Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi

0 bejegyzést írt és 1148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Nincs mese, a szőrtelenítést nem annyira kedveljük, de ez van. Viszont egy angol csaj hadat üzent a hónapra az epilálásnak, borotválásnak és meghirdette a JanuHairy-t, azaz a szőrös januárt. Azóta nem kevesen kapcsolódtak az akcióhoz és mutatják meg, hogy milyen jól érzik magukat a…..
Politikusnak lenni hosszú távú projekt. Aki úgy hiszi, itt sprintelni kell, az ezredik méternél elfogy az ereje, és az addig maga mögött hagyottak mind megelőzik majd. Orbánékat elverni maratoni távon lehet, rossz talajviszonyokkal, hóval, sárral, esővel, sérülésekkel, gödrökkel még a célszalag…..
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.26 14:00:39
@yourmomtits: No látom, szórakoztatok. No jó, akkor már megérte! Szórakoztatok, idegesítek egy kutya. Egyébként itt Toscanaban igen jó idő van plusz 10 fok. Épp süttetem a hasam, míg írok, ellentétben veletek, akiknek a minusz tízben rohad le az ujjatok izülete.
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.26 14:22:24
@yourmomtits: Látom te is szereted a csöcsöket, az anyád csöcsét kifejezetten. Már a korod okán is gondolom csecsszopókám. A csuti makkját is így szereted szopogatni, szívogatni? De miért nem magyar nicked van kokárdával az átszúrt csöcsbimbódon?
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.26 14:28:13
@TSandor Toth: Érdekes arról olvasni, hogy független vagy. Akkor mi a vérvörös híg fosért véded annyira a führered, függetlenkém. A független nem áll egyik oldalon sem, ahogy én. Én támadom orbáncot, viszont nem védem az ellenzéket.
Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek. ..
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.25 23:30:41
@NemNick: Ez jó. Mármint lementeni a kommentfolyamatot. Írd ki blurayre, csinálj hozzá menűt meg lemezborítót is.
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.25 23:33:00
@Tangooo: "Váratlanul áthajtott az utcán egy sószóró kocsi. SKANDALUM!!!!!!"
Igen, igen, áthajtott keresztbe a zebrán, a rezsimszilárd háza előtt.
Egyre divatosabb az indukciós főzőlap, mert úgy reklámozzák, hogy gazdaságos, mivel csak az edényt melegíti és maradékhője sincsen. Csak akkor nem értjük, hogy miért van mégis "H" magas hőmérséklet jelölés az indukciós főzőlapunkon kikapcsolás után. Elég sok a félrevezető információ ezen a területen…..
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.25 07:17:58
@Egy Hun Hunniából: Semmi sem megfizethetetlen. Max a becsület, ami ugye manapság nagy kincs ebben az országban.
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.25 10:09:24
@_B_: Mikor a szemem érzékeli, hogy nincs a gázon edény, egy agyimpulzus vezérelte parancs a kezemnek azt az utasítást adja, hogy kapcsolja le. Így a gáz is gazdaságos lehet. Akinek nincsenek ilyen érzékszervei és keze, annál már neccesebb a történet.
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.25 10:13:57
@Korvett5: Koccanástól semmi baja nem lesz az indukciósnak. De azért a diót ne azon törje kétkilós kalapccsal. Ha a gázra ejti vissza a teli edényt, ott több esélye van hogy az ölébe ömlik a forró víz, mert a gázon nem tud az megállni rendesen.
Már megjelent a Magyar Narancs legfrissebb száma is, én azonban lecövekeltem a múlt hetinél. Abban látott napvilágot Ujhelyi István figyelemre méltó interjúja, az MSZP Európa-parlamenti képviselője ezt mondta: „Meg kell oldani, hogy mind a tízezer szavazókörben ott legyenek a mi számlálóbiztosaink a…..
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.25 09:49:51
@altona: Fideszbirkácska, már videót is készítenek rólad, amiben azt ugatod "orbán egy geci" és még az anyád sem fogja felismerni, hogy nem te voltál. Holmi kis szavazásocska pár agyhalott fidesznyik ellenőrrel meg simán kivitelezhető. Pláne ha csóringerkéim még le is vannak fizetve, meg vannak a fasiszta központban félemlítve meg agykontrollal manipuláltak. Szerintem ezeknek a csutpusztai fideszes szavazatszámlálóknak ha azt mondja orbán, hogy lapos a föld, még azt is elhiszik neki. A manipulálásuk meg még könnyebb. Igen húgyagy, mindegyik azt hiszi, hogy a szavazás legális volt, mert a führer úgy intézi hogy azt higyjék.
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.25 09:59:33
@altona: Kádár idejében évtizedekig voltak a hasonló agyhalottak félrevezetve birkuci. Évtizedekig elhitték a mesét a gaz imperialista nyugatról. Aztán mikor azok már milliós autócsodákkal jöttek, a kádárseggnyalók meg trabantból nézték, hogy elhúznak mellettük, kezdett valami bűzleni. Orbanisztánra is ugyanez vár, annyi különbséggel hogy románok meg szlovákok fognak villogni a csóringer magyarja mellett. Amikor már a szegényebb német turisták is a balatonra Korzika helyett 30 milliós Teslával jönnek nyaralni, felébred a fideszbirkuci hibernált álmából.
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.25 10:02:56
@altona: Mondjuk rólad simán el tudom képzelni, hogy képtelen vagy bármit is befolyásolni. Inkább téged befolyásol führered.
A Fidesz – és személyesen Orbán Viktor is – már első kormányra kerülésekor dédelgette az ügyészség kormány alá rendelésének álmát. Mégsem valósította meg a szükséges kétharmad birtokában sem. Mutatjuk, miért mondott le erről a NER...
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.23 11:06:56
@6.Lenin: Boldog új évet!
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.23 12:45:44
@6.Lenin: Kellemes pünkösdöt, a csuti pünkösdi királyotokkal az élen!
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.23 13:16:37
@Magánvéleményem: Ellenzék nevű párt nem létezik húgyagyú, azonban egy jó vezető figyelembe veszi, hogy az ország többsége nem rá szavazott, és nem állandóan azt makogja, hogy ő és a birkái a többség. Ki kell hogy ábrándítsalak. A führerednek ezt a valós nemzeti többséget, aki nem rá szavazott, sikerült teljesen maga ellen fordítania. Ennyi rühellővel nem lennék a csuti helyében a jövőben. Nemhiába makog most már össze-vissza a kreténje és markolássza az öltönygombját, birizgálja a nyakkendőjét, és nyaldossa a pofáját. Kezd teljesen retardálttá válni. Ha jól emlkszem kádárék és hitler is makogta már a végén, hogy ők az ország, meg gaz imperialisták és hasonló kreténségek. Bármennyire is gölcsöl a csuti hatökör, csak nem akar neki összejönni, hogy a többség őt támogassa. Lehet itt hazudozni, meg baromságokat okádni éjt nappallá téve, a matek magáért beszél, a tolvaj csuti geci max. 2,5 millió birkának a pásztora, se több se kevesebb. Az nagyon messze van a nemzet egészétől, húgyagyú birkácskám.
Polt Péter ügyészsége szerint emiatt nem is történt velük szemben erőszak, amikor a fegyveres biztonsági őrök kidobták őket az MTVA-ból...
Andy Vajna halálhíre végigsöpört az elmúlt 24 órában úgy a magyar interneten, mint a hollywoodi sztárok között egyaránt. Elképszető mennyiségű tartalom készült ebben a röpke egy napban a témával kapcsolatban. Tudjuk be annak, hogy híres filmes producerként és kevésbé kedvelt kormánybiztosként…..
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.22 06:22:28
@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: Talán azt akarja bizonyítani, hogy ő mennyivel többre vitte másoknál. Pedig ezzel az önajnározással pont az ellenkezőjét éri el. Azt bizonyítja, hogy mennyivel kevesebb másoknál. Nem anyagilag, hanem agyilag.
Kiépült a Nemzeti Együttműködés Rendszere, vagy ahogy a költő mondta: Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen. Év-milliókig eljár tengelyén, Míg egy kerékfogát ujítni kell. Kialakult – most nem beszélünk arról hogyan – az új burzsoázia. A magyar tőkésosztály. És mindenki…..
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.21 15:55:55
@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: 3. Csak a lopást, hazudozást, csalást tanulta meg, ami meg aztán minden, csak nem becsületes.
Mit gondoljunk arról a hatalomról, amelyik egy 18 éves gyerekre ereszti pitbulljait, mert az csúnyát mondott róla? Pitiáner? Embertelen? Vagy egyszerűen: rettegő és ostoba...
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.21 13:23:33
@Helga Beauty Salon: Meredek? Mi? Az hogy szőrös valakinek a melle? De hiszen a világ hímnemű egyedeinek a többségének szőr van a mellén. A gond inkább akkor keletkezik, ha egy elhízott hím lógó, női mellén van 20 centis szőr, mert korábban többször borotválta, ezért megerősödött ~s megnőtt neki. De ha egy izmos férfi mellkas pelyhedzik, abban semmi rendkívüli, sőt izgató is lehet a nőnemű egyedek számára. Aztán ott van a csöpögés kérdése. Erre is több magyarázat is lehet. Például ha, azért csöpög mert kellően felizgult, akkor az nagyon hasznos közösüléskor, mert jobban csúszik. Ha azért csöpög valakinek, mert olyan öreg, hogy prosztataproblémája van, az meg azért nem elítélendő, sőt öregeknél természetes folyamat. Döntsd el nálam melyik "áll fenn".
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.21 13:29:27
@Helga Beauty Salon: Édes kis arany szépségszalonos szívecském, gondolkodj több dimenzióban pozitívan, ne pedig begyepesedett fideszes konzervaggyal. Talán akkor majd a világot is szebben látod.
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.21 14:03:06
@külföldrekényszerültem: "Ne itt vezessétek le a stresszt! Ennél többet ér, ha berúgsz, beszélsz a gyerekeddel, szexelsz vagy akár elmész tüntetni vagy felfújod egy Soros plakátra az O1G-t."
Ezek már mind megvoltak, sőt ennél még több is. Stressz meg nincs, mert a világgazdasági konjunktúra gyümölcseit mi is élvezzük. Végre valahára vehettem magamnak az utóbbi tíz évben ingatlanokat Győrben és pesten(amikor még olcsó volt, nem az orbanisztáni alacsony kamatú dupla áron, hanem féláron kápére) amiket most jó emelt dupla áron bérbe adok fidesszavazóknak, akik örülnek, hogy ki tudják fizetni, mert emelte a führerük a fizetésüket. Aztán megvehettem az utóbbi 10 évben életem első vadiúj 12 milliós BMW-jét, amire már évtizedek óta vágytam. Eközben a családi életem szárnyal, minden évben nyaralás korábban a családdal, most már csak kettecskén a nejemmel Korzikán, St. Tropezen, Toscanában, Campaniaban, Calabriában, Costa Bravan, Costa del Solon( ezek már előtte is voltak vagy 20 éve, most csak folytattam eme jó szokásunk) Már nem dolgozom, csak élem világom, s lopom a napot és orbánt, és közben itt leugatom a birka fideszesek fejét, akik még mindig azt hiszik, hogy a jólétük nem a saját, hanem orbánctetű kezében van. Úgyhogy stressz ohne nuku!
    Andy Vajna világhírű producer volt. Nem színész, nem rendező, hanem producer. Megtanulta a szakmát. Vajnának nemcsak a Rambo-t, a Terminátort és a Total Recallt, azaz Stallone-t és Schwarzeneggert köszönheti a filmvilág, de a Nixon-t, Anthony Hopkins-szal, ahol Oliver Stone volt a rendező és…..
Magyarország miniszterelnöke egy parlamentben adott válaszában kijelentette, hogy „üzleti ügyekkel nem foglalkozik”. Ezt a mondatát egy kérdésre adott válaszában a legutóbbi sajtótájékoztatóján megerősítette. Nyugodtan húzhatunk egy strigulát hazugságainak listáján. Hiszen 30 éves pályafutásának…..
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.20 10:26:54
@nemecsekerno_007: Ebből a kárpát lepratelepből soha nem lesz erős ország. Méghozzá a mérhetetlen megosztottság miatt. Vannak akik mérhetetlenül rühellik orbánt, ők a többség, és vannak akik mérhetetlenül istenítik. Ők a nemzet egynegyede. No el lehet képzelni mi lesz egy olyan országból, ahol egy szűk kisebbség uralkodik a többségen. No, egyszóval nem irigylem, aki a rühellők közül mégis úgy dönt, marad. Ők lesznek ugyanis az elnyomottak.
Mélyen Tisztelt Bayer Úr! Tartózkodnék a blog által nyújtott névtelenség adta, pseudo-biztonságos fotelnácizmustól, ezért igen kúltúráltan igyekszem fogalmazni. Továbbá az is lehet, hogy vannak Önben rejtett értékek, melyeket azonban nem pazarol el a "köznek", megtartja magának, otthonra, mert…..
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18 09:58:52
@maxval balcán bircaman: Mi bajod neked a liberálisokkal? Soha, senkinek nem ártottak, ellentétben a fasisztákkal, amilyenek a csuti geci hívei, akik egyszer már földig rombolták európát. A liberálisok szerint mindenki egyenlő, a fasiszták szerint meg ők magasabb rendűek másoknál. Szerintem ez fontos különbség.
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18 10:05:54
@törppicur: Milyen érdekes, hogy bayer jóvoltából kezdjük teljesen megszokni a kurvaanyázást. Most már minden lelkiismeretfurdalás nélkül el tudom küldeni én is őt a jó édes kurva anyjába. Mielőtt ez a celebmajom produkálta volna magát, azelőtt még feszélyeztem magam. Most már nincs ilyen problémám. És ezt neki köszönhetjük. Köszönöm zsoltika!
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18 10:19:54
@maxval balcán bircaman: Az megegyezik. Liberalizmus nem létezik liberális gondolkodású emberek nélkül. Nyugaton több ilyen ember van, mert ők a liberalizmus által lettek jómódúak. S ez fordítva is igaz, minél nagyobb jólétben él egy társadalom, annál liberálisabb lesz. Kölcsönösen erősíti egymást a liberalizmus a jóléttel. A nemzetiszocialista fasizmus meg csak pusztulást okoz, ahogy a történelemben már megtapasztaltuk. A nemzetiszocialista fasizmus is hozott ideiglenes jólétet, ezt azonban a mások iránti gyűlöletük hosszabbtávon elsöpörte. Jólétet hosszabbtávon csak a liberalista gondolkodás hoz. Kína is azért tudott az elmúlt évtizedekben kitörni, mert liberalizálta gazdaságát. Sokan a gazdasági válságok kialakulásáért a liberalizmust okolják, pedig válság mindig volt is lesz is liberalizmustól függetlenül, ameddig az emberek nem képesek kontrollálni kapzsiságukat. Az emberi kapzsiság a válságok okozója, nem a liberalizmus, ezt láthatjuk orbánék esetében is. Egyre kapzsibbakká válnak, pedig nem is liberálisok, hanem fasiszták.
Másodfokon is megnyerte a pert Hadházy Ákos Bayer Zsolt ellen, melyet személyiségi jog megsértése miatt indított! Hadházy két bejegyzést kifogásolt. 2017. október 31-én Bayer Zsolt arról írt, hogy ha Simicska így bedobta a gecizést, akkor „át lehet vonulni a városon egy transzparenssel, amire az…..
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.17 21:44:06
@Magánvéleményem: "Magyarországon nincs független újságírás, mindegyik firkász valamelyik párt elkötelezettje... A Bayer csak egy közülük...."
Bayerpondró nem újságíró, hanem egy fasiszta, orbánseggnyaló, kretén, szófosó celebbarom.
Vannak partnereink Európában, hogy elkérjük a céljainkat - dicsekedett a német szélsőjobb egyik vezére pártkongresszusuk után. Majd név szerint említette Orbánt és a Fideszt...
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.16 21:26:48
@balfaszokkal sáncoló: Orbánc és rühes fasisztái nem választásokon lesznek levadászva, hanem puskával és éleslőszerrel, esetleg kézigránáttal, trotilszelencével, ahogy De Gaulle hős partizánjai ritkították orbánc múltszázadi példaképeit a Horthy féléket.
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.16 21:27:49
@Orbán 1 GÉNIUSZ: Persze, 42 millió fideszes szavazó van, hogyne.
A jelen dolgozat munkahipotéziseként fogadjuk el azt a fikciót, ami a kormánypártiak részéről valóságként jelenik meg, miszerint Orbán rendszere hatékonyan működik. Minden szükséges területet lefed, és kézben tart, határozott, progresszív irányt mutat, a döntések pedig valóban a közjót, és csakis a…..
Miután kiderült, hogy a Gundel látszólag látványos kettős mércét alkalmaz az általa üzemeltetett miniszterelnöki palota menzájának árképzésében, az étterem - egy-egy kevésbé érdemi megszólalást leszámítva - egy teljes hétig némaságba burkolódzott. (Csak ma, azaz hétfőn jelent meg interjú az étterem…..
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.15 23:50:41
@chrisred: Pontosan, a mindenkori kormány a nemzet munkavállalója, kvázi szolgája, köteles minden adóforinttal elszámolni. A munkaadó pedig maga, a nép. Ez a csuti munkavállaló sem lophatja el a munkaadója pénzét, amit megtermel, azt a közösbe kell adnia, mert ő egy közalkalmazott. Ez a csuti patkány meg a féreg haverjai meg úgy viselkednek, mintha ők egy magánvállalat tulajdonosai lennének, akik a profitot zsebre rakhatják. Pedig csak tróger senkik, a nemzet rabszolgái.
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.16 00:07:06
@nick papagiorgo: Az online kasszákból semmilyen irgalmatlan bevétele nem keletkezik. Max. 100 milliárd, az is koszos értéktelen forintban, ami a költségvetés töredéke. De ha az eu utal párszázmilliárd euro segélyt, az már valami forintban kifejezve. Meg lehetett nézni most decemberben, amikor utalt az eu egy halom segélyt euroban a forint mennyit erősödött hirtelen pár nap alatt. Mert a kurva "gazdag" kormány már váltotta is át forintra az összeset, annyira ki voltak éhezve a pénzre. Kongott az államkassza az ürességtől. Ha olyan nagy kánaán lenne az eus pénzek nélkül is, nem lehetne ilyen folyamatokat megfigyelni. Most lesz majd érdekesa dolog, mert azokat az eus penzeket már el is baszták, gyengülni is kezdett a forint. Közeleg a 350-es euro, úgyhogy orbán baszhatja a forintban adott fizetésemeléseit, értéktelen szarkupaccá válik mind, ahogy az országa is.
Az a faramuci helyzet áll elő, hogy alighanem úgy lesz igaza a magyar miniszterelnöknek, hogy ő semmit nem profitál belőle. ..
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.14 18:48:27
@balcán maxval birca: Már miért kellene ahhoz megbuknia orbáncnak, ha a többség nem őrá szavaz? Hiszen ezt láthattuk 2014-ban, 18-ban is, mégse bukott meg. Gondoskodott róla jogi szarkavarással, állami propagandamilliárdokkal ez a tetű, hogy ez soha ne történhessen meg, mégha a nemzet egynegyede szavaz rá, akkor is korlátlan többséget szerez. Ha kell még jobban összefossa-kutyulja a gránitszilárdságú, párhetet megélt szutyok törvényeit.
Facebook oldalunkon kaptuk ezt a jól megfogalmazott írást egy olvasónktól, aki történetesen a kormánypártra szavaz. Üzenete szerintem mindenkihez szól, s különösen az ellenzéki érzelműek számára lehet tanulságos. Személy szerint több okból is fontosnak tartom, hogy párbeszéd legyen a…..
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.14 00:18:28
@ulpius66: No a rabszolgatartó római megunta. Én is kellemes húsvéti ünnepeket kívánok neked, fideszbirka. A szaros, elértéktelenedett forintodban kifejezett béremelkedésed meg kend a hajadra.
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.14 06:54:04
@E1G ellenzék egy geci: Ez nem érv, hanem csak egy szánalmas találgatás, félrevezetés. Ugyanolyan mint a sorosterv, az hogy az ellenzék migránsokat akar betelepíteni, vagy hogy nem tudna kormányozni, az hogy vona áttért az iszlámra, meg buzi, vagy le akarja bontani a kerítést. Ezek csak üres sületlenségek, amilyen orbángeci mindegyik böffentése. Érvelni igazságokkal szoktak, nem légbőlkapott, bizonyítékok nélküli faszságokkal.
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.14 08:16:24
@E1G ellenzék egy geci: A sok hatökör fideszbarom gondolom azért hiszi azt valami koppányi-orbáni pogány misztéria alapján, hogy az ellenzék nem tudna kormányozni, mert a múltban voltak hibák. No akkor ezzel az orbáni fasisztoid faszfej gondolkodással, ha korábban valaki nem tudott írni, az jelenleg, meg a jövőben sem fog tudni? Milyen idióta, kretén, geci, konzervagyú, begyepesedett gondolkodás és mentalitás már ez?
Aligha vitatható, hogy ma Orbán Viktor Európa egyik legunalmasabb politikusa. Nagy csinnadrattával beharangozott sajtótájékoztatója ezt az állítást csak megerősítette, hiszen bármit kérdeztek tőle a sajtómunkások, precízen működő automataként ismételgette jól ismert mantráját. Azt a látszatot…..
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.13 13:05:16
@midnightcoder2: Miért, az hogy valaki lop, az természetes? Tőlem csinálhat itt kánaánt, nagyívben leszarom, ha közben lopott, hazudott meg csalt, akkor számomra ő egy hulladék lesz. De ott a bibi, hogy semmilyen kánaánt nem csinál, és pont azért nem is lesz soha kánaán, mert lop. De ha lesz is kánaán esetleg valami csoda folytán, ahhoz orbánnak és rühes tolvajbandájának annyi köze lesz, mint a szomszédom macskájának. Egyedül és kizárólag az EU-nak köszönhetjük a segélyt, amit kapunk, nem a csuti féregnek.
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.13 13:05:16
@midnightcoder2: Miért, az hogy valaki lop, az természetes? Tőlem csinálhat itt kánaánt, nagyívben leszarom, ha közben lopott, hazudott meg csalt, akkor számomra ő egy hulladék lesz. De ott a bibi, hogy semmilyen kánaánt nem csinál, és pont azért nem is lesz soha kánaán, mert lop. De ha lesz is kánaán esetleg valami csoda folytán, ahhoz orbánnak és rühes tolvajbandájának annyi köze lesz, mint a szomszédom macskájának. Egyedül és kizárólag az EU-nak köszönhetjük a segélyt, amit kapunk, nem a csuti féregnek.
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.13 13:09:34
@Hata Mari..: Egy szemlyről lehet negatívumok miatt és lehet pozitívumok miatt sokat beszélni. No ez a celebkurva orbán az első miatt írta be magát a történelemkönyvekbe. Mint Horthy, Rákosi, Szálasi, Kun Béla meg Kádár. Ebbe a negatív sorba pont belepasszol ez a rühes csuti patkány.
Évek óta ismételgetjük, hogy a parlamenti választások idején, a kampányfinanszírozás rendszerének hiányosságait kihasználva rosszhiszemű kamupártok milliárdokat tesznek zsebre. A jogalkotó ugyan időről időre finomít a szabályozáson, de a végleges megoldást, vagyis a kampányköltések nyilvánosságát és…..
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.13 11:13:07
@pioneer2016: A saját maguknak létrehozott pártocskákat miért ellenőriznék? Azok pont azért kapják a pénzeket, hogy a rajtuk kívüli szavazatokat megosszák, az ellenzéki szavazókat félrevezessék, megzavarják. Volt olyan párt is, amelyiknek kísértetiesen hasonlított a neve a nagyobb ellenzéki pártokéra, ezzel is megzavarva az ellenzéki szavazókat. Például létrhoz majd a fidesz ilyen pártocskákat is állami pénzen mint Jobik, LNP, MSP, Demokrata Koalíció. Így a birka, tudatlan magyar ellenzéki szavazó teljesen megzavarodik, amikor meglátja a szavazólapot. Ez mind a csaló, tolvaj, hazug fideszes seggnyalók műve. Ameddig a birka magyar választó nem jön rá, hogy át van baszva, addig nem is lesz változás.
Jelentősen nőttek az ÁFA bevételek, messze megelőzve a többi adóbevétel növekedését. 2012 és 2017 között kb. 20%-al kellett volna nőnie az ÁFA bevételnek, ehelyett 41%-al nőtt. A növekedés mértéke majdnem kétszeres. A növekedés egyik oka az ÁFA csalások visszaszorítása. Ezt a "fordított" ÁFA…..
szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.12 14:07:30