Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betaberta

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg az Álom.net tízből 1,2 pontot ért el az IMDb-n, addig Justin Bieber filmje, a Never say never 1,1-et, gratulálunk!..
Subba Ikertornyok: Űrlény Alekosz 2011.01.18 16:23:33
betaberta 2011.01.18 23:28:48
@géhá: te figyu ezt a flame-t már több helyen is láttam, ami rendben is van. de ugye azt a 21. században nem kell megmagyarázni, hogy egy fókusz vagy egy aktív v bármely hasonló műsor vágóképei mind mind beállítottak. Ilyen ez, ha elmész egy fotóshoz, lehet ő is majd tologatja ideoda a kis pofidat hogy megtalálja azt az egy szöget, ahol még értékelhetően fogsz kinézni. nah ugyanilyen ez is. ha külsős forgatás van, akkor nyilvánvaló h nem tölthetik azzal a műsort, hogy két ember ül egymással szemben és szégyenlősségből semmit nem csinál. egy ilyen műsornál kellenek a jelenetek (ahogy a fotósnál a jó szög a szörnyű fejedhez), amit természetesen bizonyos forgatókönyv szerint készítenek. A KÜLSŐS FORGATÁSOKON. (nem tudom, h nézed-e, itt épp a szállodás kimenőjükről mesél, amikor a pasija kishíján elbaszta a jacuzzit egy hotelben) de aki ebből azt szűri le, hogy a Való Világ maga, en bloc, mint műsor meg van rendezve, azt esküszöm elküldeném egy noisenightlife-os bulira.
betaberta 2011.01.18 23:57:58
@géhá: ha nem nézed alapból, akkor alapvetően nem tudod, hogy mi is az -ahogy te is idézted- a "Való" Világ. eleve szarnak tartod, de lehet, hogy ez amiatt van, mert te úgy gondolod, nem lehet figyelni a belsős forgatások közepette azt, hogy egyes klikkek hova alakulnak; bizonyos konfliktusok hova vezetnek; a magyar szociográfiai körképről kiváló mintát adó szereplőkre milyen hatással vannak a különböző kapcsolati változások; stb...tanulni is lehet belőle, emberismeretileg mindenképp, sőt, lehet ezt ésszel nézni amúgy, nem kell magadat azonosítani egy ózd-külvárossal, ha éppen megnézel egy részt, mert más dolgokat figyel meg egy tanult ember, mint egy kevésbé tanult.nem feltétlenül akkora trash ez, mint amennyire gondolod...
  Volt ugye az a rongyosra posztolt, reblogolt, forwardolt kép, ahol egy neogótikus korlát kőcsipkéin át szép szabályos péniszeket fest a fény. Na itt a magyarországi párja. Igaz, a Lánchíd korlátjának árnyékai azért ennél jóval stilizáltabb vulvaszimbólumok, de nem kell…..
Michael Knight El lehet menni 2.0 2011.01.02 13:59:00
Szankciókat követel a magyar kormány ellen az Európai Bizottságnál tizenhárom jelentős európai nagyvállalat elsőszámú vezetője a különadók és a külföldi vállalatokra vonatkozó egyéb intézkedések miatt. Kíváncsi vagyok, hogy Szijjártó, Kósa, Matolcsy vagy maga Orbán…..
  Az önkormányzati választási kampányban az a jó, hogy ilyenkor az ország minden polgármestere megembereli magát, és felavat, átad, megnyit valamit, hadd örüljenek a népek. Ha a polgármester országgyűlési képviselőjelölt is, akkor ez igaz a parlamenti választási…..
betaberta 2010.09.16 00:05:44
@tanarseged ur:

"Most viszont, hogy halál komolyan idejöttök "megvédeni a deszkások becsületét", és van, aki még anyázik is, csapkodjuk az asztalt a röhögéstől. :-D"

te tényleg azon röhögsz, hogy már fél 8-tól kezdve provokálsz, és erre kiakadnak emberek?!?! aztak*rva ember, te nagyon mélyen lehetsz...
betaberta 2010.09.16 00:30:01
@tanarseged ur:

"tanarseged ur 2010.09.10. 07:30:21

@speirs: Mondtam én, hogy be kellett volna vitetni őket, ha már közéjük lövetni nem lehet. ;-)"

reggel fél8-kor már nyomod a rizsát:D:D te jóisten te milyen minimál életet élhetsz...
Wax Audio - Whole Lotta Sabbath [mp3] Led Zeppelin - Whole Lotta Love Black Sabbath - War PigsWax Audio készített egy pompás videót a 2007-es klasszikus mashupjáhozez a klipp maga a rocktörténelem..
betaberta 2010.09.13 04:40:47
@farkamatvakarva: tégy is így
Az 1981 óta létező Thrasher magazin újra életre hívja népszerű sorozatát, a King of The Road-ot, amelyben szeptember 30-tól 4 csapat küzd meg egymással, miközben át kell szelniük az Egyesült Államokat különféle kihívások teljesítése mellett. Ez a sorozat sokunk nagy kedvence…..
betaberta 2010.09.11 17:16:33
Egészen véletlenül rátaláltam Schobert Norbi Facebook adatlapjára. Az első reakció: azt a kurva...!!!Először is Ápdét Norbinak olyan részletes önéletrajza van, hogy az 12-es betűmérettel 4,5 oldalnyi(!) word dokumentumot tesz ki. Aki nem hiszi, annak íme:Mintha, totál…..
betaberta 2010.09.10 17:37:32
@Erick: ezt most nőként, teljesen függetlenül kérdezem. tehát ha te valakit seggdugasznak tekintesz, és ócsárolod, majd az esetleg védekezni mer, akkor az már nyakig van a szarban? Ez végülis korrekt...
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
betaberta 2010.07.25 11:16:39
@egy-fo-epitesz: te aztán az életben is hasonlóan idegesítő ember lehetsz. te vagy az, akinek soha nem elég puha a kenyér, soha nem elég friss a zöldség, soha nem elég hideg a sör, stb. ráadásul a személyiségedet kiegészíti egy ilyen vicceskedő feature, hogy mindenhez kitalálsz vagy csak használsz egy már előtted kitalált humorosnak szánt kifejezést ("fontos fidesznyikek", "zorbán").

bértollnok?! áhh...csak egy elégedetlen f*sz.
Argentína Igen, vége. 2010.07.03 21:18:00
Kedves, drága egyetlen barátaim!Senki, ismétlem senki nem akar nálamnál jobban elkezdeni köcsögbírózni, videobírózni, vakasszisztensezni, bundát kiáltani, hentesekről, bekkelő parasztokról ordítani, ne adj Isten, nác  bunkónémetezni. De nem tehetem édes egyetlen…..
betaberta 2010.07.04 06:53:19
@El Emigrante: ki jár beszólni erre a blogra? én csak azt mondom -amellett h argentínának drukkoltam a meccsen- h attól még h egyszer voltam buenos aires-ben nem beszélek az argentínokról úgy, mintha én is az lennék. nem mondom azt, hogy de jó kis országunk van "dél-amerikában" és de kurv@ jó a klímÁNK, csak azért, mert egyszer már voltam valahol arrafele. ennyi az egész.

amúgy meg "majomgyerek":D

@TheElf: ez az egyik legintelligensebb válasz, amit olvastam eddig. és ha rokonok élnek arrafelé, én abszolút megértem a királyi többest. de ha valaki egy panelból "győztÜNK"-ezik úgy, hogy köze sincs az adott országhoz, úgy azért elfog a szánalom...és ezzel nem csak én vagyok így. pölö a majomgyerek tipikusan olyan valaki, aki már magát is argentínnak érzi, mert épp nem vagyunk kint a vb-n. de ha kinn lennénk vajon ez a majomarcú kit illetne többes szám első személlyel?! mondjuk ahogy elnézem a kis buzgómócsingot, tuti akkor is másnak drukkolna.

@garizim:

nem a szurkoláson van a hangsúly. én is barca szurkoló vagyok mostmár 7 éve, mégsem beszélek úgy róluk, mintha katalán lennék...és semmi közöm hozzá. csak mondjuk nem is érdekel...

@garizim:
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
betaberta 2010.06.14 23:35:57
@Leadfoot: jogos, de aztán kb két perccel később Bendter valszeg hasonló körülmények között meg valahogy mégis hallotta a les-fújást, úgyh véleményem szerint inkább van mire fogni azt, ha lefújás után elrúgod a labdát miközben van már egy sárgád....
Az Anglia elleni mérkőzésen Heskey belépőjétől bordasérülést szenvedő Tim Howard nyilvánvalóan jó kezekben van, hiszen egyelőre nem röntgenezték meg, MR-vizsgálat alá sem vetették, egyenesen a kezeléssel kezdték a dolgot, és ha bejön a lépés, Howard védhet Szlovénia…..
Ha valaki véletlenül Kaliforniában tartózkodik, semmiképp ne hagyja ki az első Gyógykenderkupát San Franciscóban jőnius 19-20.-án. Történelmi jelentősége mindössze annyi, hogy ez lesz a első hivatalos marihuánabajnokság amerikai földön. A szervezők hangot adtak fájdalmuknak,…..
betaberta 2010.06.09 21:04:19
Hát tényleg eljött a forradalom, el sem hiszem. Mit forradalom, szabadságharc! Orbán Viktor nemzetmentő 29 pontjában 9.(!) helyet kapta a házi gyümölcspárlatfőzés legalizálása: A pálinkafőzés felszabadításával "kilencven éves küzdelmet zárunk le", mondta Orbán.…..
betaberta 2010.06.10 02:05:31
@Johny the mocsok: te figyelj már, tedd magad helyre egy kicsit kispocok.
senkinek sem büdös a munka, úgyh tedd magad üresbe pocsfej.

egyáltalán ezeket miből szűröd le?!?!

én vagyok hülye amúgy, hogy az ilyen kommentekre reagálok, mert még annyit sem ér
Philadelphiában kiváló hangulatú előadással búcsúzott csapatunk az Államoktól, így jó szájízzel kezdheti meg a dél-afrikai turnét. Pennsylvaniában ugyan a törökök szerezték meg a vezetést Arda Turan révén - itt kissé szellős volt a védelem -, de a második félidőben két…..
betaberta 2010.05.31 00:52:59
Egy jó ideje mondjuk, hogy a budai kerületek komoly villái talán egy cseppet túl vannak árazva. Tasnádi giccses villája annyiba kerül, mint d’Artagnan kastélya Franciaországban, a rózsadombi stricirokokó (a szóért hódolatunk Modoros blognak!) házak pedig drágábbak, mint a…..
betaberta 2010.05.02 09:36:14
@borzzz: ott a pont
Ma végre kiderült milyen jó hírrel áll ki a budapestiek elé Horváth Csaba főpolgármester-jelölt: "Az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést Budapesten. Az ingyenes közösségi közlekedést azok vehetnék igénybe, akik legalább négy éve állandó…..
betaberta 2010.05.01 22:22:27
@arlequin: én amúgy rajtad röhögök egyre többet. tisztára, mint mikor az ovis kis herpeszes pöcsfej mindenkire "hülyevagy"-ozik, de közben saját véleménye meg nincsen.
Megosztom Esküszöm, hogy nem direkt ekézem a Focus-okat. Pusztán véletlen egybeesés, hogy a legutóbbi vicces hirdetés is pont ehhez a típushoz kötődik. Hát tehetek én róla, hogy az átlagosnál több fantáziával megáldott eladók épp Focus-okat árulnak? Na ugye, hogy nem... Akkor…..
betaberta 2010.05.01 00:52:27
@Jeff: ez poénnak jó, meg elröhögcsélek rajta, de tényleg, mi volt az A6-tal?
 Fogadási lista lebontva: alpesi sí jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás sílövészet síugrás tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod.…..
betaberta 2010.02.08 12:37:41
@kimittud: engem is folyton kidobál
A decemberi T-Mobile-os műszaki hiba és az azt követő Vodafone-os Müller Tamás kirúgásos sztori megmutatta, hogy itt a legfőbb ideje, hogy a vállalatok edukálják alkalmazottaikat meg a vezetőséget is a közösségi médiahasználat terén – mikor, ki, mit, hol, milyen néven,…..
betaberta 2010.01.11 15:16:57
@Leggy: Irány!
Épeszű ember nem kérdőjelezi meg, hogy 2009 Pándi Balázs éve volt. Őszintén bevalljuk, hogy egészen egyszerűen nem bírtuk követni, mi mindent csinált az idén Magarország legcoolabb embere. Az biztos, hogy volt egy csomó együttes, a punktól az őrült dzsesszig, elindította…..
betaberta 2010.01.05 02:21:31
@Winston Smith: mondom még egyszer, addig nem érted meg, hogy miről is van szó, amíg nem találkozol vele személyesen...

igen, van még pár ezer olyan figura, akire azt mondod, hogy laza, meg a fasz tudja mit, de -csak magamat tudom ismételni- amíg nem találkozol vele, nem fogod átérezni, hogy miről szól ez a lista. mert lehet egy félegyházi bohóc, aki hasonló formának gondolja magát, és hisztizik, hogy nem kerül fel egy ilyen listára, de sajnos az a szituáció, hogy ezek között az emberek között óriási különbség van. itt most n e azt képzeld el, hogy valaki két ropit betesz a szájába műfog gyanánt egy házibuliban két world of warcraft menet között....
Cool List Hungary 2009 Szabó Simon 2009.12.01 11:00:00
Olyan, mintha a cool kódex alapján élné az életét. Kitalálta magát, az ötletét megvalósította, és most learatja a babérokat, melynek egyik bizonyítéka egy fergeteges kúllista debüt...
betaberta 2010.01.05 02:03:38
@41: te tudod egyáltalán ki ő, te majom?!
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás…..
betaberta 2009.12.21 22:06:29
betaberta 2009.12.21 23:36:07
@tomiboy4: nyugi, csak szeret okoskodni.
Fogadási lista lebontva: amerikai futball American Football jégkorong Ice Hockey kézilabda Handball kosárlabda basketball labdarúgás Football úszás Swimming vízilabda Water polo  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!…..
betaberta 2009.12.11 21:33:38
@tm23: jaja, ugyanazt tettük ezek szerint végül...:)
betaberta 2009.12.11 21:43:34
@tm23: dettó ugyanez sima szelvényen...Den Bosch-nak van két perce....
betaberta 2009.12.11 21:57:49
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
betaberta 2009.12.01 22:08:33
betaberta 2009.12.01 22:32:42