Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akos084

3 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
világevő Mit eszik egy szumós? 2012.09.04 18:52:37
Mára azért mindenki látott már nagydarab, szőrtelen japcsikat pelenkában lökdösődni hosszas készülődés után, úgyhogy a sport lényegére nem térnék ki, de nekem óriási meglepetés volt, amikor Tokióban elmentem szumót nézni, hogy mennyire izgalmas és sokrétű sportágról van…..
Ami a Central Park New York-ban, vagy a Városliget Budapesten, az nagyjából a Bishan Park Szingapúrban. A tavakkal, hidakkal, színpompás cserjékkel és buja növényzettel szabdalt park az egyik legnagyobb és legnépszerűbb Szingapúrban. Az Ang Mo Kio és Bishan lakóövezet között…..
 Milyen világ az, ahol a gyerekeket is munkára fogják, hangos, olajos, gépzsírszagú lánctalpas munkagépek nyergébe ültetik? Mesevilág. Vannak kivételezettek, akik megélhetik a meséket. Ahogy az egyik videó kommentelője írta: a kis srác nem is tudja, mennyire szerencsés. Nem…..
Futóblog Ezt nem lehet ellazsálni 2012.01.25 19:32:00
Sajnos csak a Oxygen-ben kezdtem el bosszankodni, hogy miért nem szóltam Winklernek. Biztos tetszett volna neki ez kombó edzés, és hát lehetőség szerint arra kell mindig törekedni, hogy ne csak magamat szívassam.  Mostanában tényleg kegyes az időjárás, olyan pocsék idő nincs,…..
Akos084 2012.01.26 12:43:41
@M.Islander:
jovo heten kezhez kapok egy sima es egy military valtozatot.
erdoben, hegyen szoktam futni, vinnem magammal es fordulonal nyomnek egy kiegeszito edzest...
otthon meg felkotom majd a huzodzkodorudra. :)
abban igazad van, h kozosen jobb szenvedni, de enyagilag nem allok ugy, hogy megengedjek magamnak olyan helyet ahol van TRX edzes is...
Akos084 2012.02.02 13:10:53
@M.Islander: Genf szelen van egy kis bolt, ahol kulonbozo hasznal sporteszkozokelt lehet venni. Meg hasznalatlant is, de azt nem reklamozzak...
Febr 26an megyek haza, ha gondolod hazaviszek egyet.
Itt a karácsony, csingilingi, csingilingi a faágon. Már most utálod az egészet, főképpen magadat, hogy mit össze fogsz kajálni, előre lelkiismeret furdalásod van és nem tudsz másra gondolni, csak hogy hova kellene egy négypéldányos kérvényt fogalmazni, hogy azonnal tiltsák már be…..
Akos084 2011.12.13 09:59:06
Belsőség Az idei év vétele 2011.07.21 06:19:00
Azért mi mégis óva intjük azokat, akik úgy érezték, most jött el az ideje egy Veyron replikának: ennyit nem ér. Sőt, valójában többre mennek egy donor Boxsterrel. Mai írásunk blogposztja...
A mai poszt két korábbi bejegyzéshez is kapcsolódik, a hagyományos okinawai karate edzésekhez, és a hagyományos kínai birkózáshoz, a shuai jiaohoz. A közös pont az erősítés speciális, távol-keleti eszköze.      A kínaiak mindig szerették elegyíteni a…..
A hetiBeton rádióműsor következő adása a betonról fog szólni (mert nevével ellentétben nem mindig erről van szó benne), és ennek kapcsán azzal a kérdéssel fordulnak az emberiséghez, hogy Szerinted miért jó/miért nem jó a beton az építészetben? Mint írták, "pénteken…..
A minap újra szembesültem azzal a problémával, hogy a borotvák hamar elvesztik az élüket, és gyakran kell cserélni őket, amikor eszembe jutott az alábbi videó, melynek készítője farmernadrágon élezi a borotvát: Ki is próbáltam egy régi farmerrel, és mintha tényleg használt…..
Subba Londoni hétvégék 2010.09.07 12:44:40
Sok szeretettel küldeném ezt a képcsokrot a terézvárosi önkormányzatnak! (Klikk az első képre!) ..
Akos084 2010.09.14 12:46:29
Küldeném a frankhiteleseknek, és mindenkinek, aki szereti!   ..
 SziasztokA tegnapi nap befejeztük amiért kijöttünk, feladat sikeresen elvégezve. A teljes fúrópajzs látható, kitakarítva, mozgatásra készen áll. Két műszak, két öt fős csapat 12 óra nappal, 12 óra éjszaka dolgozott, fáradtságot, hasmenést, hőséget, figyelmen kívül…..
Akos084 2010.08.26 12:00:00
Jó szerencsét Kicsit megkésve ugyan de itt vagyok a beszámolóval. Az első két hét nagyon eredményesen zajlott, a fúrópajzs kiemelési munkálatok első ütemét elvégeztük, most folyik az akna tovább mélyítése a következő fázishoz. Mondhatnám, hogy könnyű volt de…..
Agyvihar Halott ember a folyóban 2009.09.14 22:02:00
Éppen a Margit-hídon bicikliztem ma, és megálltam egy helyen, hogy vizet vegyek magamhoz. Közben a folyóra pillantottam, és láttam, hogy egy férfi úszik benne arccal lefelé, aki vagy megfulladt, vagy nagyon sokáig tudta visszatartani a lélegzetét. Körülnéztem, hogy kinek lehetne…..
Akos084 2009.09.15 12:10:16
@Ypszi: munkavedelmi eloirasokban tenyleg nincs benne, hogy aki nem figyel, annak furodnie kell.

Ilyen helyeken eloiras a zuhanasgatlo hevederek hasznalat, amit mindig viselni kell(ene). Mivel a magyar gyakorlatban meg a kobak viselese is problemas, ezert van biztonsag kedveert egy csonakos is.
 Inditokeret. Ennek a felso gerendajat raktuk be a szombati muszakban, 4-en.A daru. 225 tonnas Liebherr, mar osszepakolas utan.   Liebherr with DieselPower. A tobbiek kozben bontottak a Brokkal....  ...es betonoztak Es meg ket raadaskep:Moricz Zigmond korteri…..
I hate it here! Dear Colleague, 2008.06.05 21:07:00
I do not know why You were so busy last night not to have time to order a pizza, but I hope this was the LAST TIME that YOU enjoyed MY dinner !Thank You in advance, and Bon Appetit,    AkosP.S.: Remelem amit igy sporoltal, anyad gyogyszerere koltod.....
...megnezni a markushegyi szenbanyat es megbeszelni a metro4 dolgait... markushegy kepek lesznek, ha rajovok, hogyan tudok legegyszerubben fotot feltolteni..