Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HelgAV

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiadó:InsideOut Honlapok:www.psychoticwaltz.comfacebook.com/PsychoticWaltzOfficial Előre bocsátom, hogy túlcsorduló ellenszenvvel viseltetem a Valentin nap iránt. Már a nevéből is nyilvánvaló, hogy ez nálunk kultúridegen, mesterségesen gerjesztett, az emberek jóhiszeműségére bazírozó, fogyasztásra…..
Kiadó:Nail Records Honlapok:www.atnightifly.hufacebook.com/atnightiflyband Ennek a magyar prog-metal formációnak két muzsikus alkotja a gerincét: Bátky "BZ" Zoltán énekes (Stonehenge, Wendigo, After Crying stb.) és Horváth András Ádám gitáros (Dreyelands, After Crying stb.). Az ő egymásra…..
Kiadó:Frontiers Records Honlapok:www.vandenplas.defacebook.com/VandenPlasOfficial A Frontiers megint megszórt minket hallgatnivalóval. A se íze, se bűze "komposok" után egy olyan együttes került terítékre, amelynek "lólába" bizonyos értelemben kilóg a kiadó istállójából. Az "öreg" német proggerek…..
Kiadó:Vertigo/Republic/Universal Honlapok:www.volbeat.dk/enfacebook.com/volbeat Nagyon érdekes jelenség a Volbeat, mert miközben a rock n' roll, heavy metal és rockabily furcsa elegyét egészen egyéni hangnemben tudják kikeverni, gyakorlatilag pár hangról azonnal föl lehet őket ismerni (és ez nagy…..
Kiadó:Actworld/Marquee Records Honlapok:www.actworld.sefacebook.com/acttheband Erre bizony öt szörnyen hosszú évet kell várni, plusz azt a pár hetet, amíg brutális, irreális áron fizikai valóságában is megérkezik. Addig meg kell elégednem a digitális változattal (bár ez manapság a legtöbb embernek…..
HelgAV 2019.05.15 13:20:07
@Dionysos: Hogy Neked mi nem jut eszedbe! Majdnem elhittem.
Eredendően nem készültem erre a koncertre – s nem azért, mert drágállottam a jegyeket (noha volt olyan, ami irreálisan túl volt árazva), hanem mert szűk pátriámban kevesen osztoznak szó szerint megveszekedett Pink Floyd rajongásomban. Ej, mit feszülök most ezen! Egyrészt az emberi jellemnek elég…..