Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Kovács Isolde

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran járunk Sopronban, és nem elsősorban enni megyünk, az utóbbi években mégis egyre inkább úgy alakul, hogy de, enni megyünk. Nem a gasztronómia fővárosáról beszélünk, néhány hely mégis annyira a kedvencünkké vált, hogy szinte egyetlen soproni látogatás sem múlhat el…..
Szeretsz zöldeket enni és valami újdonságra vágysz? Ettél már fenyőrügyet, csalánt, vagy épp köszvényfüvet? Mert mi már igen! A vadon termő, furcsa levelek fogyasztása kétségkívül nagyon menő, a „new nordic”, vagyis új skandináv konyhaművészet egyik fő eleme. Ez a…..
Bélflóránk összetétele befolyásolja gondolkodásunkat, érzelmi életünket, étvágyunkat. Hogyan csinálják ezt a bacik és hogyan tartsuk őket kordában? Miért hatnak az anorexia, a depresszió, a szociális fóbia kialakulására? Elmondjuk.  Az emberi bélben jótékony…..
Trendinek éppen nem mondanánk a retket, meg szerény is, mint az ibolya, nem is várnánk tőle túl sokat, erre most kiderül, hogy van egy csomó jó tulajdonsága. Ráktól a koleszterinszintig mindenféle nyavalyára jó, össze is szedtünk 5+1 érvet mellette, amitől rögtön más…..