Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joebachi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X113 2011.04.09 13:10:00
A tegnapi összefoglaló nyomasztóbb volt, mint Paul Auster eddig megjelent regényei együtt véve, Pötyit el is tiltottam a tévétől, nem mintha a depressziótól félteném, hanem észrevettem, ha nem tetszik neki valami, alekoszozik a fejével, hát mindennek van határa! Mivel előttem…..
A srác barátnője egy átmulatott éjszaka után lazán közli párjával, hogy ágyba bújt egy másik pasival. Állítólag nem történt semmi, csak aludtak. Posztolónk nem tudja eldönteni, hogy most nagyon hülyének nézik vagy ideáig süllyedt kettejük kapcsolata. Leginkább annak…..
Az alábbi bejegyzés a magánnyugdíj-pénztárban   maradás egyfajta jogi vetületét taglalja. A Zugügyvéd a felvetést társadalmi vitára bocsátja.Kedves Zugügyvéd!A magánnyugdíj-pénztárban való maradást szeretném felvetni ezen a fórumon, természetesen kizárólag jogi…..
A Jobbik belecsapott a lecsóba.A kormányoldalon mindenki a költségvetéssel és a manyupokkal van elfoglalva, és kölönben is a romeltakarítás utáni újjáépítés elvette az időt a szellem pallérozásától. A Jobbik ötleteit rendre felülírta a kormány, ezért enyhe vákuum…..
w Szép új világ 2010.06.09 05:45:00
Nagy kő esett le a szívemről, ki tudja, hol áll meg. A világraszóló balfaszkodás után Orbán Viktor szót kér az Országgyűlésben (eleve!), és az évtizednyi sötét parasztvakítást félretolva értelmesen kezd beszélni. Amit mond, annak csekély köze van persze ahhoz, amivel…..
Üdvözletem, Gondoltam megosztom tapasztalataimat kis hazánk rendkívül jól működő munkaerőpiacával kapcsolatban. Már egy jó ideje keresek állást de még mindig sikertelenül, az elküldött pályázatokat nem is számolom már. Egyszerűen az a benyomásom hogy már nincsen hely…..
Nyilván unalmas, hogy én mindig mindenről az ellenkezőjét mondom, de itt van néhány megfontolandó szempont a Gázába tartó segélyflotilla esetéről. Ezek szerint nem teljesen egyértelmű Izrael bűnössége.  1a. Hogy a rajtaütés nemzetközi vizeken történt, abból a…..
"A zárószavazáson technikai hiba miatt nem voltam jelen. Rosszul tájékozódtam, és ennek következményeképpen nem tudtam a zárószavazás konkrét időpontjáról. Egy korábban egyeztetett, a múlt hétről elhalasztott rádiómeghívásnak tettem eleget. Az eset kapcsán…..
Javában zajlik az átigazolási szezon. Készülnek a választási listák, áll össze a csapat minden szerveződésnél. Innen úgy látszik, mintha piacon lennénk. Húspiacon, ahol minden eladó. A politikai túlélésért eladó az arc, a személy, az elv. Gyakorlatilag áru minden…..
A Terrormédia szerkesztősége teljes mértékben hisz egy szebb magyar jövő lehetőségében, ezért megnyugvással vettük tudomásul, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke sajtótájékoztatóján tisztázta pártjának pénzügyeit, melyet eddig titokban tartottak. - A Jobbik a…..
Joebachi 2010.01.26 18:01:35
"Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · estikornel.blog.hu/ 2010.01.26. 17:39:16
Sehol sincs a Jobbik a két nagy párthoz képest."

Milyen 2 nagy párt????? El vagy tévedve. A közvéleménykutatásokat erősen hamisítják. Még jobban mint tavaly nyáron. A maszop sehol sincsen csak papíron!!! A két nagy a fityisz és a JOBBIK!!! Egyelőre. Aztán a fityisz is eltörpül majd!!!!!

SZEBB JÖVŐT!
Tudom, hogy már lerágott csont, mert n+1 darab blogon csócsálják, azért írok csak róla, mert kapcsolódik szorosan az egyik régebbi bejegyzésemhez, ahol a badigárd maskarák legelőször megjelentek nyilvánosan, és mit tesz isten, majdnem sikerült eltalálnom a nevüket így…..
PromontorBlog And the winner is... 2009.10.31 08:06:00
Autóvásárlásra adtuk a fejünket. Ez egy lassú folyamat volt (vigyázat, ez a poszt is hosszú lesz!), már maga az elvi elhatározás is lassan született, sok-sok hezitálással, hogy kell-e nekünk egyáltalán az a járgány, meg hogy milyen járgány kell nekünk, ha már. Azon is ment a…..
Szerkesztőségünk birtokába jutott a Danubius és a Sláger frekvenciáján induló új rádiók műsorterve. A dokumentumok alátámasztják a tiltakozók félelmeit: két kőkemény pártrádiót üdvözölhetünk november közepétől.(képünkön: részlet a dokumentumokból, a Neo…..
w Ideje a parasztáldozatnak 2009.10.12 07:15:00
A tömegpártnak az az átka, hogy rettentő darab szarok tapadnak rá, ahogy gurulgat az emberek között ide-oda. Előnye viszont, hogy ha a szart leverjük róla, akkor se lesz sokkal kisebb. Adott egy ostoba ember, aki ostobaságokat nyilatkozgat, a jelek szerint nem kivételesen, hanem…..
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
Március 13-án Geszti Péter és a fideszes tévékurátor Szabó László vendégeskedett a Radio Café stúdiójában, Kóczián Péternél és Babarczy Eszternél. Geszti - a műsor felénél körülbelül - döbbenetes coming outot mutatott fel kettősállampolgárság-témában: elmondta, hogy…..
Arra azért kíváncsi lennék, hogy pontosan milyen tanfolyamot is végez el Bárdosi Sándor és Müller Attila a Cool valóságshow-jában. A pokol hetének összefoglalójában azt olvassuk, hogy Sándor és Attila "fejükbe vették, hogy elvégeznek egy testőr iskolát. A világ…..
Azt a költői kérdést tettel fel nekünk és nektek Pál, hogy ha valami korábban működött - esetünkben a jelzőlámpa váltások ritmusa -, akkor azt miért kell elrontani napközben? Ráadásul ezzel nem csak az autósokat szivatják meg, hisz ha nagy a sor, akkor afféle önszabályozó…..