Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Midnight Rum

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Orbán Viktor és barátai pénzzé tették az országot. Mivel ez működik nekik, most azt hiszi, pénzzé tehetik a családok életét is. Pénzért szülnek majd "az asszonyok", mert szerinte minden megvehető, a születés is. Orbán közben maga a legnagyobb gátja a gyerekek megszületésének azzal a mérhetetlen…..
Midnight Rum 2019.02.10 23:51:15
@Brix: "Az ilyen ingyen pénzek, beláthatatlan társadalmi következményekkel járnak, és igazságtalanok azokkal szemben, akiknek majd valahogy ki kell termelni a szétosztott pénzeket, vagy akiktől elvesznek cserébe."

Hát igen, ezek a támogatások már csak így működnek. Lehetett volna adót is csökkenteni, akkor nyilván most azt írnád hogy ez a nagykeresetűeknek kedvez. Egy a lényeg, sírni kell, akármi van.
Midnight Rum 2019.02.10 23:53:02
@Khonsu: "Bőven megteszi, ha a piacon kiadható lakások számát növelik, növelve a kínálatot. Akkor természetes módon csökkennek az árak,"

Ha ez lenne:

"orbánviktor mesterséges beavatkozással letörte az ingatlanárakat, tönkretéve egy csomó magyar megélhetését és bizonytalanságot okozva a piacokon"

vegyétek már észre, hogy mindenen sírtok, akkor meg nem mindegy?
Midnight Rum 2019.02.10 23:59:53
@livengood: Mindig minden szavazat kell. Orbán ajánlata a 7 pont, az ellenzéké meg a sírás és nyávogás. Szerintem egyértelmű a döntés. A korrupción, satöbbin meg akkor lenne értelme sírni, ha a másik oldal nem ugyanezt csinálta volna, így tökmindegy.
Hello kedves Olvasóm!  Annyira elegem van már! Meg nincs. Egyszerre! Mármint a mai magyar valósággal. De, hogy ne legyen bajom vele, 2018. április 7-től igyekszem a lehető legminimálisabbra csökkenteni azt az információmennyiséget, amely politikai utalásokat tartalmaz. Ugyanakkor (ha ezek mellett…..
Nehéz eldönteni, hogy az elbizakodottság, a valóságtól való teljes elrugaszkodás vagy a provokáció számlájára írjuk-e, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének vezetői egyre nyíltabban vállalják fel a gazdagságukat. Azok a mélyről jövő emberek, kik valamiféle kézzelfogható magyarázatot kívánnak…..
Midnight Rum 2018.10.16 20:52:00
@jasperr: @Sir Bates dö Hól: @Lеncsés István:

Szerencsétlen libsi hülyék, egy troll szórakozik veletek, kattintsatok már az adatlapjára, 8 hozzászólása van, ez nem az igazi birca.

Bazdmeg hogy komolyan mindig az ilyen retardált ellenzéki ostobák nem veszik észre hogy szórakoznak velük...
A kormány nyugati kampányának margójára. A csúnya 2016-os évben, amikor már minden migránst átengedtünk, az összes nyugati ország migránsterrorban fuldoklott, mi pedig a magunk homogenitásában ünnepelhettük a békét, így nézett ki a 100 ezer lakosra jutó erőszakos halálesetek száma Európában. A…..
Egy olyan témáról szeretnék írni, amihez – véleményem szerint – nincs megfelelő szavunk. Márpedig a szavak fontosak. Egyetlen szó is fontos lehet. Ha létezik, azt jelenti, hogy tudunk róla, hogy elkülönítettük a világ többi jelenségétől. A nőgyilkosságról van szó, vagyis helyesebben a nőkkel…..
Isten nem nézi az emberek nemét, a bőrük színét stb. csak a Megváltóba vetett hitét, amellyel bűnbocsánatot nyerhetnek és elnyerhetik a helyüket a Mennyországban (Róm. 5,1). Az, hogy nincsenek fekete bőrű angyalábrázolások a keresztény művészet meghatározó századaiból tehát nem éppen a Mennyország…..
Midnight Rum 2018.10.08 11:01:41
@Hamihami: "KIT AKARTOK MEGGYOZNI??? Birkaekat? "

Teljesen félreérted, ez egy agytorna, szórakozás mindkét félnek. Senki nem veszi túl komolyan, az interneten amúgy is közel lehetetlen meggyőzni egymást, mert nem hatékony kommunikációs forma. Pl. teljesen rejtve marad a másik mimikája, hangsúlya, ami sokat árnyalhatna a mondanivalón.

Akik meg - javaslatodnak megfelelően - elkezdenek kampányolni valami mellett, azok valójában a saját kapcsolataikat és hitelességüket áldozzák fel egy cél érdekében, mint valami MLM-es, azt meg nem nagyon szereti senki.
Midnight Rum 2018.10.08 11:05:25
@neoteny: "- a puskapor "

Nem akarom azt az álláspontot védeni hogy "mindent a fehérek találtak fel", mert ez nyilván nem igaz, de a puskapor használatát bizony ők vitték tökélyre, még ha maga az alapötlet máshonnan származik is. Más civilizációknak erre látszólag igényük sem volt, pl. a japánok, bár gyönyörű míves puskákat csináltak, semmit sem fejlesztettek a technológián (hátultöltős, revolveres, többlövetű, miniatürizálás, stb), míg az európaiak folyamatosan.
Midnight Rum 2018.10.08 12:53:32
@neoteny:Azt ne mondd, hogy monduk Japánban vagy Afrikában nem volt erős evolúciós nyomás az egyre jobb fegyverekre :)
Miszticizmust és mélyről jövő indulatokat egyaránt hordoz a Fidesz aurája. Abban azonban nagyban hasonlítanak a jelenlegi kormánypárt ellenfelei és hívei, hogy olyan tulajdonságokkal ruházzák fel vezetőjét, melyek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. A pártot övező tévhiteket igen jól…..
Midnight Rum 2018.05.01 09:58:49
@Larry Silverstein: Ne hazudj, csalással nyertek! Szerintem nagy kár, hogy a külföldi magyarok is szavazhatnak, én inkább az araboknak adnék szavazati jogot!