Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eyeofodin85

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
V I G Y Á Z A T , S P O I L E R V  E S Z É L Y ! ! ! Na szóval az történt, hogy Ian McShane, akiről eddig mindenki azt hitte, hogy a 6. évadban majd valamelyik vikingszerű Greyjoyt, Euront vagy Vicariont fogja alakítani, a BBC reggeli beszélgetős műsorában akkorát spoilerezett, hogy a Fal adja a…..
eyeofodin85 2016.03.05 08:07:33
Én nem tudom, de szerencsére egy őrült rajongó összevágta az összes ilyen jelenetet:..
eyeofodin85 2016.02.26 13:01:43
@nyuszibusz: Elméletileg O.J. Simpson beceneve volt "the Juice".
(Akkor is olvasd el, ha nem szoktad hallgatni a podcastet! Köszi!) Végére értünk a múlt év besztofjainak, visszatérünk a szokásos ügymenetbe, ami rögtön egy új Checkpoint Mini adást jelent. Illetve nem is olyan szokásos az ügymenet: többen jeleztétek, hogy a podcast műfaja annyira nem fekszik…..
És igen, eljött a nagy pillanat, a brit uralkodó megtekintett de sajnos, a Vastrónra nem ült fel. Viszont kapott egy Vastrón-makettet, biztos valami limitált példányt. A YouTube élőben közvetítette a 18 perces eseményt, amit mi is ppztünk, ez a hajtás után olvasható. Az uralkodót…..
2011-ben sajnos végig kellett néznem egykori kedvenc márkám, a Jeans Club haláltusáját. Nézzük meg mi történt.  Április 18-án bombaként robbant a hír, mely szerint az év egyik legnagyobb nyár eleji kiárusítása kezdődött a Jeans Clubban. Minden terméket hatalmas…..
Michael Bay producer imádhatta Black Sails című sorozatának forgatását. A moziban rohadt sok mindent nem tud megcsinálni, amit szeretne, mert akkor oda a 12-es karika, a Transformers női szereplőiről nem lehet csak úgy leszaggatni a szoknyát és a nézőtéren az anyja mellet ülő…..
Subba Ma erre vered 2013.12.20 18:38:54
Tejóisten. ..
A Sons of Anarchy-t alkotó Kurt Sutterrel kapcsolatban egy dolgot mindig illik elmondani. A pali a kiszámíthatóságig kiszámíthatatlan, azaz pontosan azért tudjuk kitalálni előre a sorozat fordulatait, mert már van hat évadnyi rutinunk, és tudjuk, mire számíthatunk egy ártatlan…..
eyeofodin85 2013.12.17 20:46:48
@Kitsilatzi: Sajnos a logikát felesleges számon kérni, nem csak évadról évadra, hanem részről részre. Ez a sorozat nem a CSI világában játszódik. Kell csinálni egy utolsó évadot egy menő dupla utolsó epizóddal és finito.
Létszámemelés után A tizedik EB-kiírásban először rendeztek 16 ország részvételével négycsoportos döntőt. A csoportok első és második helyezettjei jutottak tovább, a legjobb 8-tól egyenes kiesés, tehát negyeddöntők, elődöntők és a döntő következett.   A bronzérem…..
hogyvolt Borgiák 1x03 - A mór 2011.07.07 06:45:00
Naszóval, Rodrigo addig mutyizott, míg pápa nem lett és fel nem vette a sokkal kevésbé menő Sándor nevet, majd ésszel félve az egyik fiát (Borgia János) a pápai testőrség fejévé tette, a másikat (Borgia Cézár) meg kinevezte bíborossá, bár az inkább dugna, sokat. Miért van a…..
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..
hogyvolt Alekosz - 1x01 2011.05.11 14:10:00
És elkezdődött. Szerelem a legfölsőbb szinteken, az atléta testű, atlétatrikós Alekosszal. Hogyvoltozzuk, hogyne, ki nem hagytuk volna a világ semmi kincséért sem. És ha valaki eddig azt hitte volna, megy ez már nekem rutinból, akkor bevallom, percek óta bénultan bámulom a…..
hogyvolt Csillag születik - 3x05 2011.05.02 11:16:00
Az utolsó négy helyért folyt a küzdelem a Csillag születik középdöntőjében, ahol az első sokkot az ókori római pógárasszonynak öltöztetett Ördög Nóra okozta. Mikor kis tunikájában kimondja Szabó Ádám nevét, hátrébb tolom a fotelt, mert attól félek, bekap. Nagy…..
Bő fél éve azt írtam Gyurcsányról, hogy kolonc az újjáalakuló ellenzék nyakában. Persze ettől még vannak hívei. És az egyik közülük különösen hírhedtté vált. 1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt, akkor még nem sejtettem, hogy a rendőrség fizetett ügynöke. részlet a…..
Április 12-én ünnepli 65. születésnapját Ed O'Neill, aki minden idők legtahóbb cipőboltosaként, Al Bundy művésznéven írta be magát a mozgókép-történelembe. Legismertebb sorozata, a Rém rendes család összesen 11 évadot élt meg 1987 és 1997 között, de a színész nem kapott…..
A várakozásoknak megfelelően egy hírnevet hajhászó, arcra nagy jóindulattal közepesnek, megnyilatkozásai alapján nem túl eszesnek tűnő nagyseggű, szilikoncsöcsös nőszemély jelentette be először, hogy ő bizony az utolsó cseppet  is kifacsarja Alekoszból, és ezt tessen…..
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
hogyvolt VV4 - 4X91 2011.03.18 15:00:00
„Egy hét múlva kutya bajom se volt már, legfeljebb az adott gondot szülémnek, hogy az étvágyammal nem lehetett bírni. Mindig azon vallattam, hogy mi lesz az ebéd, mi lesz a vacsora. Erre a kérdésre minálunk rendesen ez szokott lenni a felelet: - Háromféle: kenyér, haja, béle.…..
eyeofodin85 2011.03.18 19:28:10
hogyvolt VV4 - 4X69 2011.02.24 15:30:00
Szegény Gombi nem is sejti, hogy házhoz ment a lófaszért, annyi esélye van Alekosszal szemben, mint Fekete Pákónak a szépkiejtési verseny döntőjébe kerülni, de aki hülye, haljon meg. Lilut mindenesetre sikerült jól meglepnie, mást aligha. Talán Alekoszt, de ő majd két-három nap…..
hogyvolt VV4 - 4X62 2011.02.15 14:15:00
Remélem, mindenkinek a retinájába égett az általános iskola negyedik osztályos farsangi báljára sziú indiánlánynak öltözött Lilu a piros kis balerinájában, azt vártam, mikor ütögeti össze a sarkát és rikkantja el magát, hipp-hopp, ott vagyok, ahol akarok. Andy Warhol elmehet…..
Véget ért a The Walking Dead első évada, hat részt kaptunk első körben a zombihentelésből és drámából, sőt, inkább drámát kaptunk ebben a cirka öt és fél órában, amihez a csoszogás és hörgés adta az alaphangot. Spoileresen folytatjuk, óvatosan a klikkolással. Ez nem az a…..
Még mindig az Év Legsokkolóbb Híre, hogy Selmeczi Gabikát kinevezte Orbán nyugdíjvédelmi megbízottnak. A bejelentés óta eltelt már 40 nap, és sikerült már feldolgoznom? Hát kurvára nem sikerült. Selmeczi Gabika védi a nyugdíjakat ... miért nem bízzuk mondjuk az …..
  Vitéz Kassai Farkas László magyar királyi altábornagy két cigarettaszippantás között megadja magát dandárjaival az amerikai hadseregnek Ausztriában. Eredeti hangosfilm 1945-ből, katt a képre! „A karácsonyt a századdal Győrben töltöttem. Családomhoz Sopronba nem…..
Szanyi kapitány és egy tábla Tibi.   Szanyi Tibort, az MSZP angyalföldi öklét július 21.-én nevezte ki a párt elnöksége az őszi önkormányzati választások kampányfőnökévé. Nehéz elképzelni e meglehetősen érdes stílusú férfiút spin doctorként, de legyen. Ha a…..
eyeofodin85 2010.08.02 09:28:56
@Quentin vagyok, Montargis-ból:
Nem tudom, hogy neveztek el róla valamit is. Viszont Gyula személynév mesterségesen Juliusra fordítása teljesen hibás.
   Még hogy nem a ruha teszi. Magyarországon nem is olyan régen még egy fekete mellénnyel tematizálni lehet a közbeszédet, Nyugat-Európában ma ennél egy kicsit több kell: a nikáb és a burka, amelyek betiltásáról épp a napokban szavaztak igennel a francia…..
eyeofodin85 2010.07.20 11:31:56
Aki még nem látta a filmet!

moovie.hu/

Ingyenes regisztráció után, rákeressel "A Gyűlölet" és már nézheted online vagy letöltheted.