Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyatej73

30663 bejegyzést írt és 2081 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégek napja az NHL-ben..
Először játszik hazai pályán a Szeged..
Hydro Fehérvár AV19–Pioneers Vorarlberg 3-0..
DEAC–SC Csíkszereda 2-3 Kecskeméti Áron (másodedző, DEAC): Amit kiemeltünk az öltözőben az, hogy a munkamorálunkra nem lehet panasz, hiszen 3-0-s állásnál rá tudtunk lépni a gázra és vissza tudtunk jönni a meccsbe. A tartásunk megvolt a kapusunk Gönczi Lajos és a védőink által, persze voltak…..
FTC-Telekom–FEHA19 7-1 Fodor Szabolcs, vezetőedző, FTC-Telekom: „Egy FEHA19-Ferencváros meccsen kijelenthetjük, hogy mi vagyunk az esélyesebb csapat, ezzel gondolom, senkit nem sértünk meg. Ráadásul a mai napon az ellenfélnek voltak azért hiányzói is. Ettől függetlenül fontos, hogy…..
DVTK Jegesmedvék–Gyergyói HK 1-5 Tokaji Viktor: Talán túlságosan is tiszteltük az ellenfelet. Nem azt az arcunkat mutattuk, amit szerettem volna látni. Sok helyet és időt hagytunk nekik, ezáltal a vendégek a képességeiket tudták csillogtatni. Minden egyes hibánkat az ellenfél könyörtelenül…..
UTE–Corona Brassó 1-2 Virág Csaba (vezetőedző, UTE): “Úgy gondolom, hogy kitettünk mindent a jégre, ami bennünk volt. Több hiányzónk van, felforgatott sorokkal játszottunk, voltak olyan sorok, akik soha nem játszottak így együtt, ahhoz képest viszont mindenki előtt le a kalappal, mindenki…..
Alighanem megvan az év potyája az NHL-ben..
Az újoncokkal hétvégézik a Fehérvár..
Constantine újonc kapusokat avathat Ausztriában..
Garát-Gasparics Fanni a top 3-ban..
Dobogósok csatáznak Miskolcon..
89 éves NHL-rekordot döntött meg Matty Beniers..
Dunaújvárosi Acélbikák–SC Csíkszereda 7-9 Niko Eronen (vezetőedző, DAB): "Amikor hét gólt lősz, annak garantálnia kellene, hogy nyersz is, most sajnos nem így történt. Úgy gondolom, hogy jól kezdtünk, s vezettünk is 3-1-re az első harmad után, mert nagyon jól használtuk ki az adódó…..
FEHA19–Corona Brassó 1-4 Anatoli Bogdanov (vezetőedző, FEHA19): "Az első pár perc rendben volt, jól kezdtünk, megszereztük a vezetést is, megvoltak a lehetőségeink is. A Brassó aztán sebességet váltott, fizikálisabb játékot mutatott be, és erre sajnos nem találtuk a választ. A folytatásban…..