Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bioritmus

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { }A magyar nép, avagy nemzet – eztet mindég keverem, pedig nem mindegy – büszke, már-már rátarti. Persze ezt csak az idegenszívűek látják így. Mert a magyar leleményes, rátermett és szép. Ez tényvalóság.   Az egyetlen…..
Háttérben a KolontáriakA Fidesz államosít! Taps! A Fidesz letartóztat! Taps!Most már csak azt mondja meg valaki, hogy ez hogyan előzi meg a jövendő problémákat. Nem csak a mocskos kommunisták, hanem senki nem figyelt ezekre a bombákra az elmúlt 20 évben. Ezek a tározók minden…..
bioritmus 2010.10.11 22:55:09
@stratez: 2010.10.11. 19:17:51

mivel a takarítást nagyrészt az állam pénzelte, cserébe megkaphatja a zrt-t. aztán lehet megint privatizálni. esetleg sírni, ha külföldi veszi meg stb.
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
addict Új nevet kapott az NB1 2010.10.07 11:25:00
A névadó pedig nem más, mint az MLSZ nemrégiben megválasztott elnöke, az OTP vezére, Csányi Sándor. Csányi úr persze nem a hasára csapott, és nem is család kedvenc pónijáról nevezte el a professzionális bajnokságot. Ennél eggyel elegánsabb megoldást választott, amikor…..
bioritmus 2010.10.07 16:38:48
Vasárnap este lezárul a hosszú kampányidőszak, a 2008-as népszavazás, a 2009-es európai parlamenti választás, valamint a 2010-es parlamenti és önkormányzati voksolás után minden valószínűség szerint az utóbbi évtizedben nem tapasztalt, három és fél éves szavazásmentes…..
Növekvő ütemű túlnépesedés, véges erőforrások, határtalan fogyasztási kedv… Hiába kongatják a tudósok évtizedek óta a vészharangokat, egyszer talán tényleg valóra válnak katasztrófa-forgatókönyveik: teljesen kizsigereljük az anyabolygót. De mi lesz utána?…..
Egyszerűen nem hiszem el az évezred magyar sportsztoriját, mert pont rajtam csattant a zsidóostor.Irtó hosszú idő után végre eljutottam volna MTK-meccsre, mert szokatlan időben, pénteken ötkor van. Én, aki kimentem Zágrábba, mínusz húsz fokban, négy órát reszkettem a…..
„Ő hívott randira és rossz vége lett a dolognak, mert kiderült, hogy volt barátja, aki utólag meg is fenyegetett” – hogyan hívsz randira egy lányt, akinek egyelőre még csak a nevét tudod? Még semmi nem történt köztetek (de nagyon szeretnéd) és érzed, hogy a…..
bioritmus 2010.09.07 16:18:34
Földszint Irodistaebédek Pesten 2010.08.27 15:58:00
 fotó: Mák BistroHa az ember második otthona Budapesten, de a Nagykörúton kívül található, általában kevés lehetősége adódik, hogy ebédjét egy konyhájáról híres, színvonalas vendéglátóhelyen költse el.Ehran és Alma kollégákkal elhatároztuk, hogy idén nyáron, az…..
Kaptam két fotót:   És hozzá a kiegészítésre nem szoruló magyarázatot:  Szia blogger!Fotóztam valami érdekeset neked. Békásmegyeren, a Csobánka téren járva ütköztem bele a csatolt életképekbe: az egyik legnagyobb fővárosi panelházas lakótelep kellős…..
A celebpolitikus – ellentétben számos celebbel – nem hülye. Hideg számítással jutott arra a következtetésre, hogy a választókat a szívükön keresztül kell megfogni. (Fotó: Playboy) Rogán Antal tegnap bejelentette, hogy „bár lenne ambíciója” a…..
„Húsz év – húsz kép” címmel jelenik meg a Playboy Magazin szeptemberi különkiadása, amelyben Demszky Gábor búcsúzó főpolgármester ledobja ruháit. A kiadvány Demszkyt a főpolgármestersége alatt megvalósult budapesti fejlesztések mellett kapta lencsevégre.…..
bioritmus 2010.08.12 12:09:45
Kedves Terror blog,Angol nyelvtanár vagyok, 15 éves gyakorlatom van, 5 évet dolgoztam közoktatásban, gimnáziumban és szakközépiskolában. Rá kellett jönnöm, hogy a tanárok a mai értelmiségi Magyarország „dolgozó szegény” rétege, az értelmiségi munka legalja,…..
Bigyóblog Star Wars a metróban 2010.07.14 16:11:54
Jó kis hecc, érdemes figyelni az utasok reakcióját is. Via atomvillanas..
Hát most minden túlzás nélkül izzadok és remegek. Kinyitottam Csabesz levelét, amiben ennyi szöveg volt: Híres ember lábú híres ember volt már? Aztán elkezdtem facsarni az agyam, voltak is tippjeim, de az egész nem állt össze, csak annyit éreztem homályosan, hogy ez valami igazi,…..
bioritmus 2010.03.23 11:49:40
@marketING:
egyszer egy haver így szólította, és tökönvágta a mankójával
Piroslap Egy újabb jófej jobbikos 2010.03.22 05:58:00
Múlt héten még úgy gondoltuk, hogy Király András (volt) Jobbik-szóvivő érdekes fotósorozata egyedülálló a maga nemében. Király füvezett, és nagyon jól érezte magát egy kanadai meleg felvonuláson - bizonyára kizárólag tanulmányi célból. A képek mellett volt…..
bioritmus 2010.03.22 15:00:34
A Zene a rasszizmus ellen kampány csatlakozott a 2010 tavaszán zajló nemzetközi rasszizmus elleni akcióhéthez. Ennek keretében az ország több pontján lesznek hasonló témájú rendezvények. Vasárnap a Gödör Klubban az Antirasszista különkiadásra a zenekarok kifejezetten erre az…..
A Plastic Bitch nemrég új taggal bővült Horváth Tamás személyében, aki a gitározás mellett vokálozik is, így neki köszönhetően már a koncerteken teltebb, súlyosabb hangzás várható a csapattól Azt azonban, hogy mennyire befolyásolja majd ez a változás a Plastic Bitch…..
Hajni összejön egy kedves sráccal, és minden oké. A szép folytatásnak szinte semmi akadálya nem lenne, ha a fiú nem őrizne egy súlyos titkot. A rejtélyről hamar lehull a lepel, de inkább maradt volna rajta, ugyanis szemet bántó és fület sértő rémlátomás az! Most megismerheted…..
Elképzeltem, mi lenne ha Mesterházy naplót vezetne. Mi lenne, ha elhagyná és én azt megtalálnám...2009. november 20.Feri és Ildi felkértek miniszterelnök-jelöltnek. Bár az asszony nem kifejezetten örül neki -lúzernek nevezett- de én még gondolkodom rajta, ugyanis a feltételük az,…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/11 Subject: Bukka Party - Jelentkezés To: bukkaparty@bevallalos.hu   Sziasztok Bevállalósok!   A siteon olvastam - edgeH a nickem - hogy jelentkezőket vártok a II. BukkaPartyra, ahol Throath Andival a főszerepben három lány egyszerre próbálja…..
bioritmus 2010.03.11 12:45:27
Főleg űzött, gyerekprogramra ácsingózó fiatal apáknak szól ez az információ, de küldöm mindenkinek, aki szereti a felháborodottan néző madarakat. Korábban posztoltam arról, hogy a nagy hideg + nagy hó kombó elől rengeteg erdei fülesbagoly költözött be a Városmajorba.…..
bioritmus 2010.03.10 14:32:26
Lehetne arról beszélni - és persze vitatni is rögtön -, hogy Gyurcsány Ferenc váratlan megjelenése az MSZP kampányában professzionálisan megtervezett, széles körben egyeztetett és a szavazatmaximalizáció céljainak megfelelő lépés. Most, hogy az MDF (már nem is olyan) lassan…..
bioritmus 2010.03.10 09:01:49
 A mega-ADF posztom harmadik részében a zenekar 2001 utáni történéseiről lesz szó. Ez kevésbé lesz tömény, mint az előző, mert csak 3 stúdióalbumot vettek fel 2008-ig, azonban megjelent egy nagyszerű válogatáslemezük és filmekhez is készültek dalok. Illetve lehet, hogy…..