Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kata63

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok!A nyuszik a hétvégén költöztek hozzánk, öt gyerek nagy örömére... A képeket a legidősebb, Eszter készítette" – írta nekünk Kata.Köszönjük!..
Praxis Valamit feldugott magának? 2010.11.26 06:00:00
Sajnos több éve nőgyógyászati problémával küszköd,többször volt már eü kaparásom,tavaly kétszer. Márciusban annyira görcsöltem,és rengeteg vér távozott tőlem,hogy a férjem este 10-kor bevitt a Miskolci kórházba,ahol sehol egy orvost nem találtunk,már a portás…..
Tisztelt Praxis Blog ! Két hét elteltével most jutottam oda hogy leírjam, mi történt november 2-án hajnalban.Lányom 33 évesen első babáját várta, akkor a 34 hétben. 6 hete szigorúan feküdt már, mert már a 12 hetes terhességi UH-on hátul mélyen, majd a későbbi UH-okon elöl…..
Erkel Ferenc 4b Évzáró? 2010.06.06 23:18:31
Mikor is van az évzáró? Kell tudnunk valamit?..
kata63 2010.08.24 12:00:56
@Ákos apuka:
évnyitón el kéne kapni Tanító Nénit és megkérni, tegye közzé ITT a beszerzendők listáját... így is közelharc lesz majd a papírboltban az utolsó celluxér'.... ;-)
Kati (Nikaanya)
A Károlyi Kórház II. Kardiológia Belgyógyászati Osztályáról tudom elmondani a véleményemet, amelyet szerintem le kellene dózerolni és eltüntetni a föld színéről. Könyörgöm, aki jót akar ne menjen oda, vagy ha a hozzátartozójáról van szó, akkor valaki legyen a beteg…..
kata63 2010.07.30 11:49:17
@radiologus.hu:
..sok esetet hallottam a környezetemben...
persze ilyet is, mint amelyeket ismertetsz, de "amolyat" is...
... meg van "sajátélményem" is... ilyen is meg amolyan is...
kata63 2010.07.30 11:56:35
@Shinnotenshi: bíróságon ugyan nem megyünk vele semmire, de zsarolni biztosan lehet vele, és az is lehet kényszerhelyzetben megoldás.. vagy felteheted a Youtube-ra is... éljen az internet..
A megcsalás nem szép dolog, de ezeket a sorokat olvasva, valahogy helyénvalónak tűnik. Két régi szerelmes találkozik újra, és a sok nosztalgiázás vége az lesz, hogy viharos gyorsasággal ágyba is kerülnek. Mivel mindketten házasok, megfogadják, hogy ez soha nem fordulhat elő és…..
Tök régen nem rágta úgy az agyunkat semmi, mint Csema büntető képviccpárosa. Íme az első, rögtön a durvábbik, bár a következő se lesz egy hajdupéter. Szóval ez az a fajta, hogy érdemes megállni egy kicsit és megpróbálni megfejteni, mert némi agyfacsarás után sokkal…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
Erkel Ferenc 4b "Üzenőfüzet" 2009.12.01 17:47:00
Dec. 2-án (szerdán) a gyerekek kézműves foglalkozásra mennek a Vörösmarty térre. Kettőkor indulnak az iskolától, a térre kell menni értük 16 órára...
Subba Ebédre zsidóvicc 2009.08.03 11:55:00
Azt hiszem a legrosszabb rabbis vicc sem ér fel ezzel: többtucat választott tisztségviselőt, köztük öt rabbit tartóztattak le New Jerseyben különböző gazdasági bűncselekményekért. De mik is voltak ezek? Többek között izraeli donorok által felajánlott emberi szerveket és hamis…..
 A 17 éves lány romantikus regényt akart első szerelemre, megkapta. Sziasztok! Már edzem egy ideje a bátorságomat, hogy tegye meg felétek első nagy lépését és írjon az első szakításomról. Na jó, ez nem az első, mert ugyebár mindenkinek volt kisiskolás szerelme, akivel a…..
Az ártatlan megcsalás így változhat tízéves horrorsztorivá, amiben a férfi elveszíti mindenét a gyerektől az autóig, de soha nem lehet már boldog. Az utóbbi idők legkeményebb sztorija. Úgy döntöttem, leírom ezt a történetet, véleményeket várok, hogy mennyire vagyok hülye…..
Történet egy kedves pszichopatáról, aki nem tud leszállni senkiről.A kép innenSziasztok!Ígértem posztot, könnyed lesz és remélem vicces, bár lehet hogy kicsit hosszú, kitartó volt az illető. =) Már jópár éves a történet, én akkoriban 17 (lány), ő 21, mindketten…..
kata63 2009.01.13 09:21:02
@Kristálycsepp,a lila démon(még félig alszik): Hát, alapvetően igazad van.

Szerelmes, mint írtam, az ember a sors keze, stb. stb. által lesz...

Döntéseket meg racionális alapon hoz....

Gond akkor van, amikor a sors és senki más sem vállal felelősséget a te döntéseidért...

Tehát, pl. többé-kevésbé működő, többgyerekes család feloszlatásáról, szerelmi alapon, nehéz döntést hozni...és sokszor van ilyesmiről szó.

Üdv Neked
kata63 2009.01.13 09:33:03
@Kristálycsepp,a lila démon(még félig alszik): Nem vitatkozunk mi, persze, érzelmekről nem lehet dönteni, legfeljebb arról (azt is főleg egy bizonyos kor felett), hogy ezt hogy éljük meg.
Ezt ugyan már megírtam a másik, tematikusan "zöld" blogomon, de itt se hagynám ki.Nem tudom megállni, hogy a szmogriadó kapcsán ne szóljak.Nem arról, mennyire dilettánsan, előkészítetlenül lett kiadva, ezt már sokan elmondták. Hanem arról a sok lusta, elkényelmesedett,…..
kata63 2009.01.12 14:24:37
@asdfg123: mikor vonzáskörzetbe, külterületre, akárhova is költöztünk, biztosan tudtuk, ugye, hogy majd időnként a vonatok állnak le, időnként az autót nem használhatjuk...nekem konkrétan rendben lenne, ha a 7-es busz holnaptól Dunakeszi-alsóig járna.
De megoldottuk, ma bementünk a régi, garázsban álló környezetszennyező páros rendszámúval, mert az új, környezetbarát, amivel rendszeresen járunk, az páratlan...így jó, ugye?
Sárdobáló Mentők 2009.01.02 06:00:00
Ma este mentőt hívtam a Nyugati aluljáróban egy hajléktalanhoz. Mielőtt odaértem hozzá próbált bekúszni a jóval megelegebb metróba, de onnan az egyik ellenőr egy egyszerű kézmozdulattal kiküldte.  Nem tudtam megállapítani a korát, általában nem is lehet ilyen esetekben.…..
kata63 2009.01.03 08:13:45
@ARK-10: értem. tehát teendő: ha nem tudom megállapítani, a járdán heverő mozdulatlan, embernek látszó entitás ember vagy hajléktalan, akkor elég átlépnem vagy rugdossam le az úttestre, hogy ne zavarja embertársaim közlekedését?
kata63 2009.01.03 08:22:37
@nemerdekel: igazad van, ez nem mentős dolga, de akkor találjuk ki, kiket hívjak, ha szenvedőt látok feküdni keresztbe a járdán, de hát, ugye, nem ember, hanem hajléktalan. Biztosan megoldható, hogy ne a belvárosban szenvedjen ki, hanem legalábbis fűtött helyen...és ezért nyugodtan vállaljuk a felelősséget, anyagilag is, az egész társadalom, mint mnden elesettért, mert ez az ún. "feljett" társadalmakban így szokás.
kata63 2009.01.03 08:36:07
@ARK-10: nézd, én hisztis és finnyás csaj vagyok, nem akarom a helyzetet még egy kisróka elhelyezésével súlyosbítani. Egyébként képzeld el, jössz haza nyáron egy hetes nomád gyalogtúráról, sárosan, esetlen izzadtan, piszkosan, és elájulsz az utcán, és én nem akarok megint konfliktusba kerülni a mentősökkel, tehát átléplek és/vagy lerugdoslak...
tanulság: mindig a legjobb ruhánkban, a fodrásztól jövet kapjunk infarktust az utcán.
Amikor pár napja megkaptuk mailen ennek a hm... ingatlannak a hirdetését, csak annyi időm volt, hogy rápillantsak, és nyugtáztam, hogy egy elég érdekes kialakítású kertes ház, amelyik jó lesz majd valamelyik ingatlansalátába. Aztán amikor a karácsonyi ajándékok után ezt a…..
Képzeljék magukat a következő helyzetbe! A cégemnél, ahol dolgozok, a szakszervezet kiharcol számomra egy vaskos kis összeget. Aztán egyszer csak jön a főnök, és közli, hogy az egészből egy szó sem igaz. A szakszervezeti vezetőm ugyanis arra ígérte meg a fizetéskiegészítést,…..