Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horanka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja reggel a ZenCica is rájött, hogy a kaja odalenn terem. :))) Akármennyire is alfában vagy thétában leledzik a cica, azt azért nem tudta nem észrevenni, hogy a többiek egyszerre rohannak lefelé, hanyatt-homlok a tetőről, ezért végül a maga zen módján ő is lejött. Szépen, lassan, komótosan,…..
kerekerdeux zöld, 2024.03.20 16:29:00
zöld, zöld, minden csupa zöld, alig látszik már barna a kertben, minden csak úgy nől. A sok eső. Szinte minden napra jut, a napsütés ritka, de már pakolok, holnap Lisszabon és ott csuda napsütés vár. Meg is unom, lefogadom. Tegnap nagyon húzós napom volt Londonban, tizenkétóra, ma meg csak lesek ki…..
Pénteken ismét linzereket készítettem. Persze most is a kókuszos angyalszem tésztájával, receptjével! Ez az ízharmónia nagyon bejön nálunk... Most, hogy együtt a volt a család, ez nem maradhatott ki. Aztán egy adag piramist is csináltam természetesen a tojás nélküli változatot. A sajtos tallérokat…..
Ha nyár, akkor levendula illat a kertben, millió méhecske, dongó. Talán most nem is szedtem volna le, ha nem hajoltak volna ki a bokrok az útra, s nem lenne akadály a fűnyírásnál. És ha már levágtam, hát mért ne kössem össze. Az elmúlt években sok bokor kifagyott, most nincs sok, de van sötét és…..
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még ne kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó..
Horanka 2018.05.25 19:57:17
@Macska_fogó: A helyzet: a cica megtanulta használni a zárt macskavécét, azóta kertes háznál lakva ugyan, de odapiszkít. Viszont nem vizel sehova, a virágoskert is kímélve van. Alomtisztítás vezéráldozattal. Viszont, azt hiszem megéri.