Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mainapvolt

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevezetés A Google egyeduralkodását már több éve elfogadta a többi versenytárs. A Presearch ahelyett, hogy megpróbálná felvenni vele vagy a többiekkel a versenyt, kihasználja a lehetőséget úgy, hogy az összes kereső találati eredményét összegyúrja, és a saját algoritmusával ezt vetíti a felhasználó…..
Előszó  Mindenki látott már egy vagy annál több reklámot egy TVben. Autózás vagy vonatozás közben egy Óriásplkátot, ahol például Orbán Viktor a Brüsszel elleni harcát rakatta fel. Egy YouTube videó nézése előtt vagy közben egy idegesítően kinyomtatható reklámot. Na és mennyi az annyi? TV…..
Bevezetés A gumikacsa egy gumiból készített kacsa alakú fürdőjáték. A gumikacsát megnyomva egy kacsa hangját immitáló hang hallható, amit az emberek inkább sípolásnak mondanak. Tulajdonképpen akaratlanul is lett egy NAGYON HASZNOS funkciója. Pár évtizeddel ezelőtt egy kumijátékokat szállító hajó…..
Bevezetés 2020 márciusáig, úgy voltam vele, hogy nagyon időm, sem energiám nem volt egy sorozatba belekezdeni. Miután bevezették, hogy nem kell bejárni az iskolába, felszabadult némi kis időm, ezért belevágtam egy számomra új dologba, a netflixbe. A következő, megemlített sorozatok között lesznek…..
Sokaknak nincs csúcskategóriás telefonja, és 128gb sd kártyája, így jól jön, ha mindig van pár 30-40mb  szabad hely a telefonon. Sajnos a közép és alsókategóriás telefonokon hamar betelik a hely, ezért vannak ezekhez is trükkök, hogy hogyan tölts le még 1-2 alkalmazás vagy játékot úgy, hogy nem…..
Mi jellemzi Steve Jobs öltözködését? A régimódi farmerbe betűrt fekete nyakas pulóver, és a cipője (jó öreg New Balance 990es). New Balance a 900as model 30 születésnapi évfordulójára, felújította kicsit a cipőt. 2018.április 13-án mindösszesen 100$-ért árulták, nyílván a mostani összeg már…..
Banános palacsinta   Hozzávalók 1 db megpucolt banán, szeletelve 2 db tojás Elkészítés Rakd a tojásokat (fehérje + sárgája) és a banánt a turmixgépbe, majd turmixold egészen simára. A palacsintasütőbe melegíts fel egy kis étolajat. Fontos, hogy jó meleg legyen a serpenyő! Kanállal adagold…..
A TOP 10es listából sosem elég. A magyar StartUpok nagy motivációként lehetnek az ország feltörekvő, ötlettel rendelkező emberekre. Póbálok olyanok felhozni, ami számotokra is ismerős. 10+1. MINNER.HU A MINNER.HU eleinte egy blog volt, most is tartja a szokását, mindennap kedveskedik több…..
Első éves egyetemista vagyok, jelenleg ez a második félévem. Van még tapasztalatott szereznem, de sokkal intenzívebben jönnek a inputok, mint egy középiskolában. Én halogatás miatt, albérletben lakom. Amit észrevettem, hogy a legjobb tanács, amit adhatok az embereknek, hogy az első évet mindenképp…..
Az Uber-t 2009ben alapították San Franciscoban (USAban). Jelenleg több mint 470 városban van jelen. 2014 novemberében jelent meg Magyarországon, Budapesten. 2016 július 24ig tarott ki, a kormány megszorításainak, és a Taxisok lázadásának. Nagyrészt a hátránya, hogy bárki a saját autójával, egy…..
A skót férfiak legmeghatározóbb ruhadarabbja, a kilt, vagyis a skótszoknya. A kilt hagyományos skót, térdig érő férfi szoknya. Leggyakrabban gyapjú szövetből készül, a 16. században vált ismert ruhadarabbá. Maga a kilt szó jelentése az, hogy „övezd és tekerd fel” és gyakorlatilag ezt is teszik a…..
Tavaly, egyenesen a semmiből tört fel a CBA Kasszás Erzsije (Balázs Andrea). Olyan elterjedt videó volt az országban, hogy valaki a szövegét énekelte a buszon, nem volt olyan ember, aki ne látott volna legalább 10 mémet róla, de olyan is ritka, aki nem hallotta volna már az egyik fajta remix…..
Telefonokkal mindig is szerettem foglalkozni és kevés olyan ember van, akit hidegen hagy ez a téma. Nézőpont kérdése, hogy ki mit helyez előnyben, ha telefont választ. Nálam nyilván számít a telefon kinézete. Számít az is, hogy ne kelljen minden szituációban két kézzel fognom, és az is, hogy ha arra…..
A sneaker kultúra is kialakította a saját nyelvét.Egyszavas kifejezések, rövidítések, ami legtöbbször persze. Érdemes megismerni őket, ha a neten nézelődsz.  Tovább a Magyar Szleng Szótárhoz. B Beater: Nagyon elhordott cipő. Vagy “játszós” cipő, vagy olyan régi kedvenc, amihez viselőjét annyi…..
mainapvolt 2018.05.04 15:11:35
@Sanda gyanu: Köszönöm az észrevételt, javítottam.
A fesztiválok nagyban befolyásolják a nyarat. Sok ember a naptára és egy toll segítségével rakja össze, hogy hogyan is tud ott lenni az összes nagyobb magyar fesztiválon.   Ezek között megtalálható a legnagyobb zenei, gasztronómiai és kultúrális fesztiválok. 1. Gyerek Sziget2018 júniusában is…..
LG telefonos részlege rengeteget elkövett azért, hogy minnél népszerűbbek legyenek a telefonjai. LG G5nél egy merész fejlesztést vezettek be, amivnél azt gondolták, hogy ez lesz a világmegváltó fejlesztés, ötlet. (A cserélhető perifériák).  A G6os szériával, már elkezdte felvenni a többi nagy céggel…..
Nem is gondolnád, de több olyan világhírű hazai ruhamárka van, amiről azt gondoltad, hogy valami nagyobb ország egyik milliárdosának a kreálmánya. Budmil A sportmárkáról joggal gondolhatnánk, hogy az egyik európai nagyvárosból jön, pedig nem. Wink A cipőmárka nemrég egy nagyobb arculatváltáson…..
Mivel, már Májust írunk, ezért inkább a cím az "Ezek a filmek fognak bemutatkozni 2018 2. felében" címet kellett volna kapnia. Ha esetleg nem tájékozódtál volna arról, hogy idén eddig milyen filmek jöttek ki, akkor azt is leírom neked.Az év első hónapjában  "Insidious - Az utolsó kulcs" címmel jött…..