Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bicajos

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor egy vidéki lakossági fórumon kijelentette, hogy amennyiben pártja kormányra kerül, legalizálja az otthoni pálinkafőzést. Ezzel gyakorlatilag elkötelezte magát a messze legtöbb közegészségügyi és társadalmi ártalommal járó drog szabályozásának liberalizációja mellett. Alapvetően lehetne…..
  Meghalt egy lány az éjszakai buszon - hívott fel egy ismerősöm szombaton. Hangján érezhető volt, hogy nem tud mit kezdeni a tehetetlenség dühével. A huszonéves lány a kispesti Kossuth téren szállt fel a 914/950-esre (sajnos, hogy melyik volt, arra nem emlékezett…..
Eszpee elkövette azt a tényleg megmagyarázhatatlan hibát, hogy Franciaországba költözött. A sors trükkös büntetéseket eszelt ki neki, francia júzerként például nem nézhet ingyen South Park-epizódokat. Erről a fenti üzenetből értesült. Bájos, de tőlem végül csak 4-est…..
- A világmédia Michael Phelps drogügye után ismét szupersportolók drogozási szokásain csámcsog. A Jovem Pan nevű népszerű brazil rádióadó a múlt héten egy partiról tudósított, amelyen a modern futball feltalálója, Pelé is megjelent, aki a világ valaha élt legjobb…..
bicajos 2009.03.25 16:35:49
 A Magyar Hírlap melletti, múlt pénteki tüntetésen két cigány vezető is felszólalt, védelmébe véve Bayer Zsoltot és lapját. Egyikük Raduly József, a Száztagú Cigányzenekar volt vezetője volt, a másik pedig Farkas Félix, a Mezőkövesdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat…..
Olyan jó volt, hogy egy pillanatig azt hittem, a mai posztolást megúszom, mert Miklósi kolléga az Indexnél helyettem is megírta a mai penzumot. De tévedtem, Miklósi csak átverős címet adott.Több hátszelet a biciklistáknak!Az újságíró Gyurcsány Ferenc miniszterelnök közjogi…..
bicajos 2009.02.06 13:41:30
Sokak számára szimpatikus hozzáállás, ha valaki a szabálytalan biciklisek látványát rezignáltan tudomásul veszi, és nem indít blogot annak demonstrálására, hogy a kerékpárosokkal valami nincs rendben. Float az előbbi, én az utóbbi halmazba tartozom. Kettőnk…..
bicajos 2009.01.29 13:13:52
@totyatotya: szerinted mennyire szolgálja a biztonságomat, hogy a kresz szerint nem mehetek a buszsávban, csak mellette az autók között? ha ezt betartom, akkor jobb oldalról egy csuklós busz húz el mellettem 60nal, balról pedig egy teljes kocsisor 70nel. ha valaki erre azt mondja, hogy ez igenis a biztonságos közlekedést szolgálja, akkor ott valami baj van. tehát a kresz éppen azt nem teljesíti amire létrehozták. és a kresz nem egy kőbe vésett, megmásíthatatlan dolog, hanem egy olyan törvény, amit a változó körülményekhez kell igazítani.
bicajos 2009.01.29 16:00:32
@RosszQtya: csak azért reagálok erre a fasságra, mert
1. nem értem, hogy miért akarja valaki egyből a másik halálát, csak azért mert vele nem egyező álláspontot képvisel
2. hozzászólásod erősen megkérdőjelezi szövegértési képességedet, mert idézett kommentemben kiemeltem, hogy a piros lámpán áthaladás, nem kresz előírás, ellenben van benne olyan szabály, ami konrétan az életemet veszélyezteti.
bicajos 2009.01.29 16:09:37
@RosszQtya: a kresz szerint nem mehetek át én sem. de átmegyek, ha nem jön semmi és senki. és ez csípi az autósok szemét, mert ők akkor sem mennek át (de van, aki átmegy autóval is), ha éppen nem jön senki (olaszországban átmennek, pedig ott sem szabad, mégsem picsog senki)
A legdurvább sztori, amit tavaly olvastam, de mintha sosem posztoltam volna be, Rachel Hoffmané. A 23 éves, barátainak dílelgető csajt beépített ügynökké zsarolták floridai rendőrök, miután második alkalommal is füvet és ecstasyt találtak a lakásán. Ráállították két…..
bicajos 2009.01.28 17:13:38
@Bambano: de várjál, hát ki akarja tönkre tenni? a módosítás nem egyenlő a tönkretétellel. ráadásul a csimpánzok is módosítanak, meg a legtöbb állat is (sivatagi show), még ha nem is fogják fel a tudatukkal, hogy mit csináltak. egyszerűen jól érzik magukat. de tudatmódosításnál nem elsősorban arra kell gondolni, hogy behányok 15 kiló havat az agyamba, azt két hétig pörgök, utána meg egy roncs leszek, valami sötétszürkés, takonyszerű masszával az agyam helyén, hanem mondjuk arra, hogy megiszok két-három sört a barátaimmal, pár pohár bort a szüleimmel, és elszívok egy-két spanglit a csajommal.
A tavaly tavaszi Critical Mass: megértem, hogy a fiataloknak a járdán kellett bringázniuk, hiszen az úttesten annyi kerékpáros volt, hogy már nem fértek el többen.További járdahasználók és gyalogosfegyelmezők:Szép, de a járdát foglaló kerékpár.A Margit hídon kutyákat,…..
mélymagyar individuum - Mielőtt még a czikkelybe vágnék, mert még mindig nem sikerült megszereznem Neuberger István Bús magyar sors című grafikájának másolatát, á copy, hát leírom szavakkal:A kép Tornyai János Bús magyar sors című közismert képének a parafreálása. A…..
Olvasom a híreket, most nem olyat, mint múltkor.A baleset Debrecen határában, Apafa és Bocskai-kert között történt. A kamion vezetője későn vette észre a kivilágítatlan személykocsit, és nem tudta elkerülni az ütközést. Az autót toló egyik férfi életveszélyes sérüléseket…..
Akárhogy is nézzük, a világon - de legalábbis Magyarországon - a legkirályabb dolog döntéshozó fószernak lenni a Miniszterelnöki Hivatalban. Megvan a nem kevés havi fix, a ruhapénz, az étkezési utalvány, bizonyos rang fölött a szolgálati kocsi sofőrrel; de mindezeknél még…..
bicajos 2009.01.22 11:05:09
@pancho_sanza: no, hát pont az üvegzseb miatt írhatnak most erről a kedves kollégák. néhány évvel korábban konkrétan SEMMIT sem lehetett tudni arról, hogy mire és mennyi pénz megy ki a kancelláriáról.
Mit kezd a brutálisan pártos magyar média azzal, ha kegyetlenül meggyilkolnak egy MSZP-s képviselőt? És mit kezd azzal, ha kicsit több, mint fél nappal később kiderül: a feltételezett tettesek egyike is MSZP-s? Szomorú téma kapcsán, de érdekes sajtókísérlet szemtanúi…..
Akarat, bátorság és önzetlenség, Demszky Gáboron és Hagyó Miklóson kéri számon a Critical Mass és a Magyar Kerékpárosklub ezeket a politikusi erényeket. A két szervezet szerint csak a városvezetőkön múlik, hogy egy-egy világváros mit csinál magából. Ezért egy videót (itt…..
bicajos 2009.01.06 17:16:01
Subba Extrém szoptatás 2008.12.16 09:26:00
Tegyétek vissza, nem ARRÓL lesz szó. A hét Szuperpumája Veronica Robinson, aki két kislánya közül a nyolc éves Elisa-t a mai napig szoptatja. Véleménye szerint a gyermekek saját maguk döntik el meddig akarnak szopni. Elisa akkor szophat, amikor kéri, ellenben a nagyobbik testvére…..
bicajos 2008.12.16 13:46:15
Görögországban sokkal nagyobb a gond, mint eddig hittük. Nem elég, hogy az országot válság, korrupció sújtja, aztán többnapos zavargásokban verik szét a városokat, de ráadásnak még egy alakváltó is garázdálkodik a fővárosban. Egyelőre még nem tudni, hogy egy űrlényről…..
Milyen a magyar humor? Olyan kolbászszagú, sírva vigadós, sasjózsefes? Vagy milyen az amerikai? Ugyanilyen csak pirított baconaromával és stephencolbertes beütéssel? Egyáltalán miért nevetünk egy olyan viccen, amit kifejezetten az amerikai célcsoportok rekeszizom-teljesítményéhez…..