Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valakinek a csókosa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hamarosan induló X-Faktor plakátjai láttán nekünk a "mérsékelten vicces, inkább erőltetetten fiatalos, LOL, YOLO" véleményünk támadt, de vélhetően nem mi vagyunk a célközönségük. Az viszont valahol ijesztő, hogy a villamosmegállókban mostantól bármikor ránk szólhat Istenes Bence, hogy ne…..
valakinek a csókosa 2016.08.31 20:06:26
Anka Márton nagyon ritkán ad interjút. Videóinterjút pedig tényleg elvétve. Veiszer Alindának adott. Érdemes végignézni a hosszabb verziót is. Ez most az 5 perces változat, de a Tovább...-gombra kattintva megnézhetitek a 20 perces beszélgetést a Bridge Budapest oldalán! 2003-ban…..
Üveggömbünk a Porto két gólján kívül mindent kiválóan jelzett, így a nem rossz felvezetést követően elégedetten várjuk a ma esti kiváló főelőadás(oka)t. Ebben a szakaszban az első mérkőzéseken nem feltétlenül várja el az ember a hármas gólátlagot, így megbecsüljük…..
Urbánus Legenda Ez nem aaaz 2009.02.10 23:08:00
Egy 8-10 főből álló kisebb baráti társaság, fiúk-lányok vegyesen, egy kellemes júniusi hétvégén lementünk a családi nyaralónkba, hogy búcsút mondjunk a hét megpróbáltatásainak. A történet ott indult el, hogy szombat este elkezdtünk iszogatni, ki kevesebbet, ki többet.…..