Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cino

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsöprő szenvedély itatja át Zoltán levelét. Sajnos teljesen hétköznapi, a BKV gyakorlatában inkább gyermeteg csínynek minősíthető dolog történt az anyjával a Nyugatinál: az ellenőr kikapta a bérletet az utas kezéből, majd belekötött abba, hogy lejárt a hátulján…..
Piroslap Egy újabb jófej jobbikos 2010.03.22 05:58:00
Múlt héten még úgy gondoltuk, hogy Király András (volt) Jobbik-szóvivő érdekes fotósorozata egyedülálló a maga nemében. Király füvezett, és nagyon jól érezte magát egy kanadai meleg felvonuláson - bizonyára kizárólag tanulmányi célból. A képek mellett volt…..
S.B. munkába menet az utolsó pillanatban érte el a váci vonatot a Nyugatiban, így már nem volt ideje jegyet venni. Mivel nála volt a pár napja lejárt bérlete, és amúgy is már történt vele ilyen, nyugodtan felszállt, hogy a kalauztól vegyen jegyet. Hát nem ez lett a vége, hanem az,…..
Kint jártunk a Jobbik megemlékezésén, és videóztunk (amiért meg is kaptuk a magunkét). Később képriport is lesz. Szószaporítás helyett következzen a Sárdobáló első videója: ..
A magyar katona - amikor éppen nem húsz százalékot csorgat vissza, vagy nemzetközi cégeket próbál zsarolni - igazi nyalka, mulatós fajta. Nem véletlenül tartozik a honvédelmi tárcához a zuglói Stefánia palota, ahol jól lehet mulatni. Csakhogy több százalékponttal csökken a…..
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..