Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Romantikus Bundáskenyér

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsóri Dániel történelmet írt. Az év legszebb góljának járó Puskás-díjat most először vihette haza magyar játékos a trófea 2009-es fennállása óta. Zsóri többek között az FC Barcelona argentin ikonját, Lionel Messit is maga mögé utasította a gólszépségversenyben. A játékos, a szurkolók, valamint a…..
Sziasztok! Rég jelentkeztem már írással, ennek több oka is van, amelyeket most nem fejtenék ki bővebben, egyrészt mert nem hiszem, hogy érdekelne benneteket, másrészt a poszt szempontjából sem tartom relevánsnak. Na jó, az igazság az, hogy egy lusta geci vagyok, csak így diplomatikusabb a…..
A különböző szólások, mondások már nagyon régóta részei a magyar közbeszédnek, eredetük pedig legtöbbször ismeretlen. Ha hinni lehet a kutatási eredményeimnek, akkor több, mint 1000 ilyen mondást használnak Magyarországon, és a nagy számok törvénye alapján ennyi közül biztosan fog akadni néhány…..
Jómagam igen gyakran járok moziba, és a többéves rutinom alatt néhány moziba járó embertípust volt alkalmam megfigyelni. Ebben a posztban róluk szándékozom megemlékezni. Ha még ismersz olyan mozinéző fajtákat, akik nem szerepelnek a felsorolásban, akkor írd le nyugodtan kommentben. Sőt, most már…..
Halihó! Kis kihagyás után újra itt vagyok, és egy hasonló jellegű írással jelentkezem, mint legutóbb. Ezúttal a focisztyeppék helyett a szuper-hipermarketeken, közérteken van a hangsúly, azon belül is a pénztárosokon. A cikkel természetesen senkit sem akarok megbántani, egyszerűen csak…..
Nem tudom, közületek hányan járnak/jártak a hamisítatlan hangulatú megyei labdarúgó mérkőzésekre, de remélem, hogy sokatok számára átélhető, azonosító lesz az a néhány archetípus, amit lentebb fogok ismertetni. A cím magáért beszél, igyekeztem összeszedni néhány olyan jellegzetes figurát, akik…..