Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enn :)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog egyes bejegyzései révén kialakult heves, reményeink szerint építő szándékú vita nyomán arra jutottunk, hogy ideje összegyűjteni azokat a dolgokat, amelyek nehézséget jelentenek a csapatoknak, azokat a véleményeket, amelyek a jobb együttműködést és a fejlődést…..
még 1 yard Kritikával építve 2 2008.11.20 08:00:00
A blog egyes bejegyzései révén kialakult heves, reményeink szerint építő szándékú vita nyomán arra jutottunk, hogy ideje összegyűjteni azokat a dolgokat, amelyek nehézséget jelentenek a csapatoknak, azokat a véleményeket, amelyek a jobb együttműködést és a fejlődést…..
Enn :) 2008.11.24 10:21:08
Kedves Cyber!

Elég sokan tudják ki vagyok a becenevemről, legalább is az előttem hozzászólók 80% biztos ezért nem gondoltam, hogy akkora problémát jelent ha nem írom le a nevem, nem tudom mennyivel tudtál volna rólam többet ha ott látod, hogy Tóth Nikolett. Semmi okom nincs titkolni ki is vagyok, mivel sosem rejtettem el a véleményemet, mindig őszintén megmondtam mindenkinek azt is, amit itt leírtam, de mivel te nem ismersz akkor bemutatkozom : Tóth Nikolett vagyok a Budapest Wolves mérkőzés szervezője immár 4 éve voltam a csapat mellett. Azt hiszem ennyi idő elég látni a hibákat és nagyjából látni a megoldásokat, de egyetlen egy csapat sem tud csodát tenni, amíg a szövetség nem látja ugyanezeket a dolgokat.

Nem gondolom radikális lépésnek a csapatok limitálását ebben a helyzetben, sokkal jobban felértékelődnének a csapatok, jobban megbecsülnék a játékosok is. Én így gondolom. Mert bizony sokan nem becsülik, amit kapnak. Természetesen amint a nézőszám engedi, ezt a limitet lehetne növelni, de nem nagyon látom értelmét újabb csapatokat csinálni mikor a mostaniak sem nagyon élnek meg, mivel nincs szponzor, de ilyen nézőszám mellet nehéz is lesz találni. Meglepődnék, ha bármelyik csapat nyereséges lenne :)

Nyilván a szövetség annál több pénzt kap, minél több csapat van, de lehet naivan azt gondolom, egy szövetséget nem biztos, hogy ez kéne motiváljon, amúgy meg, ha ugyan az a játékos létszám csak kevesebb csapatnál elosztva egy részét a játékosok után úgy is megkapja a pénzek. Nem akartam sosem a szövetség zsebében turkálni mivel nem látom a belső működésüket, pont ezért nem is a szövetség, hanem a csapatok felől közelítettem meg a dolgokat, mert azon az oldalon volt rálátásom a dolgokra. Továbbá nem azt mondtam, hogy ezt kell csinálni, hanem hogy szerintem meggondolandó dolog.

És igen Wolves 80 jól írta csak Te nem értetted, az elődöntők a Margitszigeten Wolves Cowboys elődöntő volt, mert a Wolves és a Cowboys rendezte közösen a két meccset.