Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Harmadik Oldal

12 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy férfi megszólít egy nőt az utcán : - Mondja hölgyem lefeküdne velem egymillió dollárért ? - Egymillió dollárért? Le. - És húsz dollárért ? - Na de uram mit gondol mi vagyok én? - Hogy ön micsoda azt már megbeszéltük.Most már csak az áron vitatkozunk! Magyarok!…..
A nagy, botrányos sztoriknál nyilván jellemzőbb, hogyan intézi egy cég az apró, mindennapi kis ügyeit. Egy mobilszolgáltatónál millió más mellett ilyen a júzer mailcímének megváltoztatása. Tango édesanyjának + Tangónak az istennek se sikerül ez, a búbánatos fordulatok itt…..
Na ti hűtlen banda! Nem írok pár napig és máris elhagyjátok a világ legjobb blogját? Hát na ne ám már.A Belváros felvirágoztatását nem abban látom, hogy építenek egy ötszázadik irodaépületet, jajbocs: prémium irodaépületet. Híres tervező, oké. Egész pofás épület, ami…..
Megdöbbentő élménye volt Kelemen Andrásnak, pedig igencsak triviálisan indult a vásárlás: kábelt akart venni a fűnyírójához. Tett egy kört, és közben kiderült, ami még a sokat látott Homárt is elképesztette, nevezetesen, hogy ma Magyarországon az olcsó szakáruházak…..
Ezzel a címmel alakult csoport a Facebook-on és majdnem 400 képet halmozott már fel a több mint 10 000 tag. Úgy tűnik, a képtár az orvosi etika szabályait számtalan ponton sérti, de természetesen a csoport létrehozója, aki főleg a dél-afrikai orvosokat célozta meg, semmilyen…..
A Harmadik Oldal 2008.07.03 11:53:29
A Harmadik Oldal Tópark 2008.02.18 17:38:00
Az alábbi levelet a Tópark készítőjének küldtem,sajnos a kapcsolat menüpontban nincs info@topark.valamio mailcím,csak sales-eladásde talán igy is megteszi majd.Tehát a levél:Üdvözlöm!Ígérem rövid leszek és csak néhány egészen rövidke kéárdést tennék fel,amelyekre az…..
A Harmadik Oldal 147 2008.01.26 12:06:12
Köszönjük a szavazataikat.Köszönjük azoknak,akik a Harmadik Oldalt tisztelték meg bizalmukkal.Ez a köszönet annak a 147 embernek szól,aki velünk együtt érzi a változtatás fontosságát.A Harmadik..
...sétálgatok haza,egy zivataros nyári napon.Előttem egy ki...hatalmas lyuk tátong az út közepén,a nemrég felujitott(előző csőtörés miatt) aszfalton.Mondom magamban,juhéjj,legalább nem fognak ezerrel száguldozni az önjelölt versenyzők az utcában.Mióta boldog keresztapa…..
A Harmadik Oldal múlt és jelen 2008.01.18 10:52:00
Nevezhetjük viharnak,egy pohár vízben...-de,többről van szó A mindíg megújulásra kész Fidesz helyi szervezetéről-az elmúlt évek tükrében.E hangzatos és méginkább divatos szófordulattal kezdem,a mára már nagy múltú párt és tagjainak felemlítését. Ne menjünk el…..
Árárzékeny páncélos tízlábúként mohón figyeljük az akciókat, tüstént le is csaptunk arra a két nagyszerű lehetőségre, amit T. Béláné és P. fotóztak le egy Tescóban, illetve egy Lidl-ben. A versengő ajánlatokból is látszik, miért lett sokkal nagyobb lánc a Tescóból.…..
A Harmadik Oldal 2008.01.15 08:53:47
Sziasztok,Szép napot,Helló!Ebben a bejegyzésben  olyan hozzászólásokat várok,ahol  elmondhatjátok  véleményeteket városunkról,elmondhatjátok,hogy a  szomszédban  lakó képviselő-jelölt  kutyája  megkergetett,vagy  a jelölt  nem…..
A Harmadik Oldal Polgártársaim! 2008.01.08 19:54:30
Polgártársaim!A „Harmadik Oldal” soraiban olyanok vannak, akik nem akarnak sem a mai magyar jobb, sem a baloldal öncélú hadakozásában résztvenni.Tagjaink között vannak akik mindig is elutasították a pártokat, főleg a XX. századi magyar nagy pártot. De léteznek olyanok,…..
A Harmadik Oldal Mi lesz? 2007.11.24 09:44:00
...az Aréna Plázánál is azért. Idén borult be például a Piramis Center Törökszentmiklóson, amit 2007. februárra kellett volna átadniuk a bérlőknek. Ehelyett márciusban az egyik alvállalkozó bezáratta az építkezést, mert állítása szerint több tízmillió forinttal tartoznak…..
Az orrtúrásnál és a kényszeres pöcsrendezgetésnél is csúnyább szokása egy csomó magyar kereskedőnek, hogy pénzért próbálnak elsózni olyan cuccokat a hülye vevőnek, amiket ingyen kéne adniuk. De miért ne keressenek pár ezrest azokon a palimadarakon, akik nem nézik meg rendesen…..
A Harmadik Oldal 2007.11.12 11:33:29
Úgy néz ki, Darren nagyon belejött az írásművészetbe, mert a tegnapi után most egy egészen más hangvételű, egészen más témáról írt nekünk. Tanulságos. Négy komoly autóbalesetem volt. Friss jogosítványos voltam, nagyon vagány, enyém volt a világ. Nem volt otthon…..
Subba Csoki 2007.11.05 17:02:00
Igazi, kézzel gyártott belga csokoládé, ínyenceknek. ..