Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Géza vagyok.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esküszöm, megpróbáltam. Isten bizony, kurvára megpróbáltam nem belelátni Gyurcsányba azt, ami. De nem megy. Az össze-vissza kamuzásra, csúsztatásra nincs mentség. Amikor megláttam az újságosnál a Narancs címlapján, először azt gondoltam, ezt a számot biztos nem veszem meg. Végül két nappal később…..
Május végén egy szűkszavú közleményben tudatta ügyfeleivel a harmadik legnagyobb magyar bank, az UniCredit, hogy június 1-jével elhagyja a Facebookot, és a jövőben kizárólag saját felületeiken illetve a LinkedIn-en lesznek elérhetők online. ..
Az én jó ember Viktorom új politikai termékként azzal állt elő idén, hogy Magyarország 2030-ra utoléri Ausztriát. Jó vicc. Emlékeztet egy másik "jó ember" beiktatási tréfájára, aki 1933-ban azt mondta: "Adjatok nekem tizenkét évet, és Németországra nem fogtok ráismerni." A német emberek megadták.…..
Géza vagyok. 2018.12.30 09:42:56
@felső határ nincs: nettó 600 az osztrákoknál a fizetés. Mennyi is ott a havi rezsi? Mennyi a nettó német átlagbér? Majdnem a négyszerese. Akkor szégyelje magát az osztrák is?

Ugye az megvan hogy mi volt a múlt rendszerben Magyarországon? Elárulom kommunizmus és 80 százalékos infláció.

Lássunk már tisztán. Az osztrákoknál miért nem emelik holnap német szintre a fizetéseket? Hisz megtehetnék ahogy sokak szerint itthon is csak elég eldönteni és kész is.

Ez a Magyarország csak gazdasági szakértőkből áll kb. Úgy 10 millió szakértőből.
Eredménytelenül zárult egy újabb paksi tender az orosz közbeszerzési portál alapján, mivel nem sikerült céget találni, amelyik megtervezné a paksi hűtővízcsatorna bővítését az új paksi blokkok ellátás céljából. A hűtővíz kérdése amúgy is a paksi bővítés egyik legkritikusabb pontja. Idén nyáron az…..
Egy helyi pizzériát ért kritika nemrég, a poszter szerint rágós volt a feltét, és amikor reklamált, elküldték a retekbe. Na erre persze kiírta Facebookra. Jött is a válasz azonnal: A helyesírástól most tekintsünk el, bár rettentően idegesít, ha valaki ennyire sikertelenül vett részt a…..