Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dugó

0 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az UTE négy forduló után négy vereséggel áll, gólkülönbsége 4-40. Tavasszal közel állt a megszűnéshez az első osztályú csapat, az alapemberek közül hárman-négyen maradtak. A keretet saját nevelésű, 16–18 éves fiatalokkal töltötték fel. Néhány évvel az…..
A Vasas Bp. Stars a Mol Liga-elődöntő után a bajnokságban is nyerni tudott Dunaújvárosban. A káposztásmegyeriek sikeréhez ezúttal büntetőlövésekre is szükség volt, így ők két, míg a hazaiak egy ponttal bővültek. A Starsban Peterdi Imre ismét gólt lőtt,…..
Dugó 2010.02.04 00:27:09
@Cause:
Szikit odanyomta Hucko a palánkhoz és elkezdett vele dulakodni amire Kadlubiak odament és kiállt mellette így ők verekedtek össze. Végre nem hagytuk, h a legjobbunkal packázzanak.
Hozzáteszem Juraj szépen levetkőztette Huckot és rendesen megpofozta, de amikor választották szét őket Hucko talán az egyetlen értékelhető pofonját bevitte, Juraj pedig elvesztette az egyensúlyát.
Dugó 2010.02.04 00:28:31
@facsipesz: Miről beszélsz? Nem is voltak ultrák. De még szurkolók sem ... :S
Vagy arra a 6-7 játékosbarátnőre, szülőre gondolsz ? :)
Megint az idegenben játszó csapat nyert a IV. kerületi rangadón, ebben a szezonban még soha nem született másmilyen eredmény. A Stars két új légiósa második meccsén gólt szerzett, Matus Petricko a negyedik, Niko Kluuskeri az örödik találatot vállalta. Továbbra is megkapták a…..
Dugó 2010.01.27 22:09:21
@Szotyeee:
Hallottam én is, hogy néhány héten belül meg lehet. Ránk férne, mert a védelmünk TRAGÉDIA.

Az alábbi játékosok nem játszottak ma: Borbás, Rafaj, Dubek, Nagy I., Harmati
pont egy sornyi alapember... Hja és Roczanov se játszott...
Dugó 2010.01.27 22:12:48
@csatoimi: Ez még nincs így szerintem. Dubek csak ezért nem játszott.
Ma délután kezdődik a Magyar Kupa négyes döntője. Mint ismeretes, az OB I.-ben fölényesen vezető házigazda, a Dab.Docler mellett az Újpest, a Ferencváros és a Miskolc került a legjobb négy közé. Az elődöntőkben egy héten belül harmadszor mérkőzik egymással az Újpest…..
A december 27-ei Winter Classic legendás helyszínét, a Kisstadiont szövegesen, fotókban és térképesen már bemutattuk, ezúttal mozgóképeken is ismertetjük. Videós stábunk bejárta a betonteknőt, korántsem a katasztrófaturizmus igényével. ..
Alakulnak a öregfiúkcsapatok keretei a december 27-ei kisstadionbeli összecsapásra. A Winter Classic előmérkőzésén a Ferencváros és az Újpest korábbi legendás játékosai játszanak, délelőtt 11 órától. Tovább után megnézhetik a parádés névsort. Ferencváros: Bóna István,…..
Meghökkenve látjuk, mennyi ellenérzést ébresztett kommentezőinkben, hogy Ted Sator kapitány négy olyan játékost is szeretne megnézni a válogatottban, akiknek magyar állampolgárságuk még nincs, de szívesen szerepelnének legjobbjaink közt a későbbiekben. Már Mihály Árpád…..
Egyszer vezetett a hazai pályán játszó Ferencváros az UTE elleni Mol Liga-mérkőzésen, de ezt akkor tette, amikor leginkább kellett, a végén. 1-0-ra és 2-1-re a vendégek vezettek, de a második szünetre 2-2-vel mentek a felek. A záró játékrész elején úgy tűnt, az újpestiek…..
A dunaújvárosiak a pénteki szűk vereség után vasárnap letarolták otthonában az SC Csíkszeredát. A Mol Liga-rangadó első harmada még 1-1-re végződött, ám utána csak a vendégek szereztek gólt, Galanisz Nikandrosz kettőt ütött, 1-5. A Ferencváros az első harmadban 3-0-ra…..
Távozik az UTE első sorának fiatal csatára, ezt ő mondta el blogunknak. Az átigazolás érdekessége, hogy bár jó ideje keringett a pletyka, július közepén a Real Újpest blogot tájékoztatták arról, hogy Berta aláírt újabb egy évre, csütörtökön pedig nekünk nyilatkozta…..
Népszerű volt tavaly a játékosmozgásokról szóló sorozatunk, amelyet ezúton felélesztünk. A 2009/10-es készülődés hasonlít az előző évire. Ismét nem tudjuk, milyen bajnokság lesz, milyen név alatt, hány csapattal. Egyelőre 11 klub átigazolásait kísérjük figyelemmel.Az…..
"Hogy vannak ma? – ezzel a kérdéssel és széles mosollyal fogadott bennünket a sajtóközpont információs pultjánál dolgozó középkorú hölgy, és aztán magától folytatta: – Gratulálok, nem gondoltam volna." Körbenéztünk, hogyan tálalta a magyar sikert a…..
Dugó 2009.04.25 19:31:36
Pindák László, a Ferencvárosi Torna Club vezetőedzője és a BVSC amatőr csapata is azt kezdeményezte, Ocskay Gábor halála után többé egyetlen magyar csapatban se szerepelhessen játékos 19-es mezszámmal. Az FTC az Ocskay-kupát is létrehozná. "Megdöbbentett minket Ocskay…..
Túlzás nélkül mondható, hogy az egész világot megrendítette Ocskay Gábor halálának híre. Figyelemre méltó, hogy azok az oldalak, amelyeket hokiszurkolók működtetnek, milyen sok személyes vonással egészítik ki a hírt, míg más hírforrások általában valamilyen…..
A jégkorongban nincs köztünk feszültség, nyilatkozta nemrég Ján Filc, a vb-ellenfél szlovák válogatott szövetségi kapitánya. A szomszédos ország szövetsége fantasztikus gesztussal magyar nyelven küldött részvétnyilvánító levelet Studniczky Ferenc MJSZ-elnöknek. A magyar…..
Több százan indultak az Országalmától az ifjabb Ocskay Gábor tiszteletére szervezett fáklyás felvonuláson, a jégcsarnoknál pedig már ezrek gyászoltak együtt, írja a Fejér Megyei Hírlap. Az éjjel elhunyt jégkorongozónak emlékhelyet alakítottak ki a csarnoknál a szurkolók,…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Dugó 2009.03.25 09:38:34
A másodosztályú bajnokság mindent eldöntő ötödik mérkőzésén zsúfolt ház előtt 6-2-re verte a Debreceni HK a Dab.Docler-Jégtörőket. A hazaiak 40 feletti játékosai ellen a vendégek tizenévesei nem bizonyultak hatékonynak. A DHK visszavágott. A dunaújvárosiak két…..
Az Alba Volán a vártnál nehezebb sorozat végén, de a nehézségeket feledtető két mérkőzéssel szerezte meg zsinórban hetedik, összességében tizedik magyar bajnoki címét. A végső döfést kettős emberhátrányban vitte be Nathan Martz. Az UTE az utolsó 145 percben gólképtelennek…..
Dugó 2009.03.21 23:53:10
@sziszi_15:
Ma sem kapott 4-5-6 gólt. Szóval két meccs kivételével :)
Dugó 2009.03.22 01:53:29
@Rex: Cserében Kovács Csabát hazaküldhetnétek végre :)))
Csökentette hátrányát a HC Csíkszereda a román bajnokság döntőjének harmadik mérkőzésén. Az 5-3 után összesítésben 2-1-re vezet az SC, a negyedik csata vasárnap lesz. Kedves olvasónk, Eye jóvoltából egyenesen a helyszínről tudósítunk. Az SC edzője, Gál Sándor…..
Dugó 2009.03.22 01:34:22
Egy mérkőzésre van sorrendben hetedik, összességében tizedik magyar bajnoki címétől az Alba Volán. A fehérváriak győzelme nem nagyon forgott veszélyben a döntő negyedik, Megyeri úti mérkőzésén, az első harmad 0-0-ja után gyorsan eldöntöttek mindent. Nem sokat láthattunk a…..
A szűk kerettel rendelkező, félig amatőr játékosokból álló UTE két meghatározó játékosa, Zlocha és Berta hiányát feledtetve nyerni tudott Székesfehérváron. Komoly indulatok támadtak a mérkőzés előtt, de végül példamutatóan viselkedett mindkét tábor, egymás csapatait,…..
Nehéz helyzetbe került az UTE. Jan Zlocha biztos nem játszhat Székesfehérváron kedd este, és Berta szereplése is kérdéses. A harci kedv viszont töretlen. A fehérváriak maximális erőbedobásra készülnek, többet akarnak, mint eddig. Ha mindkét oldal tartja az ígéretét, ismét…..
Dugó 2009.03.17 20:31:56
@OliBLOOD:
Milyen okos észrevétel!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZÉP VOLT FIÚK!
2-0-ra vezet az OB I. bronzmeccsén a Dab.Docler. A dunaújvárosiak a káposztásmegyeri siker után hazai jégen is szoros csatát vívtak ellenfelükkel. Holéczyék 2-1-nél vezettek, emberhátrányos gólt is ütöttek, az utolsó harmadra egállal mentek ki a felek, de Magosi Bálint…..
Hétfőn délelőtt hatalmas megtiszteltetés érte a legmagasabban jegyzett magyar játékvezetőt. A 13 éves NHL-múltú, 1700 mérkőzést levezetett ellenőr a megtekintett EBEL-elődöntők alapján Gebei Pétert vezetőbírónak jelölte az EBEL-döntő harmadik mérkőzésére. Gebei…..
Dugó 2009.03.16 21:47:20
@D. Gromov:
1. mivel is? egy-két konkrétumot szivesen fogadnék
2. belőlem is, csak tudod amíg itt vendégként vagyok jelen, te házigazdaként. Tehát amikor moderálsz mondjuk engem, akkor nem az UTE-honlap szerkesztőjét moderálod, hanem magát a hozzászólást. Legalább is merem remélni, hogy nem személyre megy a történet, mert te bizony belekezdtél egy személyeskedésbe. folytathatjuk e-mailben is, biztos nem érdelki a többieket a címem sztm tudod.