Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nightstalker

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván ez is részét képezi a mostani "Ugocsa non coronat" jellegű hozzáállásnak, miszerint az EU bekaphattya, úgyis mi adjuk az elnököt és majd megmutatjuk, hogy kell a dolgokat csinálni, mert nekünk Brüsszelből ne diktáljanak. Semjén Zsolt - teológus-szociológusként…..
Nightstalker 2011.04.09 11:44:43
@pancel:
"vagy varjú (a rendszerváltáskor még javában küzdöttek a szaporulat csökkentéséért) most védettek"

Jahh, mert varjut irtani nem egy nagy manover. Kisetalsz a telephez es soretessel szetlovod a feszket. Voila, a rendszervaltaskor ezt ugyesen sikerult is osszehozni.

Aztan az MME (Magyar Madártani Egyesulet) valamilyen trefas otlettol vezerelve 2009-ben a vetesi varjut valasztotta az ev madaranak. Ha megnezzuk, mi volt a masik ev mdara, es egy cseppet utanaolvasunk, rajovunk, miert. A kék vércse votl a másik faj, az ok pedig egyszeru: utobbi nem epit feszket, hanem elobbiet hasznalja.

A termeszet egy meglehetosen komplex rendszer, a vedelme se hasrautesszeruen kell hogy tortenjen.
Kiirtod a varjuallomanyt es mellekhataskent szoporollerre ulteted a kek vercseket. Igy megy ez.
Nightstalker 2011.04.09 11:56:42
@pancel: Semmi problemam az ertelmezessel. Annyit irtam, hogy a varju vedelme fontos, megmagyaraztam, miert.
Elovastam, miket irtal, erzesem szerint ugyanugy allunka termeszethez es Semjenhez.
Nightstalker 2011.04.09 12:01:46
@Elstron: "Biztos, hogy egy kiragadott példa releváns az egész hazai vadgazdálkodás megítéléséhez?"

Nos... Nem. De addig a pontig, amig nincs felmerve a magyar ragadozomadar allomany (es mintha azt olvasnam, hogy nincs), addig a "sok van beloluk, irthatnank mar oket" javaslat (erzesem szerint) tudomanyosan kevesbbe megalapozott allitas, mint a falum hataraban lefolytatott szarkatlanito kiserlet.
Mandiner blog Vad Magyarország 2011.04.06 12:01:00
„Kerestem az utat, sirattam a tájat, a patakot, a poros utcát, a nádast, a cserszagú erdőt, mindent, de nem találtam kibúvót, és nem vettem észre, hogy közben - megtaláltam a hazámat.” (Fekete István)  Két év alatt, húsz helyszínen összesen 234 nap forgatás,…..
Nightstalker 2011.04.06 14:36:48
@kispufi: Fiamnak masodikban a Vuk volt az elso kotelezo olvasmanya.
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
Jegfold Ideertem 2010.03.24 22:11:00
Indul a mandulaNos, azt hiszem en meg eletemben nem keltem olyan koran, mint hetfon. Elozo este ex-kedvesem segitsegevel osszepakoltuk a cuccokat, igy tulajdonkeppen csak annyi dolgom volt, hogy ideerjek epsegben. En attol tartottam, hogy az elozo nap Izlandon kitort vulkan fog problemat okozni, de…..
Bréking: Dömsödi Gábor, A Néwshowr műsorvezetője SMS-ben fejezte ki szolidaritását az expedícióval Elképesztő, hogy a Merga-expedíció milyen hullámokat kever. Viktor éppen kolbásszal töltött karajt ebédelt, amikor telefonja SMS-t jelzett. A küldő Dömsödi Gábor, a Néwshowr műsorvezetője volt, aki…..
Ha nem, itt a lehetőség, ugyanis Zoli révén a Homár szerkesztőségébe is eljutott Levi levele, amiben röviden elmeséli, hogy Budafoki úti munkahelyéről szeptember másodikán az ipari kamerával rögzített két fiatalember ellopta a biciklijét. Az akció felvételei három részben itt…..
Nightstalker 2009.09.09 11:04:06
@luciferko: Ember, gondolom te mindig ugy tolod ki a biciklidet az udvarrol, hogy elotte havernak adsz egy hidegvagot, az meg szepen betoolja a gatyajaba...
P. ugyan egy összefoglaló posztba szánta ezt, de jó helyen van itt is szerintem:Újfent írok (kell nekem tévézni)... Egy CSI-összefoglaló posztba jó lesz:(Nem néztem végig, csak egy kicsit láttam.) Vágókép, háttérben sárga vegyvédelmi védőruhás alakok. Váltás, Caruso…..