már nem a régi klasszikus módszerekkel, hanem extrémebb női profilokkal akarják becserkészni a kísérletezőbb csajokat. ÓVAKODJATOK!!!Kamu adatlap Akik nézték a Walt Disney-t amikor Antall…..
Megjött az első paparazzi fotó az Apple vezéréről a visszatérése óta. Tegnap fényképezték le egy iPhone-nal, amint épp (és ezt komolyan mondom) az úttesten haladt át.Úgy tippelem, ezzel a képpel ismét megkezdődnek Jobs egészségi állapotáról szóló pletykálgatások, amiben…..
gyurisc 2009.07.30 12:57:27
Harmadik napja vagyok Kaliforniában, és kezdenek megdőlni az amerikaiakkal kapcsolatos előítéleteim. Először is nem mindegyik kövér. Mert New Yorkban például elképesztő szörnyekkel találkozik az ember: ezzel szemben a nyugati parton mindenki megfeszül azért, hogy jó formában…..
Egy harlemi (azaz, "nyóckerületi", "gettó") iskola bevezetett egy új oktatási modellt, amely számokban kifejezve kb. hétszer nagyobb pozitív változást hozott, mint a szokásos reformok szoktak; szokásos reformok alatt értve az osztálylétszám csökkentését,…..
Az iLife 09 csomag tesztelésének második része következik, ezúttal a Garage Bandet próbáltam ki arra kíváncsian, mi újat tud felmutatni elődjéhez képest (ami szerintem egy nagyon jó kis program). Az új Garage Band felfogható válaszként a Guitar Herós majomkodásra (bocs a…..
Nem tudom, hogy ez a kijelentés a magyar iTunes Store késői megjelenését, vagy az Apple új ötletének gyors kibontakozását jelenti-e majd, de az biztos, hogy a cupertinóiak láthatóan a DRM teljes megszüntetését fontolgatják. Az EMI-jal már egy éve megállapodtak, hogy…..
Még mindig Fringnek hívják, és más VoIP/chat hálózatokkal is kompatibilis: MSN, GoogleTalk, AIM, Yahoo, Twitter, ICQ. Az alkalmazás az első generációs iPhone-okon már mőködött, de az iPhone3G-vel most először lehet beszélgetéseket indítani SIM-kártya nélkül is. A…..
A norvég ombudsman úgy gondolta, hogy a tettek mezejére lép, és ismét háborút indított az Apple ellen. Azt kifogásolja (sok más szervezettel együtt), hogy az iTunes Store-ban vásárolt zenéket kizárólag iPodokon lehet lejátszani, más mp3-lejátszón nem, vagyis az Apple korlátozza…..