Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pillangooo

28 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Yo tengo una perra! Hétvége 2010.10.09 10:19:27
Hát, úgy néz ki nem megyek Sevillába. Úgy zuhog az eső, mintha dézsából öntenék, a falu vagyis a buszmegálló jó 20 percre van gyalog. Azt hiszem a kutyából komoly problémák lesznek, José a kertész minden egyes alkalommal elmondja nekem, hogy csukjam hátra a kertbe a kutyát,…..
Yo tengo una perra! Euro-trip 2010.10.08 14:42:00
Szóval,1. próbálkozás: Szept.26-án este elindultunk vonattal Prágába Drazsiva. A telekocsi dologgal találtam egy lányt, aki Prágából ment kocsival Huelvába, ami Sevilla mellett van. megbeszéltem vele, hogy 100 euroért elvisz minket, kutyástul mindenestül SEvillába. Megírtam, hogy…..
Vendégszerző garázdálkodik, mint látjátok. Ez konkrétan úgy lehetséges, hogy a családi nadrág viselője kiosztotta házi feladatban, hogy írjak egy postot a londoni kalandról, majd távozott az esti aerobic órára. Ami azt illeti, messze a legcsinosabb újságíró főnököm 8annál…..
the neverending story szorgos hét 2010.02.05 21:53:00
 Na, hát a nem jelentkezés oka a nagyon is aktív hetem.Tanulással és lazulással teli, csak (és mivel a blog nemcsak Zöld lovag, hanem aggódó szülő mentessé is ked válni, így leírhatom, hogy) alvásból volt híján... :) Merthogy napközben tanultam szorgosan az iskolában…..
Örömmel értesítek mindenkit, hogy egy új fejezet kezdődött az életemben! Remélehetőleg ki is fog tartani egy ideig (de legalább június 15ig) a lelkesedésem! :)merthogy Mariannal kitaláltuk, és ma meg is valósítottuk a közös tanulást. Együtt fogunk készülni a nyelvizsgára. Van…..
the neverending story bővebben... 2010.01.20 19:29:00
Na, had szóljon... :) egy fokkal bővebben.  01.08- péntek: este a wii meccsek 11ig tartottak a Stark házbanNa, ennek az volt a lényege. Vagy nem is, inkább ott kezdem, hogy számomra a wii, mint fogalom decemberbnen jelent meg az életemben. Azóta már karácsonykor is volt szreencsém…..
katyi-blog szusszanas 2010.01.08 11:32:22
reggel elhagytam a kis szobam 1km-es korzetet, es meglepve tapasztaltam, hogy meg igenis van ho nehol. bar sok helyen mar inkabb csak jeg. szoval a korabban kozolt informacio errol teves volt.tul vagyok az elso vizsgalon. szerencsere ilyen gondolkozos volt, nem nagyon elmeleti, eseteket kellett…..
katyi-blog ancsizós hétvége 2009.12.10 15:01:00
múlt héten csütörtökön este megérkezett anikó. olyan fura volt. megérkezett, és most éreztem úgy igazán először azt, hogy ez nemcsak az én városom, hanem az övé is legalább annyira. ami persze eddig is evidens volt, de még nem éreztem ezt. amikor itt voltunk nála tavaly,…..
ugyan már magyarországon is szinte mindenki halloweenezik, de itt sokkal nagyobb feneket kerítenek ennek az egésznek. már hetek óta mindenhol tökök vannak, meg boszik, meg ilyesmik, amik a halloweennal járnak. természetesen buliztunk is, és jól be is öltöztünk. mivel nekem a fészbúk…..
CSak egy gyors, mert teljes hévvel a hazautazásra koncentrálok, meg arra, hogy legyen kedvem visszajönni. Szóval elég vicces most itt az életem ezen a héten. egyik percben bőgés a másikban meg nevetés! A múlt hétvégém nagyon nagyon jól sikerült, csak felsorolásképpen (aztán ha…..
katyi-blog magyarok, echo, lecsó 2009.10.12 19:16:43
talán már írtam, és sokan tudjátok, hogy a lessiuson lehet magyarul tanulni. kedden a magyarul tanuló diákok közösen ebédeltek a suliban, és minket is hívtak. mindenki bemutatkozott, magyarul beszéltek, és olyan fura volt hallani!:) én még nem voltam asszem ilyen szituban, hogy…..
Pillangooo 2009.10.17 09:28:00
@katicka: ebbe bele is pirultam hehe ;) pussz
katyi-blog hollandia 2009.10.12 18:01:16
hollandia emlékezetes volt.péntek dél körül elindultunk rotterdamba. a határig elmentünk vonattal, majd megpróbáltunk stoppolni, de ez nem volt túl sikeres, pedig nagyon szépek voltunk :) igazából a stoppolás hollandiában nem divat. úgyhogy miután - hogy, hogy nem - megnéztünk…..
katyi-blog ardennen 2009.10.14 14:28:00
a hétvégén ellátogattunk az ország déli részébe, egész pontosan vielsalmba. a vallon terület azért klassz, mert ott van természet!! úgyhogy végre volt lehetőségünk egy kicsit növények közelében lenni, sok fát látni egyszerre, egy helyen, sőt mi több, a szállásunk egy…..
A héten két olyan este is volt, amikor szivem szerint sokat írtam volna ide, de a fáradságom a számításaimat keresztbehúzta. A mai este is korábban terveztem, hogy megírom a blogbejegyzésem, de az addikció győzött... Ugyanis tegnap elkezdtünk Ágival egy 1500 db-os puzzle-t…..
ezt már tegnap írtam, csak pont behalt a net. nem mintha annyira ráérnék, mert – milyen gáz ez így szeptember első hetében – tanulnom kell. csütörtök-pénteken vizsgázom flamandból, szóbeli-írásbeli. és meglehetősen sokat haladtunk előre, szóval lenne…..
csak hogy tudjátok...(na meg mert rájöttem, hogy ciki, ha augusztusban több bejegyzés lesz, mint szeptemberben, és egyelőre fél úton tartok)ma ettem répalevest, és izlett (bár igazából össze volt turmixolva, és krémesítve és teleszórva pirított kenyérkockákkal) de jó…..
Na hát mint az várható volt, a tegnapi nap nem ment simán. Merthogy félreértéseknek hála azt gondoltam, hogy pénteken mégsem megyek kélire, mert szombaton van. És helyette eligérkeztem a magyar buliba. Szárítom a hajam, mikor Nina a német lány telefonál, hogy mi van már, melyik…..
katyi-blog csupa csuda:) - folyt. 2009.09.04 13:07:00
szoval ott hagytam abba, hogy buggebe el kell menni. mara odaig erett bennem a dolog, hogy azt hiszem, azt szeretnem, hogy ott kerjek meg a kezem.:Da tagnapi nap flamadozos volt, jo faraszto, de mar pl. be tudok szamolni ilyen nyelven a csaladom szerkezeterol, meg tudok kerdezni ilyen alap dolgokat,…..
katyi-blog minden kezdet nehez.. 2009.08.30 15:53:20
ma reggel felkeltunk, davidek osszekeszulodtek, es elindultunk, hogy felrakjam oket a vonatra. vartunk jo sokat, mert eleg hamar kint voltunk, de ido kozben kiderult, hogy baleset tortent brusszel es antwerpen kozott, igy gent fele kellett kerulniuk, es meg mindig ketseges, hogy elerik-e a…..
Na Kedveseim!Először is az első jó hírem, mint az átható: az ékezetek megjelenése! Hosszas bénázás után sikerült annyit elérni a kedves, édes, drága laptopommal, hogy legalább a kábeles megoldást már szereti (aki ért az internethez és társaihoz az árulja már el nekem, hogy…..
the neverending story skotokrol 2009.08.11 19:31:00
Na akkor arra gondoltam, hogy osszefoglalom, amit ezalatt a ket nap alatt tanultam, tapasztaltam a skotokrol...Eloszoris az ido: az ember nem mehet a kert egyik vegebe elbujni 7 percre esokabat nelkul, megha sut is a nap... Tehat mostantol a standard felszerelesem egy napszemuveg a homlokomon, egy…..
sok mindent történt. ma van az utolsó napom, még besétálok egyte utoljára a városba, s magamba szivok mindent amit lehet...levizsgáztam sikeresen mindenből, voltam hollandia legészakibb városában, búcsúzkodtam (non stop búcsúzkodom), az emberektől, a várostól, ettől a nagyon…..
...ez is bizonyítja, hogy kellemes fáradtság uralkodik rajtam...a dolog reggel esett meg teljesen véltelenül, azt hittem hogy már régesrég benőtt a fülem...na midegy:) háth ameg lesz egyzsre kedvem meg egy fülbevalót hordani.elkezdődött a visszaszamlalas...mar csak par nap...teljesen…..
vannak uj fotok picasaweb.google.com/huszaraniko puszi..