Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzimpláncsakGabica

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szimpláncsak Átok 2018.06.14 19:56:07
  Ágyamban fekszem, mellettem szuszog Kedvesem. Karomat derekán átdobom fáradtan, mint rendesen. Most minden átkozottul békés, nyugtomat mégsem lelem, Mert valahogy téged köp elém lehunyt szemem. A Kedves alszik, én felkelek, járok egyet a lakásban. Bárhová megyek, bármit teszek: beléd botlom…..
Szimpláncsak Hadakútja 2018.05.12 22:39:21
A hadak útját többször bejárva visszatérünk mindig a mába. Nem ígérek olyat, hogy örökre, csak legyél velem még úgy negyven évre.   Elillan, aztán újraéled. Te kerülted, mégis újra éled. Mire feleszmélsz, már a csókom érzed. Hogy miért viszonzod, magad sem érted.   Te ellöknél és én…..
Sokatokban felmerül a kérdés, hogy a statisztika fülön található adatokból melyik mit jelent. Erre próbálok meg válaszolni egy egyszerű példával: Ez a sor azt jelenti, hogy 2015. 04. 06-án 60 különböző számítógépről (Látogató), összesen 63-szor léptek be (Látogatás)…..
Szimpláncsak Szimplán csak én 2018.05.03 19:11:29
Pár éve írtam egy összeszedett(nek hitt) jellemzést magamról. Gondoltam, ugyanazt osztom meg most, de így az évek távlatából nem tartom jónak. Belátom, olyan volt, mintha a közhelyes bölcsességek és a tipik szerelmes számok gyűjteményéből ollóztam volna össze. (Pl. "..egy ölelés mindig segít..",…..