Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marosi viki

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Éjszaka megkopogtatták az özvegyasszony ablakát. Gyönge kopogtatás volt. Éppen csak az ujja hegyét érintette valaki az üveghez. De az özvegyasszony szeméből menten kiperdült az álom. Felült az ágyon és hallgatózott. A kopogás megismétlődött. Most már nem állhatta…..
marosi viki 2010.02.15 15:46:36
Istenigazából egy mínuszos hír ez, de annyira felháborított, hogy inkább kibontom egy posztban: Casey Wilsont, a Saturday Night Live egyik friss arcát (két évet volt a műsorban), aki nem mellesleg újoncként is kiváló teljesítményt nyújtott, azért rúgták ki a műsorból, mert…..
marosi viki 2009.09.11 23:43:43
@Pikk Dáma ♠ / bip-bip: Ha már a tisztelt szerző nem vágja, legalább te! :)
♥ ♥ ♥
Baszkikák, nem sokáig bírtátok, mi! Kedvenc rovatotokkal jelentkezünk, és ezúttal a bennetek rejlő köcsögnek igazi különlegességgel készültünk. Iwiw válogatás is lesz majd, de először a SiWiW-vel kell megbírkóznotok. 18 éven aluliak, jóérzésű internetezők ne klikkeljenek…..
Subba Rettenetes videó 2008.11.25 09:20:00
Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ennél durvábbat nem fogunk látni EVER. Ezért csak linkelni merünk rá és a legbátrabbakat kérjük álljanak sor elejére, a bénábbakat pedig tereljék vissza a hóesésbe tüdőgyulladásért. Klikkelni erre kell.  ..
Ez akár úgy is tűnhet, hogy egy képrejtvény, de persze nem az. Nagyon szívesen vennénk viszont ha valaki megfejtené, hogy mi történhet a képen. A legjobb megfejtést kitesszük az oldalra.tiboru: Egyszerű. A világon először megfogant az átok: szarj kaktuszt!nagytomsky: A Terminátor…..
Szerbusz Babi Néni! Emlékeztek még rá? Babi néni név nélküli haverja a kis ovisok születésnapi ünnepségét baszta éppen el, mert nem tudta kezelni a videókamerát. Biztos itt is ő forgat, mert csak annyit lát hogy REC. A két fiúcska pedig büszkén állja és youtube-ozza, rendes…..
Subba Tinipicsák, push up hatás 2008.06.05 09:07:00
Ma nagyon jófejek leszünk egyből leírjuk a videó tartalmát, így talán feleződik azon retardált kommentelők száma akik képesek beírni, hogy nem nézik meg a videót, inkább mesélje már el nekik valaki. Hát a jó életért jössz ide. Nézzed meg, azért kerítettük. Ha már…..
marosi viki 2008.06.05 13:28:54